survey berbayar dari malaysia.. pendaftaran percuma..

Discussion in 'Program Jana Wang Online' started by dazrulx, Dec 26, 2008.

By dazrulx on Dec 26, 2008 at 9:39 PM
  1. dazrulx

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam sejahtera..

    Anda dah pernah buat survey ? Mungkin anda
    pernah buat survey atau mungkin juga tidak. Tapi persoalan
    utamanya adalah, adakah survey yang anda buat
    sebelum ni merupakan survey berbayar ?

    Maksud saya survey berbayar ialah jika anda
    mengisi borang survey yang diberikan, anda akan
    dibayar. Ya, adakah program sebegitu di Malaysia ?

    Jawapannya, Ada ! :) Ianya ada disini

    http://youthsays.com/go/38F

    Youthsay merupakan satu laman web survey online yang
    membuat survey terhadap remaja dan orang muda di Malaysia.
    Laman web ini pada saya baik untuk semua, kerana isinya
    yang informatif dan menjadi tempat berkumpulnya remaja
    dari serata Malaysia.

    Jika anda membuat survey di sana, akaun
    anda akan dikreditkan dengan amaun yang
    lumayan dan jika dah cukup syaratnya, wang tersebut
    boleh dikeluarkan dari akaun tersebut.

    Jadi, jangan berlengah-lengah lagi anda, daftar
    sekarang dan buat duit dengan survey. Jika anda
    mempunyai sebarang persoalan, mungkin jawapan kepada
    soalan tersebut ada di sini
    YouthSays | Malaysia's Largest Youth Opinion Community

    Jangan terkejut kalau saya beritahu ada peserta survey
    mendapat RM 72,305 melalui survey yang dijalankan. Jadi
    tunggu apa lagi, kalau anda nak buat duit
    melalui survey, daftar sekarang di

    http://youthsays.com/go/38F

    Selepas daftar, khabarkan pula kewujudan survey ini
    kepada rakan-rakan anda. Nanti anda
    dan rakan-rakan anda juga yang mendapat
    manfaatnya.


    Terima kasih..
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Program Jana Wang Online' started by dazrulx, Dec 26, 2008.

    1. ironhide
      ironhide
      aku x terkejut pn diorg dapat RM 72,305.. tapi bukan la camni caranya
    2. zakeri
      zakeri
      "aku x terkejut pn diorg dapat RM 72,305.. tapi bukan la camni caranya"

      maksudnya aper?
    3. nadieyaa05
      nadieyaa05
      bukan dgn cara buat spam la maksudnya...haha...
    4. titaniumhijau
      titaniumhijau
      Buktikan dulu. Siapa yang dapat 70k tu?? Aku tak percaya..jika ianya HANYA dengan jawab survey.

      Even cari referrals pun. Rm0.40 seorang sekarang. Peserta itu memerlukan sekurang-kurangnya 180000 referrals untuk mencapai RM70k ke atas.

      dan satu lagi. Hang salah parking.

      dan satu lagi. jawab soalan ni. jangan lari.
    5. reezluv
      reezluv
      ha..tu la..masa aku masuk tu..tgk banyak la gak malaysian yang excited sangat ngan survey neh..baik aku wat keje lain..katanya payout guarantee..ko penah join ke titanium?:)
    6. titaniumhijau
      titaniumhijau
      payout memang gerenti. Janji lepas RM50. Kalau tak lepas, tak dapatlah..

      aku memang dah join. Benda ni ok. Takde masalah. Cuma tak perlulah promote sampai camni..
    7. newz
      newz
      Kan join ker titaniumhijau????bleh caye ke benda nih??
    8. gothmetal89
      gothmetal89
      betol ke buat survey boleh duit?
      ramai yg penah buat tapi xdpt pon
    9. |rShah|r
      |rShah|r
      Haha..xda guna buat macam nie kat sini..semua warga wangcyber bijaksana semua...setakat hal tu semua dah tahu..Hehhe..pi la promote kat sekolah2 kedai2....Aaaaaa
    10. premierauto
      premierauto
      apa lagi si dazrulx ni, cabutzzz....senyap jer si dazrulx...takde reply...
    11. newz
      newz
      ntahla..aku nk bukti yg benda nh bleh buat duit...
    12. markaragnos
    13. alan
      alan
      pernah tak dengar mana-mana IM yang jana banyak wang melalui survey ni?
    14. Awang Adam
      Awang Adam
      Aku Pun Masuk youthsay ni,Tapi aku x cari referral pun.Aku Just enjoy2 Nak Isi survey die,hehe.Tapi YanG die cakap Peserta dapat lebih 70000 NampAk sangat tipu tu
    15. azizwan
      azizwan
      biar aku tolong betulkan.. actually, RM72,305 tu jumlah yg sudah dibayar oleh youthsays kpd semua yg join program survey diorg tu.. mksudnya, bkn seorg yg terima bayaran sebanyak itu.

      sumber ni aku dpt sendiri dr laman web youthsays. tp memandangkan ianya dalam bahasa inggeris. aku minta maaf kalau aku silap fakta.. maklumlah, BI aku sangat lemau. huhu..

      ok, boleh rujuk apa yg diorg tulis ni:

      kalau rasa nak join, boleh join under aku. sila klik di sini :rolleyes:
    16. newz
      newz
      nk survey apa lagi yer...?smua bnda yg aku nk survey dah closed...
    17. muhafiz
      muhafiz
      betui tuh, tyitan pun dah byk buat open case psl nie..
    18. rizma
      rizma
      emmm, pogram on9 ni hrap leh hidupla
      jgn jd mcm advertlet
      nmpk grand, byk scam gak
      hehehehhe
    19. Lspark23
      Lspark23
      haha aku pun da join...just letak kat blog je...malas la nak buat gila gila...layan benda lain lagi shok

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. survey online berbayar

    ,
  2. survey berbayar malaysia