UBS Accounting System 9.0

Discussion in 'Sembang Umum' started by leila22, Sep 28, 2006.

By leila22 on Sep 28, 2006 at 3:44 PM
  1. leila22

    freshman

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada tak sesiapa yg nak jual atau tahu kat mana akak boleh beli yg 2ndhand punye? yg pirate rasanya takde sbb ubs accounting ni guna smartlock. kalau ada, ok gak...:D

    tqqqqqqqq
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by leila22, Sep 28, 2006.

    1. fai
      fai
      CD yg pirate punya ada.. saya pnah jumpa..


      PS: Tak sengaja terbeli cd accounting pakej.. hu hu..
    2. leila22
      leila22
      cd pirate tu ada tulis for educational purpose tak? kalau for educational purpose, transactions yg boleh kita key-in hanyalah setakat 1000 je. kalau yg ori, dia ada smartlock dan boleh key-in >1000 transactions.
    3. aku
      aku
      akak, smartlock tu yang mahal tu.. akak dah ada smartlock tu ke? cuma hilang cd saja ke?
    4. leila22
      leila22
      akak cuma ada CD for education purpose je...:( so tak boleh guna utk business. ada tak sapa2 tahu kat mana nak beli yg 2ndhand atau pirate pun ok lah...eh..eh...kalau beli yg pirate, dpt smartlock jugak ke?
    5. Syed_Ikhwan
      Syed_Ikhwan
      Kalau yang lanun punya banyak saya jumpa kat lowyat. Tapi tak beli sebab takda sebab lagi nak guna. :)

      Tapi saya ada beberapa software free yang berkaitan ngan Business & Personal Finance. Antaranya

      AceMoney

      [​IMG]

      Code:
      http://www.aplusfreeware.com/categories/business/AceMoney.zip
      TurboCASH

      [​IMG]

      Code:
      http://www.dblonline.com.au/tcashsetup.exe

      Inventory Systems
      Library Manager Free


      Code:
      http://www.freeware-guide.com/dir/business/inventory.html

      Saya harap ada di kalangan software² ni dpt membantu akak.
    6. leila22
      leila22
      tq.akak try d/load turbocash dulu.tgk la boleh guna ke tak. tx again!
    7. dimafna
      dimafna
      salam sejahtera...
      berkenaan ubs smartlock tiruan setakat ni xde kat pasaran......kalau yg 2hand tu plak selalunya xboleh pakai lama(sama ada ada pin yg tercabut/xtahan panas..mungkin dah lama sangat)

      saya ni dulu salah sorang dealer UBS kat KL...tapi bila pindah kat batu pahat ni kurang sikit...mungkin kalau ada sapa2 nak beli area batu pahat dan pontian boleh contact saya...

      satu info yg menarik nak dikongsi: sebenarnya harga RM999 tu hanya lah nilai smartlock je...manakala buku manual..cd tu percuma je....

      lagi satu UBS xheran sangat pasal cd tiruan...malah digalakkan sebab bila cukup 1000 transaksi xboleh key in dah...dan dah tentu cari yg original...

      kelebihan UBS ni..mmg memenuhi piawai semasa kewangan kat malaysia...jadi senang nak disesuaikan ngan segala business kat mlaysia ni
      tambahan pulak ramai yg belajar UBS...

      kalau akak masih berminat nak pakai UBS smartlock boleh la contact saya....atau masalah2 teknikal....insyallah saya akan bantu...

      kalau sapa yg nak training ubs saya boleh ajar ikut nature of business......jadi lepas saya ajar ikut je format yg saya ajar...insyallah senang je...

      dimafna@yahoo.com
    8. Edward85
      Edward85
      Who want to buy u email to me....liow_85@hotmail.com

    Share This Page

Share This Page