WC Gathering 2011 - The After..

Discussion in 'Berita & Pengumuman' started by shuth, Jul 25, 2011.

By shuth on Jul 25, 2011 at 9:40 AM
  1. shuth

    Veteran

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Alhamdulillah....

    Pada hari sabtu lepas (23 Julai 2011), Wangcybber Gathering untuk kali kedua
    telah berlangsung dengan jayanya di Menara Usahawan, Putrajaya.

    Seramai 112 orang peserta telah hadir memeriahkan majlis perjumpaaan tersebut.

    BLOG REVIEW

    Ulasan mengenai majlis ini, anda boleh baca di
    1. Reezluv Blog - http://reezluv.com/2011/07/gathering-wc-2011-the-next-level/
    2. NoorizamShah Blog - http://noorizamshah.blogspot.com/2011/07/gathering-wangcyber-next-level.html
    3. Nizam Malek - http://www.strategiinternet.com/2011/07/review-wangcyber-gathering-2011.html
    4. Hairizal - http://www.hairizal.com/2011/07/perjumpaan-terbesar-im-malaysia-di.html
    5. Eruwan Gerry - http://rahsiarajalelong.com/blog/berita-terkini/the-next-level-di-wangcyber-gathering-2011/



    VIDEO UCAPAN
    Ucapan Wakil Dewan Perniagaan Melayu Malaysia


    Ucapan Tuan Presiden Persatuan Usahawan Internet Malaysia


    GAMBAR-GAMBAR

    [​IMG]
    Untuk lebih banyak gambar, anda boleh lihat di
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.184599814937033.50140.112762628787419


    ---------------

    Kepada peserta-peserta yang hadir, harapnya dapat share sedikit pandangan, komen,
    atau cadangan anda mengenai gathering kali ini. Insyallah, mungkin kita akan sama-sama
    dapat perbaiki segala kekurangan yang ada pada event yang seterusnya.


    Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada semua peserta yang hadir,
    kepada semua barisan speaker yang hebat pada hari tersebut, iaitu
    saudara Ammar Zahar, Gobala, Adly, Jamal, Noorizam Shah, Adhika dan juga Rahman Basri
    dan tiak lupa juga kepada semua tenaga kerja PUIM yang bertungkus-lumus untuk
    memastikan majlis pada hari tersebut berjalan dengan lancar.

    Anda semua memang hebat dan terbaaaaaiik!

    Semoga semua yang hadir pada hari tersebut, beroleh manfaat dan memperolehi momentum
    untuk bergerak dengan pantas to the next level...!

    Sekian!
     

    Attached Files:

    • 03.jpg
      03.jpg
      File size:
      70.8 KB
      Views:
      175
    #1 shuth, Jul 25, 2011
    Last edited: Jul 30, 2011
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Berita & Pengumuman' started by shuth, Jul 25, 2011.

    1. rahmanbasri
      rahmanbasri
      Tahniah WANGCYBER & PUIM serta semua yg hadir :)
    2. reezluv
      reezluv
      memang best dan gempak..sebab tak pernah jumpa setelah bertahun di Forum..:D
    3. Mader
      Mader
      wahh menarik... rugi tak dapat datang aritu...
    4. Riyzal
      Riyzal
      Memang Terbaik...!! Semoga menjadi titik permulaan for the NEXT LEVEL!!
    5. zahidana
      zahidana
      Wah semua top speaker, inspiring... respect anak muda spt Adly, Adhika, Rahman Basri dll yang boleh jadi contoh kpd golongan senior dan yang sebayanya kerana kematangan mereka untuk create passion dalam industri mereka..
    6. meezwan
      meezwan
      Memang best dan seronok! Walaupun baru kenal tapi macam dah lama kenal :)

      P.S. I'm The Next Level, You Are The Next Level, We Are The Next Level!
    7. rendezvously
      rendezvously
      Memang puas hati giler dengan WC Gathering 2011.

      Semoga tahun depan akan dianjurkan lagi. Saya confirm akan join! :)
    8. leecousa
      leecousa
      Lepas nie kena smart work utk ke NEXT LEVEL seperti otai2 IM..... amin... :)
    9. NorAzwin
      NorAzwin
      Thanks kepada semua yg terlibat dalam WC Gathering secara langsung @ tak langsung... Memang best join buat kali pertamanya..byk perkara baru sy belajar dgn perkongsian para otai2 IM skalian...sbnrnye,sy ni sampai kena marah dgn abang yg sulung...sebab tak ajak dia sekali...hehe...
      xpe...after this...WC Gathering akan buat tiap2 tahun kan....smoga penyertaan lebih ramai lagi...:D

      Anyway, saya dengan ini nak habaq mai kata..macam tak caya pulak jumpa u all semua..:D selalu tengok semua IM-IM di alam maya sahaja...nah, sabtu lepas...jumpa n kenal para IM secara LIVE!

      Tahniah diucapkan...! u all memang terbaeekk....
    10. fid
      fid
      berbaloi-baloi....inilah komuniti internet marketer yang betul-betul high level :) cayala....
    11. Safuan_Sipenglipurlara
    12. Gero Azrul
      Gero Azrul
      Saya ucapkan tahniah dan syabas pada anda yang telah hadirkan diri. :) Semoga berjumpa lagi.
    13. slimdiet2
      slimdiet2
      memang best sangat join gathering ni. tak rugi habiskan masa separuh hari kat sana. banyak idea yang timbul lepas dengar perkongsian dari orang yang telah berjaya. InsyaAllah perjalanan ke next level akan lebih cepat dan lancar
    14. rahmanbasri
      rahmanbasri
      Jumpa tahun depan... Next Level! :)
    15. asasindino
      asasindino
      rugi x pergi..sbb kekurangan bajet :(
    16. scudmissile
      scudmissile
      nk pergi tp clash ngan majlis kenduri :(
    17. engshahrul
      engshahrul
      Sgt best pg gathering, boleh bagi motivasi..
    18. noorizam
      noorizam
      saya selaku speaker jemputan, jika ada sebarang kekurangan dan kelemahan, saya mohon jari ampun maaf. Saya rasa peserta lelaki semua saya dapat berkenalan, yang perempuan mungkin tak sempat nak kenal-kenal. :) Apa pun, setiap ilmu tu datang dari Allah, kita sebagai manusia, mohon panjang-panjangkan. :)
    19. hasrul
      hasrul
      Tabik spring 10 kali...

    Share This Page

Share This Page