[ [ TERHAD ] Pakej FB Cash Formula - Bro Rahman Basri ]

Discussion in 'Produk Digital' started by Dinor Sabudin, Sep 2, 2013.

Share This Page

  1. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salam Hormat,

    View attachment tawaran1.jpg View attachment tawaran2.jpg

    Kini dilancarkan secara rasminya Pakej Video Tutorial Lengkap FB Cash - Selongkar Formula Tersebunyi oleh Bro Rahman Basri. Saya sebagai reseller produk ini ingin menawarkankannya pada harga promosi RM______. Kuota adalah TERHAD!

    View attachment 1234295_702708666412286_190924424_n.jpg

    Apa yang terkandung dalam FB Cash???

    Ia satu pakej lengkap video tutorial FB Cash – Selongkar Formula Tersembunyi. Bakal membantu anda jadikan Facebook sebagai mesin duit dan membina iklan yang menarik jualan!

    # FB Cash – Mengandungi 16 Video Kesemuanya
    # FB Cash – 3 Video Formula
    # FB Cash – 13 Video Tutorial Step by Step

    Jika anda benar-benar mahu jana income dengan facebook, jangan tunggu lagi kerana Video inilah yang anda amat perlukan sekarang! Jadi dapatkan Video ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki..


    Sebagai tanda penghargaan, saya akan hadiahkan 100 pembeli terawal dengan BONUS EKSLUSIF bernilai RM99.
    Apa yang perlu anda buat hanya klik http://bit.ly/go_fbcash buat bayaran dan PM saya segera!

    Oh Ya! S̶e̶m̶p̶e̶n̶a̶ M̶e̶r̶d̶e̶k̶a̶ n̶i̶ s̶a̶y̶a̶ a̶d̶a̶ o̶f̶f̶e̶r̶ p̶a̶l̶i̶n̶g̶ G̶E̶M̶P̶A̶K̶! Tawaran MERDEKA dah tamat. Kini tawaran HARGA PROMOSI !



    Grab HARGA PROMOSI ini sekarang! Sah untuk 30 hari sahaja sehingga 30 Okt 13 jam 1159.. Selepas itu harga akan kembali ke RM 197. http://bit.ly/go_fbcash

    10 orang pembeli terawal juga akan diberikan 10 tiket CABUTAN BERTUAH yang ditaja oleh cabutanbertuah.com

    Ikhlas,

    Dinor sabudin

    P/S: Dapatkan Video DVD Ini Sebelum Anda Memulakan Menjana Income Di Facebook!
     

    Attached Files:

    #1 Dinor Sabudin, Sep 2, 2013
    Last edited: Oct 9, 2013
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Dapatkan Pakej lengkap video tutorial FB Cash pada harga RM60 sekarang dan anda dapat percuma ebook hot ______ (bernilai RM99) dan 10 tiket cabutan bertuah setiap seorang (tajaan cabutanbertuah.com).

    <Reserved>
     
    #2 Dinor Sabudin, Sep 3, 2013
    Last edited: Sep 3, 2013
  5. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    10 tiket cabutan bertuah setiap seorang bro :D
     
  6. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Ok Thanks tuan
     
  7. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Apa yang ada dalam Pakej Video Tutorial Lengkap FB Cash ini?

    View attachment isi.jpg

    Kami sediakan satu PAKEJ LENGKAP video tutorial untuk anda.

    YA! Ia seolah-olah anda berada dalam bilik VIP Studio kami.
    Anda boleh 'Pause' sekejap nak tengok TV atau tengok video
    sambil makan-makan. Tersangatlah santai...
    Apa yang penting, ada tahu apa yang kami tahu!

    Grab OFFER MERDEKA ini sekarang!
    Sah untuk 7 hari sahaja sehingga 8 Sep 13 jam 1159..
    Selepas itu harga kembali ke RM 90 sehingga kuota 100
    pembeli dipenuhi..
    http://bit.ly/go_fbcash
     
  8. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    ..... bump .....
     
  9. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Offer MERDEKA tamat..
     
    #7 Dinor Sabudin, Sep 7, 2013
    Last edited: Sep 20, 2013
  10. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    As salam bro dan sis,

    Ramai yang PM saya tanya berkenaan offer ni, malangnya seperti post saya di atas offer ni dah tamat.
    Harganya telah kembali ke RM 90.00...

    Tapi, lepas fikir panjang. Saya ambik keputusan untuk buka kembali tawaran ini untuk jangka masa yang
    begitu terhad. Ya, hanya untuk pesanan sehingga akhir bulan sept ini.. saya pejam mata sebelah dan
    berikan anda harga RM 60.00.

    Tawaran harga istimewa ini sah sehingga 30 Sep 13 jam 1159 sahaja. Sebarang rayuan selepas timing tu
    tidak akan dilayan.

    So tuan-tuan dan puan-puan, GRAB offer ni sekarang sebelum harga naik mencanak ke RM 90!

    http://bit.ly/go_fbcash
     
  11. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Bump sikit post ni..
     
  12. nizayu

    Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam tuan, saya dah buat pembayaran check pm
     
  13. akhimawie

    Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    assalamualaikum wbt :) baru register wangcyber :) salam perkenalan
     
  14. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Ok terima kasih.

    Saya dah reply.
     
  15. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salam perkenalan, ada apa-apa nak share boleh PM saya atau join grup FB ye
     
  16. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [ PROMOSI KEMBALI ]

    View attachment fbcash5.jpg

    TERHAD untuk tempoh 1 hingga 30 Okt 13 sahaja!

    Harga promosi yang ditawarkan adalah RM 90..
    (Boleh refer di http://www.dinorsabudin.my/fbcash atau post pertama di atas)

    Namun untuk tempoh KILAT 7 hari, saya tawarkan produk ini pada harga istimewa RM 70 sahaja.
    Dan tawaran ini saya hadkan kepada 20 orang pembeli yang terpantas sahaja..

    Oh ya, Setiap pembelian akan saya hadiahkan HADIAH EKSLUSIF bernilai RM 60.
     
  17. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Bump sikit post ni...
     
  18. aelyn

    Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Offer kilat ada lagi ke
     
  19. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Ada lagi, atau boleh dapatkan sebagai bonus kepada pembelian DVD Latest FBAds Marketing
     
  20. runaldy

    Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ada affiliate tak bro? :)
     
  21. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Yang ni takde tuan
     
  22. Dinor Sabudin

    Senior

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    450
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Thanks Tuan Hasif atas pesanan anda!
     

ibeli4u

Share This Page