1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

WP SEO Automatik : Pra Pelancaran - PERCUMA Lesen Developer

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by RajaKamil, Dec 3, 2011.

Share This Page

  1. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    PERHATIAN : Jualan Plugin Ini telah dihentikan disebabkan isu development.

    Sebagai alternative, boleh dapatkan seopressor di sini, ianya buatan orang Malaysia juga.
    terima kasih

    ====================
    Bismillah.

    Salam hormat;

    Siapa pun tahu akan kehebatan SEO.

    Kalau blog kita ranking di kedudukan tertinggi dalam Search Enjin, tak perlulah susah-susah kita nak cari trafik.

    Dan, dalam bisnes internet,

    Trafik = $$$$


    Orait, itu semua orang tahu.


    Sekarang saya nak kongsikan satu fakta yang ramai tak tahu.

    Ramai orang ingat, nak ranking #1, kita perlu backlink banyak-banyak.


    SALAH !


    Tidak semestinya website yang banyak backlink, akan ranking #1


    Habis tu apa?


    Pakar SEO kata, backlink ibarat minyak. Banyak minyak, jauhlah boleh mendaki Search Engine.


    Namun...ramai yang lupa nak tanya soalan, kalau backlink = minyak, apa pula kenderaan SEO ?

    Kenderaan SEO ialah website anda !


    Kalau kenderaan anda, tak pickup, enjin tak bersih, macam mana nak naik page #1?

    ............


    Jadi, apa yang saya tawarkan?

    Saya ingin tawarkan kepada anda, "pembersih" enjin "kenderaan" anda !

    Khusus untuk blog wordpress (yang host sendiri) !


    "pembersih" enjin ini, akan mengoptimisasikan Blog wordpress anda dengan hanya satu klik sahaja !

    yeap...satu klik sahaja !

    Demonstrasi Plugin :
    [video=youtube;S8wetFxHeNA]http://www.youtube.com/watch?v=S8wetFxHeNA[/video]



    Harga : RM100 !


    Siapa yang berminat nak tempah, anda boleh response pada thread ini.

    Siapa cepat dia dapat !


    [​IMG]


    Ini trafik daripada blog saya.
    Dalam carta di atas, anda boleh lihat, 40% trafik yang datang ke website saya adalah daripada Search Engine.




    Ikhlas;
    RK


    [SIZE=+4]==============================
    Harga Sekarang

    RM100 sahaja

    !!!
    ==============================
    [/SIZE]

    Cara Pembayaran

    Anda boleh buat bayaran ke mana-mana akaun di bawah
    -semua akaun adalah atas nama Raja Mohd Kamil
    -sila masukkan email : rajakamil@rajakamil.biz jika pembayaran secara online

    Maybank
    No akaun : 158118106459

    CIMB
    No akaun : 12130066096528

    Selepas itu, sila PM atau email, rajakamil@rajakamil.biz, saya bukti pembayaran.

    Terima kasih​

    ==============================
    PERHATIAN : Jualan Plugin Ini telah dihentikan disebabkan isu development.

    Sebagai alternative, boleh dapatkan seopressor di sini, ianya buatan orang Malaysia juga.
    terima kasih
     
    • Like Like x 1
    #1 RajaKamil, Dec 3, 2011
    Last edited: Jan 10, 2015
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Harga Pra Pelancaran Pula.

    RM90 sahaja !

    Tinggal 43 sahaja lagi, untuk dapat PERCUMA lesen developer !

    Cara Pembayaran

    Anda boleh buat bayaran ke mana-mana akaun di bawah
    -semua akaun adalah atas nama Raja Mohd Kamil
    -sila masukkan email : rajakamil@rajakamil.biz jika pembayaran secara online

    Maybank
    No akaun : 158118106459

    CIMB
    No akaun : 12130066096528

    Selepas itu, sila PM atau email, rajakamil@rajakamil.biz, saya bukti pembayaran.

    Terima kasih
     
    #2 RajaKamil, Dec 3, 2011
    Last edited: Feb 19, 2012
  5. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    [SIZE=+4]Review & testimonials[/SIZE]

    TERBUKTI BERKESAN

    Respon di bawah ditulis tanpa saya mengacukan pistol di kepala beliau (maksudnya, sukarela :D)


    Tahniah bro !


    [​IMG]


    Terima kasih bro !


    Ini pula pandangan orang lama terhadap plugin ni. Otai beliau ni...

    Terima kasih Pak Long :)



    Terima kasih En. Zudie Rahman
     
    #3 RajaKamil, Dec 3, 2011
    Last edited: Dec 6, 2011
  6. Amirul Iman

    Newbie

    Joined:
    Nov 24, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ini RK punya wp plugin ke..?
    Berminat!

    Nak tanya, apa yang akan di automatikkan oleh wp plugin ni ye..?
     
  7. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    on page seo
     
  8. Offline

    Newbie

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    430
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ok. Saya booked harga rm30. Nak cuba pada blog baru. 90% siap.
    Setakat ni, belum ada posting lagi.
    Tapi dah 1st page google, rank no 6 utk 1 keyword 'tu'.

    Nak tgk kepoweran tools ini.

    Tahniah RK sebab hasilkan tools ni.
     
  9. ijtihad

    freshman

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    OK...booking satu..kasi ingat saya semula esok...takut terlupa ya!!!:D
     
  10. shafiq

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Produk RajaKAmil hebat..:)Semua org nak cuba..|:D
     
  11. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Ok..dah masukkan dalam senarai nama layak diskaun :)
     
  12. najmi ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Minat..nak tempah satu :)
     
  13. BudakBaru

    Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya nak satu....Terima Kasih Tuan RK...
    produk RK selalu gempak2...:)
     
  14. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Terima kasih. Dah masuk dalam list :)
     
  15. fathrulrazi

    Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    308
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Wow!menarik!
    Bro RK,saya nak tempah satu.bro boleh pm cara payment dia?
     
  16. ridhan

    freshman

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam tuan..saya berminat nak tempah satu..pm saya cara bayaran?
    terima kasih
     
  17. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Roger. Nama-nama bro berdua, sudah dimasukkan dalam list layak diskaun :)

     
  18. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pun nak tempah satu . Dah lama cari plug in cam ni.

    Payment guna Maybank ye
     
    #16 paklong, Dec 3, 2011
    Last edited: Dec 3, 2011
  19. fathrulrazi

    Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    308
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bro RK,saya dah emelkan payment details.
     
  20. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Cek PM paklong.
    dah reply email. terima kasih bro :)


     
  21. En.Ann

    Newbie

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tempah satu...
     
  22. nimosy87

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    871
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam tuan adakah sama dengan dalam facebook yang tuan tawarkan semalam?.. baru nak bayar tapi ada pertayaan telah dihantar ke tuan
     

ibeli4u

Share This Page