>>TERJAH!! - Kontroversi Bisnes Ebook<< (Bonus Pakar Ebook JaMaL) Sememangnya PANAS!!

Discussion in 'Aff Bonus!' started by Shariman Johari, Oct 5, 2011.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. Shariman Johari

    Super Senior

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [​IMG]


    [​IMG]

    PERINGATAN TAMBAHAN : Kontroversi Di Dalam Laporan Ini Sangat Panas Dan MINDBOGGLING!!

    Jangan Teruskan Pembacaan Anda Jika Anda Pernah Menjana Pendapatan Dengan Ebook atau Tidak Serius Dan Yakin Yang
    Anda Sebenarnya Mampu Menyiapkan & Menjual

    Produk Informasi Dalam Masa 3 Jam Sahaja - INI ADALAH FAKTA!!


    ==========================================

    Benarkah untuk memulakan perniagaan ebook atau produk informasi
    memerlukan masa yang lama untuk di siapkan dan di setting serta
    memerlukan modal juga?


    YA..MEMANG BETUL..

    Malah, ramai di antara IM diluar sana yang terpaksa menghabiskan masa
    berbulan-bulan untuk belajar dan menyiapkan produk mereka.
    Ada yang tak makan, tak tidur.

    Tapi adakah usaha mereka yang berbulan-bulan tu berbaloi
    jika produk yang mereka jual tidak laku di pasaran?

    SEDIH..tapi inilah hakikat yang mereka perlu terima.

    Ya..saya tak nafikan ramai juga yang berjaya. Mungkin nasib,
    mungkin modal mereka tinggi, atau mungkin mereka berjaya
    memujuk OTAI-OTAI untuk menjadi JV mereka. Anda
    rasa anda bernasib baik seperti mereka tak? Jika YA...


    ANDA BOLEH HENTIKAN PEMBACAAN ANDA SEKARANG
    KERANA SUDAH TENTU LAPORAN KONTROVERSI INI
    BUKAN UNTUK ANDA!!!

    Apa yang saya akan dedahkan di dalam laporan ini adalah
    cara untuk menjana pendapatan dengan produk informasi
    (Ebook, Mp3, Video dan sebagainya) dengan pantas.
    Sepantas 2-4 jam. Bukan 24 jam ya?


    PS - Laporan ini sememangnya "kontroversi" kerana beberapa informasi di dalamnya PASTI akan ada beberapa pihak yang tidak suka apabila ANDA telah tahu mengenai INFORMASI yang akan dibongkarkan.

    Cuba bayangkan :-


    1. Anda buat produk anda dalam masa 2 jam -SIAP
    2. Buat-buat grafik sikit 2 jam - SIAP
    3. Start menjual dengan SEGERA satu jam selepas itu
    4. Sejam (paling lama, keesokkan harinya) duit dah start masuk, RM50, RM100, RM200 sehari.
    5. minggu depan ke, esok ke, ulang benda yang sama..RM50, RM100..masyukk je kerjanya....
    6. Amacam..best??

    Mungkin akan ada yang kata nanti :-


    1. "Bro...produk segera ni macam mee segera la....MURAH!!!"
    2. "Dah keja je buat tu dalam 2 jam je...kompem takde kualiti"
    3. "Wei bro...orang suka beli produk yg OVERDELIVER je.."
    4. "Ebook macam ni..susah nak cari JV. Takde JV dan Affiliate, leh ke terjual?"


    Saya akan tunjukkan dan terangkan kepada anda kenapa
    statement di atas sebenarnya TIDAK BENAR.

    Tidak ada siapa yang berani mengatakan yang statement di adalah 100% benar kerana :-

    - PRODUK INFORMASI bertujuan untuk menerangkan cara menyelesaikan masalah dan asalkan maklumatnya tepat, orang PASTI beli -

    Jadi kenapa anda perlu....

    1. Bazirkan masa berbulan-bulan untuk menyiapkan produk anda?
    2. Mengeluarkan modal sehingga ribu-ribu untuk hasil yang belum anda tahu?
    3. Jemput JV dan affiliate tapi last-last makan hati kerana produk anda tak dipromosikan pun?
    4. Bazirkan masa PEMBELI anda dengan produk yang mereka takkan habis baca pun.


