1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Tolong Tunjukkan Saya Dari Kesas Highway -Putra Jaya

Discussion in 'Sembang Umum' started by pakar clickbank, Nov 24, 2009.

Share This Page

  1. pakar clickbank

    Senior

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0 / -0
    salam saya dari sabah nak minta bantuan ,saya tinggal di kesas highway nak pergi ke wilayah persekutuan putra jaya alamat

    pendaftaran besar perkhwinan ,Lot 2G5,Peesint 2 Aras 1 ,putra jaya .

    1-berapa lama masa yang diperlukan sampai ke putra jaya ?

    2-bagaimana jalannya ? ada peta /map ?

    ribuan thanks
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    kesas highway haighway shah alam klia ker../??
     
  5. ajisaziz

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe
    aku tak tahu sgt
    tapi kalau aku ke putrajaya
    aku ikut signboad je
    menuju kuala lumpur
    ada simpang highway masuk putrajaya
    huhu, diterima ke? :D

    p/s: bukak google map
     
  6. pakar clickbank

    Senior

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +13 / 0 / -0
    em.....ada yang lebih clear so aku tak pening kepala ha ha ha
     
  7. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
  8. ajisaziz

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kesas highway tu area mana?
     
  9. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    tue yang tak pasti nie.. highway klia atau highway putrajaya puchong..??
     
  10. Prince of Andalus

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    naek maju expressway kat bukit jalil, ok jugak....
    straight je, heheh
    aku tghari tadi baru sesat kat maju expressway tadi, heheh
     
  11. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    kalau dari KL bolehla masuk maju express... tapi nie entah dari maner yerk...
     
  12. ijamidayu

    Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bro try google map.. Buh alamat bro.. Then alamat nak pergi.. Settle masalah.. Betoi!! Yg penting alamat semua betoi ejaan putrajaya pun betoi!!
     
  13. penang

    Senior

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Hebat kat WC nie... aku ingat citer pasai bisnes internet aje... nak tanya jalan pun boleh....
     

ibeli4u

Share This Page