1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

tapak tangan dan tapak kaki sentiasa berpeluh

Discussion in 'Health & Fitness' started by bertong, Jul 1, 2011.

Share This Page

  1. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salamun alaik semua warga wc..

    saya mengalami tapak tangan n tapak kaki berpeluh...
    ada sapa sapa dalam ni yang seumpama ngan saya ka..
    mari kongsi pengalaman anda untuk megatasi masalah tersebut..
    tadi p klinik tanya ka MA dia kata..normal..ye ke tu..
    mari kawan kawan yang ada masalah camni kat wc ni..kita shere pengalaman..
     
  2. Loading...


  3. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Saya pun pernah jadi macam ni

    tapi lama-kelamaan ianya akan

    hilang sedikit demi sedikit :D
     
  4. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    saya xmengalaminya,
    tapi kawan saya ada yg mengalaminya..
    biasanya berkait rapat ngan faktor genetik..
    ianya tak berjangkit..
    mungkin ada faktor keturunan..
     
  5. faizal.ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pernah tgk Oprah Winfrey Show psl problem nie. Masalah timbul bila berpeluh secara keterlaluan sehinggakan nak jabat tangan pun segan sbb tapak tangan terlalu banyak peluh. Puncanya kerana kelenjar peluh terlalu aktif dan pengambilan ubat boleh mengawalnya. Jika tidak, pembedahan kecil perlu dilakukan pada kelenjar peluh tersebut.

    Sekadar berkongsi info betulkan jika saya salah :D
     
  6. Kayrol Anwar

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    3,210
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +6 / 1 / -0
    Boss saya dan pembantu Boss saya cakap orang yg mengalami masalah peluh ni suka beronani betul ke?
     
  7. faizal.ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tak tau la pula sejauh mn kebenarannya.
     
  8. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    oit...cam tu kaa..tapi aku ni tak suka perkara cam tu..
     

ibeli4u

Share This Page