1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

[tempahan] Simkad Prepaid Clixster ! Percuma Panggilan dan Internet Tanpa Had

Discussion in 'Lain-Lain' started by mohdhilmi.com, Mar 25, 2012.

Share This Page

  1. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    HARGA ?? RM8.90 (SIMKAD) + RM4.00 (POS) ... kalau nak COD di kawasan Seremban dan Tangkak

    untuk penerangan, boleh layari laman web saya (masih dalam pembikinan) >> http://clixster2u.com/

    untuk soalan lazim, boleh baca di sini >> http://clixster2u.com/soalan-lazim.php


    Saya Mohd Hilmi adalah Clixster Reseller sah di bawah MKD Negeri Sembilan. Dibawah ini ialah bukti watikah perlantikan saya sebagai Reseller Clixster berdaftar [/SIZE][/B]

    [​IMG]


    [​IMG]

    Assalamualaikum / apa khabar ?

    Alhamdulillah, pada 14 Julai (semalam) , simkad Clixster telah dilancarkan di Stadium Bukit Jalil oleh Perdana Menteri Malaysia.

    >> Ini untuk kadar talian sms, call dan internet dari clixster <<

    1. 100 minit percuma clixster ke clixster untuk setiap RM30 topup (60 hari) - 7 hari pertama WAJIB topup RM30

    2. SMS 10sen untuk semua talian.

    3. Call 9sen/blok untuk semua talian (1 blok ialah 20 saat)

    4. Internet ikut per use. 1mb 5sen.

    Ini adalah pilihan nombor simkad clixster (akan diupdate lagi) .

    Cara Pembelian :

    1. pilih nombor dan taip LOCK - no simkad. cth : LOCK 011-16709613
    2. saya akan membuat pengesahan sama ada masih available atau tidak
    3. jika available (masih belum terjual) , saya akan respon di ruangan komen . Jika tidak available, sila pilih nombor lain.
    4. selepas mendapat pengesahan daripada saya, sila email butiran berikut ke email saya >> mymhilmi@gmail.com dengan tajuk "pembayaran simkad clixster"

    sila sertakan butiran berikut :

    1. NAMA PENUH (SEPERTI DALAM IC)
    2. ALAMAT LENGKAP (jika berlainan dgn alamat pos, sila nyatakan alamat pos)
    3. NO IC
    4. SERTAKAN SEKALI BERSAMA SALINAN SOFTCOPY IC DEPAN BELAKANG DALAM RUANGAN ATTACHMENT
    5. NO TELEFON UNTUK DIHUBUNGI (untuk rujukan)
    6. BUKTI PEMBAYARAN KE AKAUN SAYA
    7. EMAIL :

    JUMLAH PEMBAYARAN : SIMKAD (RM8.90 + POS EKSPRESS RM4) = RM12.90

    NAMA : MOHAMAD HILMI BIN MOHD DAN

    MAYBANK : 101049387518
    CIMB : 01320009763521



    <----------------- pilihan nombor (part 1)-------------------------->


    011-16709632
    011-16709662

    <----------------- pilihan nombor (part 2)-------------------------->

    011-16709021
    011-16709022
    011-16709023
    011-16709024
    011-16709025
    011-16709026
    011-16709027
    011-16709028
    011-16709029
    011-16709031
    011-16709032
    011-16709033 - SOLD
    011-16709034
    011-16709035
    011-16709036
    011-16709037
    011-16709038
    011-16709039
    011-16709041
    011-16709042
    011-16709043
    011-16709044
    011-16709045
    011-16709046
    011-16709047
    011-16709048
    011-16709049
    011-16709051
    011-16709052
    011-16709053
    011-16709054
    011-16709055
    011-16709056
    011-16709057 - SOLD
    011-16709058
    011-16709059
    011-16709061
    011-16709062
    011-16709063
    011-16709064
    011-16709065
    011-16709067
    011-16709068
    011-16709069

    011-16709074
    011-16709075
    011-16709076
    011-16709077
    011-16709078
    011-16709079

    011-16709081
    011-16709082
    011-16709083
    011-16709084
    011-16709085
    011-16709086
    011-16709087
    011-16709088
    011-16709089
    011-16709091 - SOLD
    011-16709092 - SOLD

    011-16709093
    011-16709094
    011-16709096
    011-16709097
    011-16709098
    011-16709100
    011-16709101
    011-16709102
    011-16709103
    011-16709104
    011-16709105
    011-16709106
    011-16709107
    011-16709108
    011-16709109
    011-16709110
    011-16709112
    011-16709113
    011-16709114
    011-16709115
    011-16709116
    011-16709117
    011-16709118
    011-16709120
    011-16709122
    011-16709123
    011-16709124

