1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

tempat mkn yg paling romantik??

Discussion in 'Sembang Umum' started by napieda, May 20, 2010.

Share This Page

  1. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sume org pasti perasan.. bulan 6 adalah musim ramai yg nk kawen.. aku pun sama.. tp tahun lepas

    so, bln 6 ni genap setahun.. ade idea tak mane restoren atau kedai makan yg istimewa dan romantik.. leh smbut ulang tahun yg pertama.. hehe..

    tp aku ni soorang yg bajet juga.. :D kalo leh area kl.. aku dok kl tp tak tau sgt jln2 kat kl ni.. hehe
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. mybee

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    500
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Cuba restoran intai intai...kat tepi MMR2 dekat persimpangan DUKE
     
  5. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tq2.. leh usha2 juga.. ingat nk p mkn kat restoren berputar kl tower.. tp google cm ramai yg komplen.. huhu..
     
  6. mybee

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    500
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    boleh jugak try dinner atas cruise tasik putrajaya.Hanya 1 couple per ship untuk 2 jam.hehe
     
  7. KhairulMN

    Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    1,249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dorg complain pasal apa eh? kot pening pasal putar2? LOL :p
     
  8. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik sungguh tuh bro.. brape rasanye tuh??

    complen pasal mknan tak sedap.. toilet tak berseh.. huhu
     
  9. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Menara KL bro.....dinner kat sana memang kaw, kaw romantik. Serius :)
     
  10. AllyAzhan

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ko nk food jenis western, jepang, or middle east, ker chinese bro.. mana satu ? huhuhuhu
     
  11. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    toilet tak bersih takpe sebab kita datang nak makan, bukan nak guna toilet..

    tapi kalau makanan tak sedap, memang reject la..tengah romantik2 tetiba makanan tak sedap plak..kan potong stim tu


    bro saya cadangkan gi kat AMPANG VIEW..dekat dengan carefour ampang..dari situ leh nampak seluruh kl sebab tempat tu atas bukit..
     
    #9 laser, May 20, 2010
    Last edited: May 20, 2010
  12. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    cari restoran tp pantai lah bro..
    tunggu time matahari nk terbenam terus order makan n makan...
    sure romantik hehe :D
     
  13. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    cari restoran sebelah Masjid. Pergi sebelum maghrib. Bila azan, boleh cakap "Yang, jom kita solat dulu. Kita doakan malam ni 'usaha' kita dapat anak yang soleh"

    Wah....

    PS : jom maghrib
    :)
     
  14. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    RK penah mkn kat KL tower ke?? ok ke situ??
    aku lbh kepada makanan melayu.. ehehe.
    akan consider Ampang View tuh..
    Pantai mana nk cari tuh..
     
  15. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bro bleh test jalan2 survey kat ampang view tu..pemandangan memang super..makanan pon makanan melayu..aritu aku pegi situ makan beriyani kambing..

    try google kot2 jumpe
     
  16. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
  17. axrhuls

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Makan malamn yang paling romantik:

    Si Suami memasak untuk isterinya. Lepas tu buat candle light dinner. Cuba lah :)
     
  18. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe.. wife aku tak ske aku masak.. dh lama dapo tak berasap.. wife takleh nk bau yg bukan2.. tgh pregnen.. :D
     
  19. Hakim Najili

    Senior

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    nak mahal + stylo - victoria station

    nak sedap tp tak stylo - kat kg baru the ship ker apa ntah namanya

    stylo+romantik sket - putrajaya seafood restaurant kat taman botani, bkn dekat tmn warisan

    stylo+mahal+havoc - dome klcc
     
  20. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    owh.. byk juga kategorinye.. hehe
     
  21. Razif

    Senior

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,186
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    :) Saya vote for Penang...

    Naik kapal Star Cruise dan dinner tengah laut... :)

    Harganya berbaloi... cubalah!
     
  22. imosnet

    Senior

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    3,332
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    pengalaman saya tempat mkn yg romantik ialah;
    - di rumah sendiri
    - boleh masak sedap2 atau order pizahard/mekdi
    - atau sekadar megi
    - yang pasti boleh bergumbira secara halal suami & isteri

    fullstop
     

ibeli4u

Share This Page