VVV VIP NO CELCOM : Biar betul??

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by evdo, Feb 23, 2010.

Share This Page

  1. evdo

    freshman

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ni adalah no celcom blue prepaid sahaja.
    COD prefer dekat kelantan sahaja.
    diluar kelantan POS (free )

    Senarai number :

    013 947 1177

    014 537 1711
    014 537 1717
    014 537 1771
    014 537 1771

    019 979 7477
    019 979 7474
    019 979 7447

    019 978 4884
    019 978 4848
    019 900 4848

    019 978 8828
    019 978 8808
    019 978 8800
    019 978 5855
    019 978 8838
    019 978 8833

    019 979 8181

    014 536 7877
    014 536 9922
    014 536 9933
    014 536 9944
    014 536 9966
    014 536 9988

    013 947 0022
    013 925 8822
    019 979 5533

    014 536 9929
    014 536 9939
    014 536 9949
    014 536 9969
    014 536 9979
    014 536 9889

    013 946 8282
    019 979 8228

    019 978 7887

    014 536 7887
    014 536 7878
    014 536 9909
    014 536 9900
    014 536 9911
    014 536 9919
    014 536 9899
    014 536 9989
    014 536 9977
    014 536 5678
    014 536 9876

    019 979 6566
    019 979 5535

    014 536 5665
    014 536 5655
    014 536 5656

    013 900 2121
    013 947 3343
    019 978 4949
    013 900 4454
    013 947 4644


    lau berminat sila call/pm sy.
    bob ~ 0139330018
    :rolleyes:


    Price:

    RM 250 utk 014
    RM 500 utk 013/019 sahaja!

    P/S: utk serious buyer & berduit sahaja..ekeke..
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Alung

    Newbie

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    445
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    huhu mahal gilerr.... no sy 4 no kat blakang 5555

    so thats mean no sy tu super duperr vvvvvvv vip ler kan....tp sy dapat ngan harga RM10 jer...huhu
     
  5. musleh

    Newbie

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apa yang membuatkan harga dia jadik mahal? adekah krn dia ada ulang 4 digit no je? aku tgok kt kedah kedai tepi jalan jual no 3 angka je, RM 150. x paham aku, mmg celcom ada jual harga mahal ke utk no sedemikian?:confused:
     
  6. fiziebiz

    Senior

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    826
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    haih.. biasa ja? tak vvvvvvvvip pn.. mahal sangat nih..
     
  7. scofield

    Newbie

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    huhuhu.. xmampu den.. xblh kurang rm100 ker.. hehe
     
  8. mutt

    Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    1,901
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    aku ada no couple 01AAABBBCD & 01AAABBBCE

    aku beli dua2 RM50 each je :D

    KL no.. (KL no tend to be more expensive)

    No offence bro, but your price way to expensive.. for me it's not even VIP.
     
  9. jeketb

    Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    541
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    beli kt kedai tak sama ngan beli kat forum weh..rege tu dah brape kali ganda naik dah tu..
     
  10. Faez

    Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    xleh kurang lagi ke bro..ejas la sket..ko mark up tinggi sangat ni... :)
     
  11. Faiz Shafie

    Senior

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    4,318
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    bila aku nak jadi VIP ni..xdapat beli la..aku bukan VIP...
     
  12. Faiz Shafie

    Senior

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    4,318
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +6 / 0 / -0

    harga macam tu macam harga bom aja..ekeke:D
     
  13. Abu Hanis

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    2,200
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Teruskan promosi... :)
    ignore je sapa2 yg melemahkan semangat...
    ni panca roba ujian berniaga :)

    p.s: orang GILA nombor memang sanggup buat keputusan GILA :D
     
  14. Faez

    Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    1,756
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hahaha...aku pun bukan vip tapi nak try rs jadi vip :Þ

    p/s : best ke?
     
  15. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    019 978 7887 minat la ngan number nie...
     
  16. Abu Hanis

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    2,200
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    01abuhanis
    0122842647 ada tak :D
     
  17. 500hp

    Newbie

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bukan nak dengki bro. Tapi harga tu macam tak patut.

    Patutnya TT kena tgk market price. Ni bukan menjual, ni amik kesempatan sbb terlalu tinggi berbanding market price.

    P.S - 'market price' yg sy maksudkan adalah market price bg no VIP. bukan harga yg asal.
     
  18. faezil

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    6,951
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    ahaha....

    019-7FAEZIL

    019-7323945
     
  19. Abu Hanis

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    2,200
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Biar TT belajar...
    disamping tu kita tolong ajar dan bagi semangat...

    cara kita berbeza kot dlm membantu - menyokong rakan2 :D

    p.s: masing2 ada style masing2... peace :D
     
  20. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    biase imabiz pernah tgk rate harge vvip number nie... rm300 rase paling tinggi... ade gak yang beli... setakat vip number rm30-rm50.. free topup... hehe... rase betulla.. harge tinggi sgt... takpe.. rezeki masing2... kalau dpt rate rm50 - rm200 tue ok tue...
     
  21. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    He!he, Rege2 tu saya tak terkejut sbb ada forum len yang jual sampai ribu2, tp nombor memang cantik. Ni kira macam geng pak arab yang beli nombor kete berjuta2 tuler.

    Saya beli 0126667699 tupun dah RM180 tapi sim hotlink yg RM8.80 ada kredit RM5 jer. Tapi nak yang banyak nombor 6 dan 9 (ada sebab yang beli tu) tu yang nak tak nak, sapu jugak.

    Ada yg lagi cantik tapi tak salah dorang jual 1-2 ribu. Yg tu lagi tak mampu.

    Sesetengah orang yang tahu makna nombor dorang akan beli gak. Bukan senang nak dapat kat luar. he!he!

    Tapi utk TT, opening price tu agak mahal ler... boleh kurang lagi tu. Kalau jual kat kawasan bandar harga boleh taruh.... tapi kalau kat pekan, kampung kena agak2. Moral, nak jual harga kena tengok kawasan. rasanya warga WC belum ready nak sapu nombor yang mahal2.

    Sekadar 10 pendapat. Kalau nak ada sale ler.
     
  22. evdo

    freshman

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    woiitt..lol..pe kecoh2 ni.. ehehe :p

    ni dinamakan no vip..lau rase nak murah pegi cari kedai biase..

    thanks kpd sape yg sokong..

    aku rase ramai lg yg jual mahal beribu dari aku..ekeke..

    Just nak bg peluang je memiliki no.lawa..

    kan dah gtau kat situ..

    bump! bump! lelong..ekeke..
    :p
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. kelebihan nombor vip