31/12/2015

Tolong Ajar Camner Nak Buka Live Account Ibfx(forex)

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by KULAT AIR, Nov 13, 2008.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. KULAT AIR

    KULAT AIR
    Expand Collapse
    Newbie

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hai kawan2 semo saya masih newbie dalm forex,saya nak minta tolong pada sape-sape yang tau cara nak nak buka acount live ibfx wat masa nie saya dah daftar cuma borang 3helai tuje yang belum diisi dengan scan iclah apelah pastupastu cara nak deposit duit and withdraw(kalau ade untung)saya dah cuba account demo 3bulan alhamdullilah orait je pasal tak tamak,diharap kawan semua dapat tolong dari mula sampai akhir sebab sepatutnya orang tolong aku tu macam taknak tolong je takpelahkalau korang nak kenekan bayaran pun aku tak kisah tapi janganlah mahalsangat sedih woo adeje halangan,apepun sape yang sudi nak tolong pm aku kat POLYALOY@GMAIL.COM TQ.
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.