31/12/2015

ubat penyakit ketuat

Discussion in 'Sembang Umum' started by fiQry, Nov 8, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. fiQry

    fiQry
    Expand Collapse
    Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam kepada kawan2 wangcyber..saya ade info terkini..tapi sebenarnyer bukan terkini...dah lama kot tau...cume tak tau nak share kat saper jerk...BIASA DGR PENYAKIT KETUAT...saya kat cnie ade caara untuk merawat nyer then klu tak nak pagi hospital ader cara utk merawat menggunkan bahan tumbuhan jerk...tak yah nak bedah..mungkin klu dah teruk sgt kene bedah n lazer kot..erm nak tau leh lah saya bagttau tumbuhan nyer..dan mungkin tumbuhan nie susah orang nak cari..trutama kat bahagian bandar2 utama di malaysia..di rumah saya bayk tumbuhan yg bley jadi ubat tuh..
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.