Tolong Ajar Camner Nak Buka Live Account Ibfx(forex)

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by KULAT AIR, Nov 13, 2008.

By KULAT AIR on Nov 13, 2008 at 10:38 PM
  1. KULAT AIR

    Newbie

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hai kawan2 semo saya masih newbie dalm forex,saya nak minta tolong pada sape-sape yang tau cara nak nak buka acount live ibfx wat masa nie saya dah daftar cuma borang 3helai tuje yang belum diisi dengan scan iclah apelah pastupastu cara nak deposit duit and withdraw(kalau ade untung)saya dah cuba account demo 3bulan alhamdullilah orait je pasal tak tamak,diharap kawan semua dapat tolong dari mula sampai akhir sebab sepatutnya orang tolong aku tu macam taknak tolong je takpelahkalau korang nak kenekan bayaran pun aku tak kisah tapi janganlah mahalsangat sedih woo adeje halangan,apepun sape yang sudi nak tolong pm aku kat POLYALOY@GMAIL.COM TQ.
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by KULAT AIR, Nov 13, 2008.

    1. msufianj
      msufianj
    2. msufianj
      msufianj
      kat dia free je, customer service 100%
    3. KULAT AIR
      KULAT AIR
      Tq You All Sayaa Akan Contact Dia!!!!:)
    4. Kasimo Aloi
      Kasimo Aloi
      bro boleh tanya kat cg..... sana banyak otai
    5. akuss
      akuss
      camane nak buka akaun ibfx skg ni? xpahamlah...sape2 yg baik ati tu tolongla terangkan katsini....
    6. Jenglotz
      Jenglotz
      Hello Semua,

      Kalau nak buka account ngan Interbank FX agak leceh gak. Tapi memang sudah menjadi prosedur mereka demi kepentingan anda juga. Ada lebih baik anda cuba hubungi mereka dahulu melalui online chat dengan representative mereka dan tanyakan prosedur mereka.

      Pada halaman web mereka, just click Open Account. Kemudian anda download form. Isikan online form anda. Kemudian anda isikan form yang anda download tadi, dan scankan form berikut dan emailkan kepada mereka. Pastikan anda form berikut kepada format jpeg ataupun pdf.

      Step yang selanjutnya mereka akan menghubungi anda kembali melalui email yang anda berikan. Dan dalam kandungan email itu, mereka akan memberikan account number mereka. Jika anda memilih Telegrapahic Transfer (TT) So pergilah ke bank anda dan hantarkan wang anda ke butiran TT yang diberikan tadi. Insyallah jika anda melakukan penghantaran pada hari Isnin, wang anda sudah masuk ke dalam account mereka kira-kira hari Jumaat. Ini tertakluk jika bank anda mempunyai 24 hours swiftcode system, wang anda akan masuk dalam tempoh 24 jam. Semoga berjaya.

      Tingkatkan Keuntungan Pendapatan Forex Dengan Forex Auto Pilot System --> http://offto.net/ForexPilot

    Share This Page

Share This Page