    Saya akan dedahkan kepada anda dengan :-


    1. Bagaimana menyiapkan produk yang BERKUALITI dalam masa 2-3 jam saja
    2. Bagaimana anda dapat memberikan kepuasan membaca kepada pembeli anda agar mereka menjadi repeated customer anda lagi dan lagi dan lagi
    3. Teknik MUDAH je tapi RAMAI yang sangkut tentang bagaimana anda dapat menyiapkan produk anda dengan cepat tanpa perlu hilang fokus
    4. Beberapa teknik bagaimana anda dapat menjual dan menjana pendapatan anda dengan pantas serta gandakan pendapatan anda.
    5. Anda tak perlukan list untuk start menjual
    6. Ucapkan bye-bye produk PLR, MRR dan RR...

    Yang best, anda boleh ulang strategi ni seberapa banyak kali yang anda mahu


    Tidak mustahil anda akan mengalami perkara ini. Malah sesiapapun boleh melakukannya...


    Memperkenalkan.....
    [​IMG]
    Jom Lihat Apa Kata Review :

    [​IMG]


    Anda boleh gunakan teknik serta strategi ini secara serta merta dalam masa 30 minit selepas anda siap pembacaan kerana ianya
    :-

    Tidak mengandungi video yang panjang berjela-jela tetapi mengandungi pembacaan yang ringkas, padat dan tidak akan berlaku INFORMATION OVERLOAD!!

    Saya JAMIN....

    Jika anda dapatkan produk ini, anda akan dapat take action dengan hampir serta-merta selepas tamat pembacaan-

    [HR][/HR]

    Jadi, berapakah harga produk ini?

    Sebenarnya maklumat yang terkandung di dalam ebook ini saya tak bercadang pun nak jualkannya. Actually sudah agak lama saya simpankannya dalam laptop saya. Memandangkan ramai yang mengeluarkan produk berkaitan perniagaan ebook..saya yakin anda juga pasti akan mendapatkannya dan akhirnya belajar daripada produk-produk lain. Namun saya sering di datangi oleh rakan- rakan yang mengadu brkenaan masalah mereka. Antaranya :


    1. Bisnes ebook diorang tak jalan
    2. Pinjam duit dari bank untuk buat modal tapi hangus (hutang takleh bayar,autoresponder hangus..list hilang..)
    3. Masa untuk concentrate buat ebook takde
    4. Beli ebook/video, tapi tak baca...Hah? Apa cerita tu semua?

    Memandangkan sahabat saya Saudara JaMaL telah relaunch
    Pakar Ebook - Reborn belian, maka saya bercadang
    untuk jodohkannya dengan TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook

    Ingat!!!!!

    Pakar Ebook + Terjah!!- Kontroversi Bisnes Ebook =
    Sukses, Sukses, Sukses....


    Jadi niat saya sekarang adalah untuk dedahkan maklumat ini kepada
    anda melalui naskah TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook

    Jadi , TERJAH!!- Kontroversi Bisnes Ebook saya berikan secara PERCUMA saja jika anda dapatkan Pakar Ebook - Reborn JaMal melalui link saya. Semudah itu saja.

    Ohh ya..Disertakan juga dengan Support Melalui Grup Rahsia di Facebook

    Apa yang perlu anda lakukan?

    Ikuti langkah di bawah:-


    Sila clear cookies browser anda dahulu
    Klik pada link ini ---> http://www.pakarebook.com/hop.php?ref=driftblogger
    Selepas membuat pembayaran kepada Abang JaMaL kita yang hensem tu, hantar email kepada saya di hebatscore@ gmail.com dengan tajuk "Bonus Reborn"
    Sertakan bersama maklumat anda seperti :-

    - Nama
    - Alamat email
    - No telefon


    Setelah bro JaMaL sahkan pembelian anda melalui link saya, saya akan hantar laporan TERJAH!! - Kontroversi Bisnes Ebook ini kepada anda dengan segera

    P/S - saya hanya buka bonus ini dengan kuota sebanyak 30 copies saja. Kenapa? kerana saya risau saya terpaksa keluarkan duit setiap hari untuk membeli produk-produk LARIS anda. dan jualan laporan ini dibuka secara ekslusif untuk Pakar Ebook - Reborn sahaja. tutup jualan Pakar Ebook, maka tutuplah tawaran produk hebat lagi kontroversi ni.


    Jadi, bertindak segera....


     
    #1 Shariman Johari, Oct 5, 2011
    Last edited: Oct 7, 2011
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.