31/12/2015

Tips Lulus Ujian JPJ

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by khairilz, Jun 11, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. khairilz

    khairilz
    Expand Collapse
    Active

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Salam
    aku nak pergi test jpj untuk kereta ni
    jadi nak minta tips sikit :D

    aku dah test bulan 5 ari tu dan lulus untuk bahagian 2
    bahagian 2 ialah bukit, parking dan 3 penjuru
    semua tu aku lulus
    tapi masuk je kat jalan raya aku gagal :( (dapat 10/20 markah je,16 markah baru lulus)

    ari ni aku nak pergi test sekali lagi untuk jalan raya
    ada tips tak?
    atau apa-apa tricks yang membolehkan aku lulus dengan jayanya
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. rasuah ujian jpj

    ,
  2. Lulus jpj

    ,
  3. markah lulus jpj jalan raya

    ,
  4. pengalaman lulus ujian jpj