Teknik Monopoli FREE ADS utk janawang - Tiru Imosnet

Discussion in 'Tips & Panduan' started by imosnet, Jan 27, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. imosnet

    imosnet
    uix_expand uix_collapse
    Veteran

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    3,334
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    Assalamualaikum teman2 WC!

    Lama juga x masuk sini, sy doakan teman2 smua sihat & dimurahkan rezki, amin!;)

    Ok sy nak kongsi satu teknik 'iklan percuma' yg sy gunapakai utk jana income CB/CPA/adsense.

    Bagaimana? Dengan memonopoli & mengisi semua ruang iklan kosong dlm sesebuah lamanweb FREE CLASSIFIED ADS!

    Umum mengetahui webmaster free ads (FA) menjana income dpd adsense/sewa iklan. Tapi banyak web FA yg tidak mendapat trafik yg banyak kerana kurangnya promosi ke atas web FA tu dari webmasternya.
    Biasanya hal ini disebabkan pemilik web tidak iklankan web FA tersebut dgn PPC & hanya mengharapkan SEO je.

    Jadi apa yg perlu dilakukan? Lihat contoh web free ads di bawah;

    [​IMG]

    Web ni saya jumpa dgn keyword ' arizona free ads'. Ada banyak ruang iklan kosong. Kerja kita hanya;
    - daftar sebagai affiliate dgn semua produk Clickbank/Paydotcom/CJ/CPA dan isi ruang iklan kosong yg relevan dgn link affiliate iklan produk itu
    - jika anda ada 100 produk CB/CJ/Paydotcom = dah 300 produk anda boleh sumbatkan dlm ruang iklan kosong tu
    - ulangi teknik ni dengan mana2 free ads kosong yg anda jumpa!
    - buat carian dgn keyword utama 'free ads'

    Saya harap tips ni sgt2 mmbantu anda sebagaimana teknik percuma ni mmbantu saya utk dptkan trafik ke 200++ produk CB & menjana income di CB heheh!

    Selamat mencuba!:D
     
    • Like Like x 5
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.