1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

ubat penyakit ketuat

Discussion in 'Sembang Umum' started by fiQry, Nov 8, 2009.

Share This Page

  1. fiQry

    freshman

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam kepada kawan2 wangcyber..saya ade info terkini..tapi sebenarnyer bukan terkini...dah lama kot tau...cume tak tau nak share kat saper jerk...BIASA DGR PENYAKIT KETUAT...saya kat cnie ade caara untuk merawat nyer then klu tak nak pagi hospital ader cara utk merawat menggunkan bahan tumbuhan jerk...tak yah nak bedah..mungkin klu dah teruk sgt kene bedah n lazer kot..erm nak tau leh lah saya bagttau tumbuhan nyer..dan mungkin tumbuhan nie susah orang nak cari..trutama kat bahagian bandar2 utama di malaysia..di rumah saya bayk tumbuhan yg bley jadi ubat tuh..
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. hmjebat

    Newbie

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    677
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kongsi-kongso la kat sini
     
  5. wsbucks

    Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    a'ahh kongsi jer laa aper tumbuhan tu?
     
  6. pintoo

    Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cter ko ni tak habis..cuba habiskan.. ker ko nk jual produk?
     
  7. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    citer lah adeh..

    - getah betik
    - titisan lilin
    - bawang putih
    - putung r0k0k
    - ubat farmasi
     
  8. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    aku ada ketuat dulu kat kaki,
    cara nak ilangkan aku bwat simple jer,
    buang pakai ketip kuku, time dia dah keluar darah tu, sapu atau titiskan ngan minyak gamat..aku buat selalu, last2 ketuat tu kecut sendiri..try la mana tau mujarab...
     
  9. muwiras

    Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tambah lagi satu...

    BAKAR... burn baby burn.....

    aku dah kene dah.... kene bakar....
     
  10. farah1985

    freshman

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku dulu byk kat kaki, geli org tgk.
    aku sendiri pun geli.
    last2 ipar aku kasi rekomen:

    -kunyit hidup
    -kapur sirih

    cara:

    -cacahkan bagi hancur kunyit. hujung pun ok.
    -amik kapur sirih kasi gaul dia.
    -pas tu kasi taruk kat ketuat tu..
    -1-2 minggu nampak perubahan

    skrg kaki aku dah cantik...xmalu lg pakai selipar jepun
    hahha
     
  11. SFX

    SFX
    Senior

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    wah..kaki farah dah cantik..
     
  12. budihacker

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    eh tuan tanah nape x nak bagitau lak..cepat la bagi tau..kite ada ketuat kecik je ni baru nak tumbuh.. ni la akibatnya pakai kasut lembab
     
  13. salam

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ketuat kt tapak kaki, atau mata ikan apa ubatnye
     

ibeli4u

Share This Page