Tempah Design TIMELINE COVER Facebook Di SINI! Harga MURAH Tapi BERKUALITI

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by Hisham Yusof, Mar 29, 2012.

Share This Page

  1. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum

    [​IMG]

    Tempah design untuk TIMELINE COVER facebook profile atau fanpage anda di sini

    Harga : RM30
    Tempoh siap : 1-3 hari


    Memandangkan saya belum mempunyai portfolio untuk design timeline ini (ecover banyak la),
    jadi saya ingin menawarkan harga review RM15 kepada 3 pelanggan bertuah

    Reply sahaja di thread ini untuk mendapatkan harga review. 3 komen terpantas akan diterima.
    Siapa cepat dia dapat.

    Harga Review
    1. Anas Asarani
    2. Radi Alias
    3. Asasindino

    Untuk membuat tempahan, berikut adalah detailnya


    PORTFOLIO DESIGN

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    p/s: saya akan update hasil design saya di thread ini dari semasa ke semasa
    p/s/s: harga ini mungkin tak bertahan lama jika demand terlalu tinggi. Jadi jangan tunggu lama-lama :)
     
    #1 Hisham Yusof, Mar 29, 2012
    Last edited: Apr 12, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Alhamdulillah dah LIVE. Terima kasih moderator! :)
     
  5. Anas Asarani

    Senior

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 1 / -0
    saya nak 1 boleh?
     
  6. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sesiapa yang berminat tu bolehlah grab... :)
     
  7. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    fanpage x guna timeline plak..kalu x berminat..suka dgn servis bro hisham nie
     
  8. Rahman Sayed

    Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Huh? bukan esok semua profile fb tukar jadi timeline ke?
     
  9. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    yeke x perasan plak..sbb jarang buka fb
     
  10. RadiAlias

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    914
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bro...booking satu...:D
     
  11. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Boleh bro. Cek PM :)

    Mulai esok (30/3) semua fanpage akan menggunakan timeline :)

    Orait. Sila buat pembayaran sebanyak RM15 dan berikan detail design ke inbox saya.
    tq
     
  12. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    saya dapat harga istimewa gak ke bro? sbb posting no 3
     
  13. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    @asasindino - dapat2.. tak masukkan nama dalam list sebab tadi tak cakap nak order. :)

    Update : Slot harga review RM15 dah penuh. Order seterusnya berharga RM30 sahaja.
     
  14. paragon

    Newbie

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    alaaaaaaaaa TT...
    bukaklah lagi utk RM 15 tu.. :D
     
  15. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    xpe tuan hisham bagi kat bro paragon spesel price tue..sbb ade customer nak beli fanpage saya..
     
  16. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Orait. Tahniah paragon, bro dapat harga review tersebut :D
    Sila buat pembayaran dan kemudian inbox saya detail design yang bro nak beserta dengan bukti payment

    tq
     
  17. imvip

    Newbie

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    421
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Memang menarik servis sebab esok atau lusa FB akan tukar normal Fan Page ke brand new Timeline! Gud luck TT...
     
  18. Rahman Sayed

    Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sy brminat so kena hantar design je la kn kat email bro tu?
     
  19. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ya, bayar dahulu kemudian hantar detail design yang bro nak saya buat.
     
  20. Hisham Yusof

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Portfolio

    [​IMG]
     
  21. imvip

    Newbie

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    421
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Servis ni memang menarik kerana ramai marketer diluar sana umpama menukar perabot dan langsir baru pada Fan page mereka.Tahniah TT
     
  22. iezat

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,425
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Tertawan hati nak menempah ;)

     

ibeli4u

Share This Page