WTB: kasut supra termurah di malaysia :D

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by bestari, Aug 31, 2010.

Share This Page

  1. bestari

    Senior

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    1,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    salam, aku nk tanya kalau2 kowang tahu tempat cmbest untuk beli kasur supra pada harga termurah. setakat ini, yang aku tahu plg murah RM260 termasuk shipping, namun begitu kalau boleh aku nak lagi murah.itupun klu ada. hope kowang recommended tempat2nya ok. tq. xpn dc ke nike ke yang pasti aku nk high cut cm supra.
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Ketua Kampung

    Newbie

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  5. aurora ice

    Senior

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    insyirah? ko pakai supra? skytop??
    stailo lah.. wat raye ke..???

    aku pn tgh usha2 ni.. :)

    tp nk beli hati2..
    ko nak beli yg fake ke, yg perfect grade ke, original..

    original, mahal sgt ohh.. dah tgk dah kt zon 5, sume tahap rm500 ke atas.

    kalau perfect grade murah sikit. tp yg fake, jgn beli. kenape? ko tgk kt youtube, cmne rupe bentuk kasut supra fake..
     
    #3 aurora ice, Aug 31, 2010
    Last edited: Aug 31, 2010
  6. mutt

    Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    1,901
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ko nak beli toyota supra ke? 2 JZ meletop woo... RB26 DETT pon kantoi =))
     
  7. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ori ke yang 250++ ?? Selalunya supra esp TK harga 500++.
    Pakai Radii pun oke jugak..
     
  8. aurora ice

    Senior

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    kasut bro :) haha..

    betul tu syuxx, kalau ori, mmg tkde harge 250++. yg murah2 tu biasa fake, atau perfect grade. perfect grade ni, elok sikit drp fake.. :)
     
  9. FendyAziz

    Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    xbrape cantik la kasutnye..

    kenape xpakai nike kew...

    simple jew..
     
  10. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    its the latest swag mang. HAHA
     
  11. hapizi84

    Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kasut supra yg ori mmg mahal..Trend skang kasut ni..Ak still lyn VAns oldskool lgi..:)
     

ibeli4u

Share This Page