tempat mkn yg paling romantik??

Discussion in 'Sembang Umum' started by napieda, May 20, 2010.

By napieda on May 20, 2010 at 4:36 PM
  1. napieda

    Super Senior

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,068
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sume org pasti perasan.. bulan 6 adalah musim ramai yg nk kawen.. aku pun sama.. tp tahun lepas

    so, bln 6 ni genap setahun.. ade idea tak mane restoren atau kedai makan yg istimewa dan romantik.. leh smbut ulang tahun yg pertama.. hehe..

    tp aku ni soorang yg bajet juga.. :D kalo leh area kl.. aku dok kl tp tak tau sgt jln2 kat kl ni.. hehe
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by napieda, May 20, 2010.

    1. mybee
      mybee
      Cuba restoran intai intai...kat tepi MMR2 dekat persimpangan DUKE
    2. napieda
      napieda
      tq2.. leh usha2 juga.. ingat nk p mkn kat restoren berputar kl tower.. tp google cm ramai yg komplen.. huhu..
    3. mybee
      mybee
      boleh jugak try dinner atas cruise tasik putrajaya.Hanya 1 couple per ship untuk 2 jam.hehe
    4. KhairulMN
      KhairulMN
      dorg complain pasal apa eh? kot pening pasal putar2? LOL :p
    5. napieda
      napieda
      menarik sungguh tuh bro.. brape rasanye tuh??

      complen pasal mknan tak sedap.. toilet tak berseh.. huhu
    6. RajaKamil
      RajaKamil
      Menara KL bro.....dinner kat sana memang kaw, kaw romantik. Serius :)
    7. AllyAzhan
      AllyAzhan
      ko nk food jenis western, jepang, or middle east, ker chinese bro.. mana satu ? huhuhuhu
    8. laser
      laser
      toilet tak bersih takpe sebab kita datang nak makan, bukan nak guna toilet..

      tapi kalau makanan tak sedap, memang reject la..tengah romantik2 tetiba makanan tak sedap plak..kan potong stim tu


      bro saya cadangkan gi kat AMPANG VIEW..dekat dengan carefour ampang..dari situ leh nampak seluruh kl sebab tempat tu atas bukit..
      Last edited: May 20, 2010
    9. PinguSpy
      PinguSpy
      cari restoran tp pantai lah bro..
      tunggu time matahari nk terbenam terus order makan n makan...
      sure romantik hehe :D
    10. RajaKamil
      RajaKamil
      cari restoran sebelah Masjid. Pergi sebelum maghrib. Bila azan, boleh cakap "Yang, jom kita solat dulu. Kita doakan malam ni 'usaha' kita dapat anak yang soleh"

      Wah....

      PS : jom maghrib
      :)
    11. napieda
      napieda
      RK penah mkn kat KL tower ke?? ok ke situ??
      aku lbh kepada makanan melayu.. ehehe.
      akan consider Ampang View tuh..
      Pantai mana nk cari tuh..
    12. laser
      laser
      bro bleh test jalan2 survey kat ampang view tu..pemandangan memang super..makanan pon makanan melayu..aritu aku pegi situ makan beriyani kambing..

      try google kot2 jumpe
    13. laser
    14. axrhuls
      axrhuls
      Makan malamn yang paling romantik:

      Si Suami memasak untuk isterinya. Lepas tu buat candle light dinner. Cuba lah :)
    15. napieda
      napieda
      hehe.. wife aku tak ske aku masak.. dh lama dapo tak berasap.. wife takleh nk bau yg bukan2.. tgh pregnen.. :D
    16. Hakim Najili
      Hakim Najili
      nak mahal + stylo - victoria station

      nak sedap tp tak stylo - kat kg baru the ship ker apa ntah namanya

      stylo+romantik sket - putrajaya seafood restaurant kat taman botani, bkn dekat tmn warisan

      stylo+mahal+havoc - dome klcc
    17. napieda
      napieda
      owh.. byk juga kategorinye.. hehe
    18. Razif
      Razif
      :) Saya vote for Penang...

      Naik kapal Star Cruise dan dinner tengah laut... :)

      Harganya berbaloi... cubalah!
    19. imosnet
      imosnet
      pengalaman saya tempat mkn yg romantik ialah;
      - di rumah sendiri
      - boleh masak sedap2 atau order pizahard/mekdi
      - atau sekadar megi
      - yang pasti boleh bergumbira secara halal suami & isteri

      fullstop

    Share This Page

Share This Page