WangCyber
ibeli4u
  1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

UBS Accounting System 9.0

Discussion in 'Sembang Umum' started by leila22, Sep 28, 2006.

Share This Page

  1. leila22

    Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada tak sesiapa yg nak jual atau tahu kat mana akak boleh beli yg 2ndhand punye? yg pirate rasanya takde sbb ubs accounting ni guna smartlock. kalau ada, ok gak...:D

    tqqqqqqqq
     
  2. Loading...


  3. fai

    fai
    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    CD yg pirate punya ada.. saya pnah jumpa..


    PS: Tak sengaja terbeli cd accounting pakej.. hu hu..
     
  4. leila22

    Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cd pirate tu ada tulis for educational purpose tak? kalau for educational purpose, transactions yg boleh kita key-in hanyalah setakat 1000 je. kalau yg ori, dia ada smartlock dan boleh key-in >1000 transactions.
     
  5. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    akak, smartlock tu yang mahal tu.. akak dah ada smartlock tu ke? cuma hilang cd saja ke?
     
  6. leila22

    Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    akak cuma ada CD for education purpose je...:( so tak boleh guna utk business. ada tak sapa2 tahu kat mana nak beli yg 2ndhand atau pirate pun ok lah...eh..eh...kalau beli yg pirate, dpt smartlock jugak ke?
     
  7. Syed_Ikhwan

    Senior

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    1,837
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Kalau yang lanun punya banyak saya jumpa kat lowyat. Tapi tak beli sebab takda sebab lagi nak guna. :)

    Tapi saya ada beberapa software free yang berkaitan ngan Business & Personal Finance. Antaranya

    AceMoney

    [​IMG]

    Code:
    http://www.aplusfreeware.com/categories/business/AceMoney.zip
    TurboCASH

    [​IMG]

    Code:
    http://www.dblonline.com.au/tcashsetup.exe

    Inventory Systems
    Library Manager Free


    Code:
    http://www.freeware-guide.com/dir/business/inventory.html

    Saya harap ada di kalangan software² ni dpt membantu akak.
     
  8. leila22

    Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tq.akak try d/load turbocash dulu.tgk la boleh guna ke tak. tx again!
     
  9. dimafna

    freshman

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam sejahtera...
    berkenaan ubs smartlock tiruan setakat ni xde kat pasaran......kalau yg 2hand tu plak selalunya xboleh pakai lama(sama ada ada pin yg tercabut/xtahan panas..mungkin dah lama sangat)

    saya ni dulu salah sorang dealer UBS kat KL...tapi bila pindah kat batu pahat ni kurang sikit...mungkin kalau ada sapa2 nak beli area batu pahat dan pontian boleh contact saya...

    satu info yg menarik nak dikongsi: sebenarnya harga RM999 tu hanya lah nilai smartlock je...manakala buku manual..cd tu percuma je....

    lagi satu UBS xheran sangat pasal cd tiruan...malah digalakkan sebab bila cukup 1000 transaksi xboleh key in dah...dan dah tentu cari yg original...

    kelebihan UBS ni..mmg memenuhi piawai semasa kewangan kat malaysia...jadi senang nak disesuaikan ngan segala business kat mlaysia ni
    tambahan pulak ramai yg belajar UBS...

    kalau akak masih berminat nak pakai UBS smartlock boleh la contact saya....atau masalah2 teknikal....insyallah saya akan bantu...

    kalau sapa yg nak training ubs saya boleh ajar ikut nature of business......jadi lepas saya ajar ikut je format yg saya ajar...insyallah senang je...

    dimafna@yahoo.com
     
  10. Edward85

    freshman

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Who want to buy u email to me....liow_85@hotmail.com
     

ibeli4u

Share This Page