ubat penyakit ketuat

Discussion in 'Sembang Umum' started by fiQry, Nov 8, 2009.

By fiQry on Nov 8, 2009 at 12:49 PM
  1. fiQry

    Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam kepada kawan2 wangcyber..saya ade info terkini..tapi sebenarnyer bukan terkini...dah lama kot tau...cume tak tau nak share kat saper jerk...BIASA DGR PENYAKIT KETUAT...saya kat cnie ade caara untuk merawat nyer then klu tak nak pagi hospital ader cara utk merawat menggunkan bahan tumbuhan jerk...tak yah nak bedah..mungkin klu dah teruk sgt kene bedah n lazer kot..erm nak tau leh lah saya bagttau tumbuhan nyer..dan mungkin tumbuhan nie susah orang nak cari..trutama kat bahagian bandar2 utama di malaysia..di rumah saya bayk tumbuhan yg bley jadi ubat tuh..
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by fiQry, Nov 8, 2009.

    1. hmjebat
      hmjebat
      kongsi-kongso la kat sini
    2. wsbucks
      wsbucks
      a'ahh kongsi jer laa aper tumbuhan tu?
    3. pintoo
      pintoo
      cter ko ni tak habis..cuba habiskan.. ker ko nk jual produk?
    4. PinguSpy
      PinguSpy
      citer lah adeh..

      - getah betik
      - titisan lilin
      - bawang putih
      - putung r0k0k
      - ubat farmasi
    5. Syedz
      Syedz
      aku ada ketuat dulu kat kaki,
      cara nak ilangkan aku bwat simple jer,
      buang pakai ketip kuku, time dia dah keluar darah tu, sapu atau titiskan ngan minyak gamat..aku buat selalu, last2 ketuat tu kecut sendiri..try la mana tau mujarab...
    6. muwiras
      muwiras
      tambah lagi satu...

      BAKAR... burn baby burn.....

      aku dah kene dah.... kene bakar....
    7. farah1985
      farah1985
      aku dulu byk kat kaki, geli org tgk.
      aku sendiri pun geli.
      last2 ipar aku kasi rekomen:

      -kunyit hidup
      -kapur sirih

      cara:

      -cacahkan bagi hancur kunyit. hujung pun ok.
      -amik kapur sirih kasi gaul dia.
      -pas tu kasi taruk kat ketuat tu..
      -1-2 minggu nampak perubahan

      skrg kaki aku dah cantik...xmalu lg pakai selipar jepun
      hahha
    8. SFX
      SFX
      wah..kaki farah dah cantik..
    9. budihacker
      budihacker
      eh tuan tanah nape x nak bagitau lak..cepat la bagi tau..kite ada ketuat kecik je ni baru nak tumbuh.. ni la akibatnya pakai kasut lembab
    10. salam
      salam
      ketuat kt tapak kaki, atau mata ikan apa ubatnye

    Share This Page

Share This Page