1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Wei!!! Dah AZAN. Jom Pakat2 solat. Nasib Baik Ada Jam Azan Digital Ni!!

Discussion in 'Lain-Lain' started by sumri, Dec 14, 2011.

Share This Page

  1. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    =D>PENGEDAR DIPERLUKAN!! PM / SMS / CALL SEGERA!!!=D>

    [​IMG]

    Memperkenalkan - satu lagi produk MUSTI MILIK dari HyperStore - Jam Azan Digital. Jam ini akan mengingatkan anda apabila masuk waktu solat. Tiada lagi alasan untuk melewat-lewatkan solat fardhu - melainkan anda sengaja menangguhkan2kannya.

    Kat bawah ni Gambar jam tu :

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN!!!
    [​IMG]

    Ciri - Ciri Jam Azan Digital :

    => Masa Azan Untuk Bandar Di Seluruh Dunia
    => Azan Akan Berkumandang Setiap Kali Masuk Waktu Solat Fardu
    => Peringatan Masa Solat
    => Arah Kiblat Dari Utara
    => Paparan Suhu Bilik Semasa
    => Paparan Jam Yang Besar Dan Jelas
    => Kalendar Hijrah Dan Masihi
    => Penggera Waktu Subuh
    => Penggera Biasa
    => Dua Jam Loceng Harian
    => Paparan yang besar dan jelas
    => Boleh Digantung Di Dinding Atau Diletakkan Di Atas Meja
    => Panduan pengguna/Manual (Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab)
    => JAMINAN 1 tahun (Disertakan kad jaminan)
    => Terdapat pilihan menggunakan 4 bateri AA atau adapter
    (Bateri AA dan Adapter tidak disediakan).

    Saiz : 22.5 cm x 21.4 cm


    Harga : RM170 (PM untuk nego!!)
    Penghantaran : PERCUMAAAA!!!




    Cara Membuat Pembelian

    Segala pembayaran hendaklah di buat melalui akaun di bawah ini :
    [​IMG]
    No. Akaun : 163019436250
    Nama : Sumri Mat Yajid
    email : sumri75@gmail.com (jika pembayaran dilakukan menggunakan Maybank2u)

    Bayaran juga boleh dibuat melalui paypal :
    [​IMG]
    Paypal email : sumri75@gmail.com. Hubungi kami untuk mendapatkan harga dengan rate PAYPAL

    Sila email maklumat / screenshot bukti pembayaran dan perincian produk yang dipesan serta alamat ke email sumri75@gmail.com.

    Bagi pembayaran menggunakan Mesin Deposit Tunai, sila SMS "QURAN DIGITAL", kuantiti, jumlah bayaran, waktu bayaran dibuat, alamat penghantaran dan no telefon untuk dihubungi ke nombor 01116536240

    Selepas pihak kami mengesahkan pembayaran, kami akan memproses pesanan dan membuat penghantaran dalam masa 24 jam. Kami akan email/SMS tracking number pesanan yang dihantar kepada pelanggan sebagai rujukan.

     
    #1 sumri, Dec 14, 2011
    Last edited: Apr 9, 2013
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tq admin sbb approve thread ni.. walaupun agak lewat.. appriciate it!!!
     
  5. eagle69

    Newbie

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ada buat dropship utk jam ni ke bro?
     
    #3 eagle69, Dec 16, 2011
    Last edited: Dec 16, 2011
  6. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    saya pun dropshipper - order dr vendor - sy xpegang stok. tp kalau bro nak jd pengedar pun blh. PM.. nanti kta diskusi!!! :D
     
  7. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Menarik nampaknya jam jenis ni :)
     
  8. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    memang menarik dan bagus... saya sdiri pun guna ni.. dan bagitau anak2 - "sekarang ni tak ada lagi alasan smayang lewat sbb tak dengar azan - jam ni akan azan setiap kali masuk waktu"..:D
     
  9. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bump!!
    Pengedar diperlukan di seluruh negara.
    COD not available until 22/12 - in k.l - kerjaaa!!
     
  10. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bump!!
    Pengedar diperlukan di seluruh negara.
    COD not available until 22/12 - in k.l - kerjaaa!!
     
  11. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    rugi besar solat lewat woooo... nak travel bawak jer jam ni skali.. pastu ejas mengikut bandar yg anda travel tu... blh setting utk 1000+ bandar seluruh dunia.
     
  12. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    setiap rumah kena ada jam ni... blh galakkan family solat ikut waktu!!
     
    #10 sumri, Dec 19, 2011
    Last edited: Dec 19, 2011
  13. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bringing up my post!!
     
  14. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bump thread!!
    serikan rumah anda dengan suara azan dari jam canggih ini!!!
     
  15. khairulmkn

    Newbie

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cam best je jam ni ;;) brapa harga
     
  16. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    rege RM170 tmasuk shipping... check PM utk rege diskaun. :D
     
  17. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bump thread... on weekend
     
  18. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    thread bumping... hari yg bizi!!! COD are area kuala terengganu!!
     
  19. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bump thread... slamat masuk kerja kembali lepas cuti panjang!!
     
  20. xcyber

    freshman

    Joined:
    Apr 23, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bagus gak ade jam mcm nih
     
  21. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mmg bagus.. mengingatkan kita utk solat awal waktu.Suara azan pun mendayu2..
     
  22. sumri

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    2,413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bump utk hr ni. masih kat kampung - limited access to internet.
     

ibeli4u

Share This Page