    <----------------- pilihan nombor (part 3)-------------------------->

    011-16709125 - SOLD
    011-16709126
    011-16709127
    011-16709128
    011-16709129
    011-16709130
    011-16709132
    011-16709133
    011-16709134
    011-16709135
    011-16709136
    011-16709137
    011-16709138
    011-16709139
    011-16709140
    011-16709142
    011-16709144
    011-16709145
    011-16709146
    011-16709147
    011-16709148
    011-16709149
    011-16709150
    011-16709152
    011-16709153
    011-16709154
    011-16709155
    011-16709156
    011-16709157
    011-16709158
    011-16709159
    011-16709160
    011-16709163
    011-16709164
    011-16709165
    011-16709166
    011-16709168
    011-16709169
    011-16709170
    011-16709172
    011-16709173
    011-16709174
    011-16709175
    011-16709176
    011-16709177
    011-16709178
    011-16709179
    011-16709180
    011-16709182
    011-16709183
    011-16709184
    011-16709185
    011-16709186
    011-16709187
    011-16709188
    011-16709189
    011-16709190
    011-16709192
    011-16709193
    011-16709194
    011-16709195
    011-16709196
    011-16709197
    011-16709198
    011-16709200
    011-16709201
    011-16709202
    011-16709203
    011-16709204
    011-16709205
    011-16709206
    011-16709207
    011-16709208
    011-16709209
    011-16709210
    011-16709211
    011-16709212
    011-16709213
    011-16709214
    011-16709215
    011-16709216
    011-16709217
    011-16709218
    011-16709219
    011-16709220
    011-16709221
    011-16709223
    011-16709224
    011-16709225
    011-16709226
    011-16709227
     
    #1 mohdhilmi.com, Mar 25, 2012
    Last edited: Jul 18, 2012
  2. Loading...


  3. Faiz Shafie

    Senior

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    4,318
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    BUMP untuk TT..rasa macam best plak tgk free call antara no clixster..agak menarik!
     
  4. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    wahh ! sudah approve ! TQ admin n mod.. :)
     
  5. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    TQ bro.. jika berminat nak tempah.. boleh isi borang tu. hehe. bila produk sampai, sy terus bgtau melalui sms ke hp dan email.
     
  6. drfritzs

    Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pehh..gempak nih..mau mesti!!
     
  7. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
  8. fid

    fid
    Senior

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    866
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Awal-awal keluaran ni memang gempak servis...boleh toraiii \m/
     
  9. AZROL

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik2...ni..
     
  10. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ermmm memang menarik..Tapi dah guna postpaid celcom...hehehe
     
  11. axrhuls

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Wow!! percuma inter-telco...ada limited time offer atau percuma selamanya~
     
  12. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    biasa nyer..
    ader period dier kot..

    mcm simpack HAPPY (salah 1 line DiGi) gak dolu2..
    skang dh takder unlimited dh..

    tp hope clixter tak mcm tu larr..
    kalau unlimited..
    mmg meletop2 larr...

    FREE BUMP UTK TT
     
  13. axrhuls

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe..itu la...tgh tggu respon dari TT neh...

    ps:mmg berharap free selamanya.LOL.
     
  14. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    berharap boleh..
    tp hope jgn company tu..
    ubah strategi pemasaran jer larr..

    he he he..

    tp org kata..
    selagi offer unlimited tu..

    kasikk rembattt jerr...
    he he he
     
  15. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    insyallah.. boleh.. jika minat boleh isi borang tempahan online tu. untuk rekod saya..


    TQ bro.. memang menarik..

    kalau nak convert pon boleh. apa salahnya. hehehe..

    info yang diterima .. percuma selamanya.. ni telco dari Koperasi dan ANGKASA. bawah KPDNKK. insyallah..

    betul tu. selagi boleh.. gayut la puas2.. :)
     
  16. RadiAlias

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    914
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pakai maxis skrg...tapi kalau tukar ke clixster dan nk pakai no sama cmner bro?
     
  17. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    boleh saja takde masalah..

    Anda tidak perlu menukar ke nombor lain. Anda boleh menggunakan nombor yang sedia ada. Dengan syarat, penama sim kad tersebut adalah sama diwaktu tukar pendaftaran ke CLIXSTER. Pendaftaran boleh dibuat secara langsung menggunakan mykad anda melalui terminal clix2pay atau pendaftaran manual melalui salinan kad pengenalan sahaja.

    soalan lain, boleh rujuk sini jawapannya : http://clixster2u.com/soalan-lazim.php
     
  18. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
  19. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    berminat untuk tukar postpaid Celcom ke Clixster la :)
     
  20. mohdhilmi.com

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    1,819
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    BOLEH SAJA.. :) boleh isi borang tempahan dulu. nanti bila stok sampai terus sy contact
     
  21. nonon

    Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya guna maxis bb...mana lagi laju speednya?
     

ibeli4u

Share This Page