1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Thread Mari Menyumbang [banyok pitih belako Internet Marketer Malaysia ni]

Discussion in 'Cadangan & Komen' started by zakeri, Jul 7, 2012.

Share This Page

  1. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Kesian tengok kanak-kanak yang manghidap pelbagai penyakit kronik dan kanser.
    Orang susah pulak tuh. Apakata buat thread mari menyumbang :)

    Moga dipermudahkan, InsyaAllah....
     
  2. Loading...


  3. MrDisc

    Veteran

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +57 / 1 / -0
    Bagus juga idea abg zack nie..nak sumbang mcm mana nie abg zack...kalo sumbang pitih abg zack jadi pemegang amanah la..:p Abg zack bos yang jujur & maju ke hadapan..:D

    p/s: Tambah sket dari saya " MARI MENYUMBANG SAMBIL BERAMAL! "
     
  4. BuahDurian

    Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bagus gak.. ramai budak dr keluarga pendapatan rendah ada mslh pnyakit kronik:(
     
  5. Zairi Zaidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mungkin boleh certiakan bagaimana nak menyumbang :)
     
  6. surfaddict

    Senior

    Joined:
    May 31, 2006
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Biasa diaorg akan share kat facebook huh..ada pic viral skit..so sesiapa pun boleh menyumbang...
     
  7. BuahDurian

    Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    WC x leh wat button donate ke? duit tu masuk akaun WC, tiap2 bulan transfer smua duit ke badan kebajikan..
     
  8. surfaddict

    Senior

    Joined:
    May 31, 2006
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Erm amanah org tu bro..ada ke mod WC yg sanggup huh..lagipun forum WC tak semeriah dulu..so kalau dpt collect tak seberapa tak dpt nak sumbang bulan2..kena gak buat sumbangan 3 bulan sekali ke...
     
  9. BuahDurian

    Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    itulah, kalaula ade org WC yg btul2 leh DIpecayai, amanah, pastu sanggup wat keje amal ni mg terbaik la. ckp 2 3 bulan, semua duit terkumpul transfer ke mana2 badan kebajikan.

    sebulan/2 bulan skali kalau warga WC donate rm10 pon da cun da, x kan gaji ribu2 x leh derma rm10 sebulan skali :D.
     
  10. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Bagus jugak tu...

    cadangan saya mana2 berita dan paparan berkenaan mereka yang mahukan sumbangan untuk pembiayaan diupdatekan di sini...

    contohnya dari sinar harian ka...

    kisah adam... kisah 3 beradik tu... dan lenlain lagi.

    so direct boleh beri sumbangan...
     
  11. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    abdfatah betul.... so, tak perlu lantik bendahari dsbnya.... :)
     
  12. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    kuasa membeli kat sini tinggi jugak... maybe kuasa menderma pun tinggi...
     

ibeli4u

Share This Page