Tolong! Selamatkan Kangaroo ini dari tali gantung....

Discussion in 'Sembang Umum' started by JenamaOnline, Mar 6, 2011.

Share This Page

  1. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam hormat,

    Nak mintak tolong pada warga WC semua, tolong selamatkan kangaroo ini

    [​IMG]

    hehehehehhee jangan marah hahhh ..... :D

    Jom layan Games nih tengok siapa terror saya boleh jawab dalam masa 30 saat sepuluh soalan, bagaimana dengan anda? ada berani hehehehehhee

    Yang menarik soalan dalam Bahasa Malaysia.....

    Jom selamat kan Kangaroo ini sekarang di Facebook Fan Page ..... ;) disini Hangaroo


    Rekod Terkini 30 saat untuk lepaskan kangaroo...
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Hairul WC

    Newbie

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,519
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    teringat masa sekolah dulu..
    selalu gak main.. tapi guna org lidi....tulis kat kertas je....
    bro yg wat ke application nie...
     
  5. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    heheheheh games tu dah ada free jeee download selalu orang buat web teknik terbaru sekarang boleh letak di Fan Page hehehehehehe jom layan bro jangan lupa tinggal komen :D
     
  6. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    mesti cuba nih.. :)
     
  7. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ya bro cuba jangan tak cuba hehehehehhe jom kita tengok siapa yang kena heheheheheehehehe :)
     

ibeli4u

Share This Page