1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by miecs, May 21, 2012.

Share This Page

  1. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Now Everyone Can Use VPN


    [​IMG]

    UPDATE TERBARU 2013:
    Kami support
    ALL C3LCOM PREPAID PLAN -PORTAWIFI PREPAID - ALL YE3 4G (Doggle-Huddle-Zoom) - BYPASS Bistari - BYPASS Firewall Office - BYPASS Fix Line

    Apa kelebihan server kami

    - Murah dari vpn lain
    - Server Fresh / masih baru - Server Dara lagi :D
    - Kami mempunyai 5 server lain2 lokasi (fresh dan xramai org)
    - Support torrent
    - Bypass Quota Bandwidth Broadband anda
    - Support Iphone, Android, Ipad, Linux
    - Server kami direct dari kami (kami bukan reseller mana2)
    - Server Unmetered 100Mbps / Coming soon 1Gbps
    - Bypass all network, school or ISP restrictions
    - Browse 100% stealth and annonymous!


    Maaf berkenaan Hal ini
    Maybank telah block sementara account admin e-pahngi ( sbb ramai sangat masukkan rm5 kot...hehe)

    Boleh guna account backup
    Bank : Maybank
    Account : 560184050957
    Nama : Bibi Fauziah



    Layari Web Kami Untuk Maklumat Lanjut

    [​IMG]

    - Unlimited Quota Bandwidth MASIS (Broadband Profil) dan C3lCoM
    - Can I use VPN with UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring, DiGi, etc?

    - F.A.Q(Soalan Lazim)


    Buat masa kini, kami mempunyai 6 server.
    #Arizona - Online
    #Lithuania - Online
    #France - Online
    #Germany - Online
    #California - Online
    #UK - Online
    #Malaysia - Online

    #Switzerland - Offline
    #UK 2 - Offline (coming soon)
    #Lithuania 2 - Offline (coming soon)



    More Server Coming Soon...:D





    Speed Yang kami dapat untuk masis skmm menggunakan VPN Kami

    [​IMG]

    View attachment uk%u00252520server.JPG

    [​IMG]
    [/CENTER]

    Testimonial Warga Wangcyber - Coming soon :D


    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​


     
    #1 miecs, May 21, 2012
    Last edited: May 22, 2013
  2. Loading...


  3. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bagi yang sudah capped limit simcard skmm tu elok sangatlah cuba VPN ni...laju berdesupp.... recommended
     
  4. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salam,
    Bro salah parking ni. Sebarang aktiviti jualan produk / service, sila masukkan di section WTS (berbayar.)

    Boleh refer melalui link dibawah :
    • Maklumat Pengiklanan Topik di WC

    Thread ini akan dimasukkan kedalam MODERATED.
    Jika bro mahu menggunakan Thread ini untuk menjual produk / service, sila buat pembayaran kepada pihak admin.
    Admin akan alihkan ke section WTS selepas pembayaran disahkan.

    Atau buat sahaja thread baru di section WTS & buat pembayaran kepada pihak admin.

    Thanks.
     
  5. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    ok bro noted. admin dah approve iklan disini selepas fee bayaran dibuat. tqvm
     
  6. RadiAlias

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    914
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Menarik & Murah nie...

    Broadband Celcom SKMM boleh ker bro?
     
  7. Mysterio Agogo

    Newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik ni...bookmark dulu
     
  8. blitz5755

    Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.
     
  9. Afiqasyraf

    Newbie

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik....
     
  10. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    itulahh pasall..
    dh lamerr guna bnda ni..

    tp dgr kata..
    nk jadik reseller..

    kena email owner dier..
     
  11. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    salah parking.... kasik SLASH sama dia
     
  12. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Memang menarik... ramai pengguna Selkom SKMM dan Naxis SKMM prepaid dah try mende ni... walaupun limit speed dah capped atau habis quota GB , guna VPN ni boleh kembalikan kelajuan berkali ganda, but make sure tempoh SKMM anda belum habis tarikh luput lagi ye...

    welcome bro...sila hubungi saya selepas daftar...saya akan bantu sedaya mungkin segala tutorial satu persatu.

    baru je buka dalam seminggu ni bro...thanks to admin e-pahngi.

    memang menarik tertarik ko memang debommm....:D

    ye...hanya pengguna VPN boleh menjadi reseller... join bro xrugi rm5 je sebulan... berpuas hati dgn speed sila sambung setahun ye..:p

    dun worry....admin shuth dah approve section ni... so no problem....
     
  13. YoyoYHS

    Senior

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    257
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Jadi untuk P1Wimax, hanya dapat bypass web sahaja, tak dapat bypass quota?
     
  14. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Ya, setakat ini UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring dan DiGi hanya dapat bypass laman web yang disekat sahaja...

    surfing sebagai anynomous user...

    hanya disarankan untuk pengguna Selkom dan Naxis. prepaid dan postpaid.tqvm
     
  15. remaja masa kini

    Newbie

    Joined:
    Oct 23, 2011
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    p1 4g boleh tak??

    maxis home wireless PULAK BAGAIMANA??boleh juga ke??
     
  16. IM Noob

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    VPN nie utk apa yer? Unlimited bandwidth kew? Celcom broadband kew?
     
  17. laki_internet

    freshman

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wow hebatnya saya minat
     
    #16 laki_internet, May 26, 2012
    Last edited: May 26, 2012
  18. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    P1 Wimax hanya boleh bypass web block sahaja....tak boleh menambahkan kelajuan.

    Maxis Home Wireless mempunyai limit kuota kan? sudah tentu boleh sbb VPN ni amat cemerlang jika digunakan bersama maxis dan celcom.

    VPN adalah satu service yang boleh meningkatkan kelajuan internet menggunakan server dari luar negara, secara ringkas mcm ni, kita sambung internet ke port internet local service provider server, kemudian dgn menggunakan VPN connection internet akan mengalih arah ke server luar negara yg menawarkan internet percuma dengan kelajuan yang tinggi.

    jom register boss....hehe
     
  19. miecs

    Senior

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    308
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bump mlm2 ni...
     
  20. IM Noob

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Best gak tue. Setakat RM 5, ape la sgt.

    Tapi kalau mcm broadband yg da habis bandwidth, ade ape2 tak?
    Plus, sy pakai Celcom broadband yang RM 98. Bandwidth sehingga 6GB jek.


    Kalau TT boleh bgi lebih clear ttg vpn nie ok gak. Thanks
     
  21. RadiAlias

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    914
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

    "unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. vpn malaysia murah

    ,
  2. digi vpn unlimited 2016

    ,
  3. vpn unlimited quota 2016

    ,
  4. vpn celcom unlimited 2016,
  5. vpn laju,
  6. free vpn bypass quota,
  7. free vpn bypass quota celcom