WC Gathering 2011 - The After..

Discussion in 'Pengumuman' started by shuth, Jul 25, 2011.

Share This Page

  1. shuth

    Senior

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Alhamdulillah....

    Pada hari sabtu lepas (23 Julai 2011), Wangcybber Gathering untuk kali kedua
    telah berlangsung dengan jayanya di Menara Usahawan, Putrajaya.

    Seramai 112 orang peserta telah hadir memeriahkan majlis perjumpaaan tersebut.

    BLOG REVIEW

    Ulasan mengenai majlis ini, anda boleh baca di
    1. Reezluv Blog - http://reezluv.com/2011/07/gathering-wc-2011-the-next-level/
    2. NoorizamShah Blog - http://noorizamshah.blogspot.com/2011/07/gathering-wangcyber-next-level.html
    3. Nizam Malek - http://www.strategiinternet.com/2011/07/review-wangcyber-gathering-2011.html
    4. Hairizal - http://www.hairizal.com/2011/07/perjumpaan-terbesar-im-malaysia-di.html
    5. Eruwan Gerry - http://rahsiarajalelong.com/blog/berita-terkini/the-next-level-di-wangcyber-gathering-2011/



    VIDEO UCAPAN
    Ucapan Wakil Dewan Perniagaan Melayu Malaysia
    [video=youtube_share;12573Q4uJqU]http://youtu.be/12573Q4uJqU[/video]


    Ucapan Tuan Presiden Persatuan Usahawan Internet Malaysia
    [video=youtube_share;fkT9cmH_8qk]http://youtu.be/fkT9cmH_8qk[/video]


    GAMBAR-GAMBAR

    [​IMG]
    Untuk lebih banyak gambar, anda boleh lihat di
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.184599814937033.50140.112762628787419


    ---------------

    Kepada peserta-peserta yang hadir, harapnya dapat share sedikit pandangan, komen,
    atau cadangan anda mengenai gathering kali ini. Insyallah, mungkin kita akan sama-sama
    dapat perbaiki segala kekurangan yang ada pada event yang seterusnya.


    Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada semua peserta yang hadir,
    kepada semua barisan speaker yang hebat pada hari tersebut, iaitu
    saudara Ammar Zahar, Gobala, Adly, Jamal, Noorizam Shah, Adhika dan juga Rahman Basri
    dan tiak lupa juga kepada semua tenaga kerja PUIM yang bertungkus-lumus untuk
    memastikan majlis pada hari tersebut berjalan dengan lancar.

    Anda semua memang hebat dan terbaaaaaiik!

    Semoga semua yang hadir pada hari tersebut, beroleh manfaat dan memperolehi momentum
    untuk bergerak dengan pantas to the next level...!

    Sekian!
     

    Attached Files:

    • 03.jpg
      03.jpg
      File size:
      70.8 KB
      Views:
      197
    #1 shuth, Jul 25, 2011
    Last edited: Jul 30, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. rahmanbasri

    Senior

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Messages:
    2,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Tahniah WANGCYBER & PUIM serta semua yg hadir :)
     
    • Like Like x 1
  5. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    memang best dan gempak..sebab tak pernah jumpa setelah bertahun di Forum..:D
     
  6. Mader

    Newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wahh menarik... rugi tak dapat datang aritu...
     
  7. Riyzal

    Newbie

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Memang Terbaik...!! Semoga menjadi titik permulaan for the NEXT LEVEL!!
     
  8. zahidana

    Newbie

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Wah semua top speaker, inspiring... respect anak muda spt Adly, Adhika, Rahman Basri dll yang boleh jadi contoh kpd golongan senior dan yang sebayanya kerana kematangan mereka untuk create passion dalam industri mereka..
     
  9. meezwan

    Newbie

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    1,960
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Memang best dan seronok! Walaupun baru kenal tapi macam dah lama kenal :)

    P.S. I'm The Next Level, You Are The Next Level, We Are The Next Level!
     
  10. rendezvously

    Senior

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    519
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Memang puas hati giler dengan WC Gathering 2011.

    Semoga tahun depan akan dianjurkan lagi. Saya confirm akan join! :)
     
  11. leecousa

    Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Lepas nie kena smart work utk ke NEXT LEVEL seperti otai2 IM..... amin... :)
     
  12. NorAzwin

    Newbie

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thanks kepada semua yg terlibat dalam WC Gathering secara langsung @ tak langsung... Memang best join buat kali pertamanya..byk perkara baru sy belajar dgn perkongsian para otai2 IM skalian...sbnrnye,sy ni sampai kena marah dgn abang yg sulung...sebab tak ajak dia sekali...hehe...
    xpe...after this...WC Gathering akan buat tiap2 tahun kan....smoga penyertaan lebih ramai lagi...:D

    Anyway, saya dengan ini nak habaq mai kata..macam tak caya pulak jumpa u all semua..:D selalu tengok semua IM-IM di alam maya sahaja...nah, sabtu lepas...jumpa n kenal para IM secara LIVE!

    Tahniah diucapkan...! u all memang terbaeekk....
     
  13. fid

    fid
    Senior

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    867
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    berbaloi-baloi....inilah komuniti internet marketer yang betul-betul high level :) cayala....
     
  14. Safuan_Sipenglipurlara

    Senior

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Tahniah Semua!
     
  15. Gero Azrul

    Newbie

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya ucapkan tahniah dan syabas pada anda yang telah hadirkan diri. :) Semoga berjumpa lagi.
     
  16. slimdiet2

    Newbie

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    memang best sangat join gathering ni. tak rugi habiskan masa separuh hari kat sana. banyak idea yang timbul lepas dengar perkongsian dari orang yang telah berjaya. InsyaAllah perjalanan ke next level akan lebih cepat dan lancar
     
  17. rahmanbasri

    Senior

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Messages:
    2,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Jumpa tahun depan... Next Level! :)
     
  18. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    rugi x pergi..sbb kekurangan bajet :(
     
  19. scudmissile

    Senior

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +48 / 1 / -0
    nk pergi tp clash ngan majlis kenduri :(
     
  20. engshahrul

    Senior

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Sgt best pg gathering, boleh bagi motivasi..
     
  21. noorizam

    Senior

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    677
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    saya selaku speaker jemputan, jika ada sebarang kekurangan dan kelemahan, saya mohon jari ampun maaf. Saya rasa peserta lelaki semua saya dapat berkenalan, yang perempuan mungkin tak sempat nak kenal-kenal. :) Apa pun, setiap ilmu tu datang dari Allah, kita sebagai manusia, mohon panjang-panjangkan. :)
     
  22. hasrul

    Senior

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    715
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Tabik spring 10 kali...
     

ibeli4u

Share This Page