[ XProxies ] Cheapest HTTP Proxies List. For RefererX | Scrapebox | Many more.

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by solehpolysas, Oct 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Latest UPDATE!! 17/05/2014

    [​IMG]

    :: Malay ::

    Senarai HTTP Proxies untuk software anda :

    Aktif Proxies untuk software / tools kegemaran anda!! :

    • RefererX
    • Scrapebox
    • ScrapeBoard
    • ScrapeJet
    • Ubot
    • SenukeX
    • No Hand SEO

    Atau anda boleh gunakan senarai proxies ini pada mana-mana software yang memerlukan HTTP Proxies.



    Kelebihan Utama XProxies :

    • HTTP Premium Proxies List | Elite | Anonymous | Transparent Proxies
    • Update setiap hari secara Automatik
    • Maksimum 10 Second Time Out untuk setiap proxies
    • Disimpan didalam satu page .txt
    • Minimum 2,500 Proxies atau Maksimum 4,000 proxies akan disimpan
    &#8226; Format yang digunakan - <Proxies> : <Port> ie: 127.0.0.1:8080



    Kenapa perlu pilih Xproxies :

    &#8226; Peratus kejayaan lebih tinggi
    &#8226; Jimat masa untuk mendapatkan senarai proxies
    &#8226; Senarai aktif proxies yang banyak
    &#8226; Mudah untuk disimpan.



    Harga Pakej XProxies :

    RM30 / USD 11 untuk 30 Hari




    Langgan Sekarang!! Klik Sini!




    Apa Kata Pengguna :





































    Langgan Sekarang!! Klik Sini!






    :: English ::

    Latest updated HTTP Proxies for you!!

    Good for usage with any tool that requires proxy, including but not limited to:

    &#8226; RefererX
    &#8226; Scrapebox
    &#8226; ScrapeBoard
    &#8226; ScrapeJet
    &#8226; Ubot
    &#8226; SenukeX
    &#8226; No Hand SEO



    Main Features :

    &#8226; HTTP Premium Proxies List | Elite | Anonymous | Transparent Proxies
    &#8226; Updated every days
    &#8226; Maximum 10 Second Time Out
    &#8226; Proxies come in a .txt format
    &#8226; Number of proxies between 2,500 - 4,000
    &#8226; Standard Format - <Proxy>:<Port> ie: 127.0.0.1:8080



    Why should you choose XProxies :

    &#8226; Proven higher Success Rate
    &#8226; Time saving
    &#8226; Increase your collection of highly active proxies



    Price :

    $11 / MYR30.00 for 30 Days





    Subscribe Xproxies Now!! Click Here!





    Regards,
    Mohd Salehuddin Bin Salimin a.k.a solehpolysas
    Web Master & Part Time IM.















    Nota: Saya tidak menjamin sekiranya anda menggunakan proxy ini, anda akan mendapat hasil yang lebih baik. Ini kerana semua kerja promosi menggunakan Software adalah bergantung kepada beberapa faktor lain seperti kelajuan internet yang anda gunakan, ISP yang anda gunakan, Cara setting software yang anda gunakan dan pelbagai lagi. Sekiranya anda memerlukan khidmat sokongan atau bantuan, sila hubungi saya di solehpolysas [at] gmail.com.

    i'm not guaranteed if you using this proxies list, you will get the best result. It's depend on you promotion and software. Another factor that you need to consider is your internet connection speed, your ISP, and many more. Even though with this proxy list, you have a big chance to get more higher success rate in all you promotion.
     
    #1 solehpolysas, Oct 8, 2012
    Last edited: May 17, 2014
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    FAQ :

    Q : Bagaimana cara menggunakannya?
    A : Anda hanya perlu Copy & Paste senarai proxy yang diberikan kedalam software yang anda gunakan.

    Q : Saya pengguna RX / RX mini, boleh ke saya menggunakannya?
    A : Ya, boleh.

    Q : Saya sudah masukkan proxy kedalam RefererX, adakah saya masih perlu semak active proxy?
    A : Ya, anda digalakkan untuk menyemak active proxy menggunakan RefererX dengan menggunakan setting 3 second time out dan 20 working thread.

    Q : Kenapa saya masih perlu menyemak Active proxy menggunakan RefererX?
    A : Xproxies menggunakan setting 10 second time out untuk menyemak semua proxy yang ada. Jadi untuk mendapat hasil yang lebih baik serta proxy yang lebih laju, anda perlu menyemak Active Proxy menggunakan RefererX. Ianya tidak mengambil masa yang lama.

