The Best Spinner | cara mudah menggubah artikel Bahasa Inggeris

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by tokmat, Feb 10, 2010.

Share This Page

  1. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1
    [​IMG]


    Assalamualaikum & Salam Malam Khamis.

    Kali ni sia nak berkongsi berita baik bagi mereka yang ingin membuat artikel Bahasa Inggeris tetapi tidak mahir...

    Kini masalah tersebut berjaya diatasi dengan melanggan The Best Spinner.


    [​IMG]

    Yuran langganan adalah USD77.00 untuk 1 tahun.
    Tapi kalau nak mencuba dahulu... bolehlah bayar USD7.00 untuk 7 hari


    Memang berbaloi sekali memiliki & menggunakan kemudahan ini...

    Untuk memilikinya.... klik banner di bawah.... :)
    [​IMG]
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1
    BUMP sekali petang ni.... :)
     
  5. mohdazree

    Newbie

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya ade pki sebelum pelancaran.. ok la jgk.. boleh cuba sape yang berkenan..:)
     
  6. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1
    sia pakai juga sebelum pelancaran...
    kmdn pakai juga untuk 1 tahun skrg ni.... :D
    makna kata... sia dah memilikinya..... :D
     
  7. KnightRider

    Newbie

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    770
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apa guna menatang nie?
     
  8. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1
    banyak kegunaannya.....
    untuk menggubah artikel bahasa Inggeris ke bahasa Inggeris juga dengan memberikan sinonim ayat / perkataan yg kita tak fikirkan..... :)
     
  9. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    imabiz ade gak sofware nie.. tapi pandai lak nak gune.. hehe...
     
  10. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1
    pandai guna atau tak pandai guna ni....? :confused::confused::D
     
  11. dandelion

    Senior

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,843
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    article mana2 niche pun boleh ke? macam kesihatan... kadang2 tu ada yang ubah maksud ayat.....
     
  12. hamizi

    Newbie

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sorry la kalau sesiapa yg dah tau.
    Aku guna cara free je.

    Copy seluruh article yg nak di spin
    Bukak google translate.

    Paste dan translatekan:

    English -> French
    French -> German
    German -> English

    Nak bagus lagi, translate berbagai bahasa dan last sekali
    translate ke English semula.

    Hasil boleh tahan la. 30% - 40%
    Nak best lagi try la kombinasi bahasa yg lain pulak.
     
  13. bestari

    Senior

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    1,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    nie mst tgk kat senuke.com
    de pun recommended spinner nih

    bro xde offer ke?usd tu
    bukn mampu milik terutamanya newbie
     
  14. Ilyas Azmi

    Newbie

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cara free ni sama mcm spinner tu tak hasilnya..?
    kalau sama boleh ajarkan..
     
  15. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1

    kalau nak guna akaun sia untuk log in boleh jugak...
    makna kata bayaran tu utk guna 1 tahun...
    kalau nak tahu... PM je ye.... :)
     
  16. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1

    Spinner tak sama dengan google...
    Spinner akan berikan phrase yg sinonim dalam setiap perkataan atau ayat yg kita hendak sunting.... :)
     
  17. bestari

    Senior

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    1,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    maksudnya $77 ke??
     
  18. tokmat

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 2 / -1

    $77.00 adalah untuk 1 tahun menggunakan ID kita sendiri...
    tapi kalau guna info ID sia.... tak adalah sampai harga begitu...
    Insya Allah harga yang mampu guna... :)
     
  19. ackyroxz

    Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Berapa harganya tu TM? PM saya.. Berminat laa
     
  20. zyan

    Senior

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    2,313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    saya dh pakai software ni sejak Januari lalu.. mmg antara yang terbaik :) untuk maklumat lanjut sila tengok video kat surat jualan tu...
     
  21. Joe Flizo

    Newbie

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Stakat nih xde lagi spinner software yg setanding dengan The Best Spinner. Yang paling boleh bersaing pun mungkin Rapid Rewriter tapi still ramai yg prefer TBS.

    Masing2 ada kelebihan and stakat yang sy guna nih memang sangat2 puas hati.
     
    #19 Joe Flizo, Jul 3, 2010
    Last edited: Jul 7, 2010
  22. Mursyid Zulkefli

    freshman

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ade ke?beli ek?ade x software yg sbijik cmni tp free?
     

ibeli4u

Share This Page