1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

[WTB]Google Adwords Coupon/Voucher

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by khairilz, Dec 2, 2009.

Share This Page

  1. khairilz

    Senior

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    saya berminat nak beli coupon/voucher google adword..

    apa sahaja nilai..

    beritahu berapa nilai kupon tersebut dan harga anda..

    sekiranya kupon anda benar menjadi, saya akan menjadi pembeli tetap anda.

    saya nak secepat mungkin..

    tetapi ada syarat

    sekiranya kupon telah expired atau tak menjadi, saya mahukan 100% refund..

    p/s: dah penat beli dan cancel hosting hostgator untuk adword 25 usd free..hehe

    p/s/s: kupon adword sukar nak cari sekarang dan memang ramai sangat scammer. kebanyakan jual kupon expired atau dah digunakan.
     
  2. Loading...


  3. mdsyah

    Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kupon fba ade... try contact eracyber dan en. khairul mz..
    saya pelanggan dyorang...
     
  4. ramzy0

    Senior

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    1,619
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bukan yang ada unique promotional code tu kan? ada yang £30.00.
    mawu.
     
  5. alfatihstudio

    Newbie

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    1,122
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kalau dapat email dari google macam ni?
    Jadi harganya dah turun kepada rm70.
    kalau nak beli pm saya. Saya ada 2.
     
  6. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    google analyticws ada bagi free.
    register byk2 akaun gmail, activekan analytics, boom coupon! haha
     
  7. alan

    Senior

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    7,492
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -1
    cuba chk kat DP :D
     
  8. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Nah RM100 coupon. Expired date dia 31 December 09:

    KT89-4QLH-3NDA-4QPZ-NL6

    guna sekali je. hehe
     
  9. ShahrulFahmy

    Newbie

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    744
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro syuxx yg baik hati... TT kena amik cepat, kang orang amik plak voucher tu... hehe

    ps: beli kat DP jari tu, $10 utk $100... :)
     
  10. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
  11. khairul6355

    Newbie

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku ada banyak kupon adword, facebook, godaddy & amazon
     
  12. BasicCX

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kalau nak PM saya ada satu kupon RM100 expired 31 Dec 2009.
     
  13. mdsyah

    Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  14. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    kelmari saya ada jumpa kupon RM200.
    Ada orang dalam WC ni jugak bagi.
    Tapi tak ingat thread. hahha
     
  15. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    thread Malaysian IM, dia kongsi hari tuh, khas utk new account sahaja
     
  16. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    aku baru jer guna satu kupon, so leh guna kupon lagi ker utk akaun tuh?
     

ibeli4u

Share This Page