    Q : Setiap 2 jam, semua senarai proxy ditambah atau ditukar?
    A : Semua senarai proxy akan ditukar kepada yang baru & hanya yang aktif sahaja akan berada didalam senarai Xproxies.

    Q : Setiap kali Xproxies diupdate, adakah URL Xproxies akan bertukar?
    A : Tidak. Anda hanya perlu menggunakan URL Xproxies yang saya berikan itu sahaja. Sekiranya URL ditukar, saya akan maklumkan kepada anda melalui email.

    Q : Saya sudah gunakan Xproxies, tetapi "success rate" saya masih rendah. Kenapa?
    A : Ada beberapa faktor lain menjadi puncanya. 1. Semak Firewall anda, adakah ianya block connection software yang anda gunakan. 2. Kemungkinan line internet anda terputus-putus, jadi kerja software anda tidak dapat berjalan dengan baik. 3. Semak secara manual kerja promosi yang anda lakukan, adakah database tersebut masih wujud atau tidak.

    Q : Saya mahu senarai proxies premium sahaja boleh?
    A : Tidak boleh. Ianya sudah dimasukkan sekali kedalam senarai Xproxies.

    Q : Saya semak senarai proxies menggunakan Scrapebox, tetapi proxies yang "Google Passed" sangat sedikit, kenapa?
    A : Senarai proxy yang melepasi "Google Test" memang sedikit.

    Q : Daripada mana soleh dapat semua proxy ini?
    A : Semua senarai proxy diambil daripada sumber-sumber saya tersendiri termasuk sumber Premium Proxy saya.
     
  5. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Reserve.......
     
  6. rafix

    Newbie

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik dari ladang gandum ni..
    boleh torai ni
    bro ada tools tak kat mana kita nak
    asingkan proxy yang ada jenis 'private', 'anonymous', 'transparent' :D
     
  7. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Tools nak asingkan sy xda.. tp jika search dekat luar sana, ada banyak yang berbayar.. Sy Grab semua sekali dan masukkan dalam 1 senarai ringkas.. :)

    BTW ini bukan Private Proxies.. jgn salah faham.. :)
     
  8. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Proxy active yg tinggi response ratenya (rendah timeout) memang akan menghasilkan result yg jauh lebih baik :)

    Great stuff...
    fully recommended :-bd
     
    #6 azlanhussain, Oct 8, 2012
    Last edited: Oct 8, 2012
  9. RomeoRavent (RR)

    Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Payment sent bro..
     
  10. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Thanks bro.. :)
     
  11. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Thanks, sudah disemak & semua detail sudah dihantar.. :)

    Ada sebarang soalan, pertanyaan, boleh maklumkan kepada saya. :)
     
  12. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    payment done bro
     
  13. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    ok dah hantar.. :)
     
  14. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaekkkk
     
  15. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Thanks.. :)
     
  16. aman33my

    freshman

    Joined:
    Jun 21, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  17. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Isi borang pengesahan ya bro, sy belum terima borang pengesahan daripada bro lagi.
    Sy dah reply email bro.. dalam tu sy ada minta bro isi borang. Link juga sudah diberikan.
     
  18. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Pastikan, selepas anda membuat pembayaran, anda isi borang pengesahan tersebut.
    Saya perlukan maklumat anda.

    Setiap produk sy mempunyai borang yang berbeza. Jadi harap anda dapat isi supaya mudah untuk saya uruskan nanti.

    Thanks. :)

    ps: penat sy buat borang tu.. :D
     
  19. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    xsampai seminit kerja semak active proxies.

    XProxies boleh memberikan lebih 200 Active Proxy dengan setting 2 second time out.

    [​IMG]

    Jom subscribe sekarang..
     
  20. Rash

    Super Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,226
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    Bookmark dulu, terbaik!
     
  21. RomeoRavent (RR)

    Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Dah pakai proxy nie kat Digi Traffic Accelerator software..

    Success rate utk submission meningkat..dulu pakai proxy yg berterabur kat tenet succes rate rendah dalam 40%..

    skrg pakai bro nye proxy suceess rate up to 75%...

    Thanks bro..
     
  22. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Welcome.. :)
    Sudah bagus tu.. :)
    Xproxies pun tidak mahal seperti service daripada syarikat lain.

    Memang berbaloi..

     

ibeli4u

Share This Page

Thread Status:
Not open for further replies.