1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Stok Baru dah tiba! CASIO Prayer Compas, Waktu Solat, Kalendar Hijrah

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by DR_BISNES, May 15, 2011.

Share This Page

  1. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Jam CASIO kiblat compass & prayer time Original.

    Dapatkan Jam Casio yg boleh menentukan arah kiblat dan mempunyai alarm waktu sembahyang bagi ibukota seluruh dunia!!!

    Kelebihan Jam Ini:

    -Original Made In Japan
    -Boleh menentukan arah kiblat walau dimana jua anda berada
    -Mempunyai alarm pada tiap2 kali waktu solat.
    -Mempunyai waktu solat 5 waktu bg seluruh ibukota di dunia.
    -Mempunyai Hijrah dan Gregorian Kalendar
    -Mempunyai kompas biasa bagi semua arah; Utara, barat daya, tenggara, selatan etc.....
    -Mempunyai alarm biasa


    [​IMG]

    Jam ini amat sesuai bagi mereka2 yg selalu merantau. Senang bg menentukan arah kiblat dan waktu sembahyang walau anda berada di tgh2 hutan sekali pun...

    [​IMG]

    KANDUGAN KOTAK:

    1- JAM CASIO (BLACK/WHITE)
    2- MANUAL ( TERDAPAT BAHASA MELAYU)
    3- CITY DATA LIST


    [​IMG]

    Kalau harga kat kedai jam biasa RM 400++ ... kalau tak caye boleh pegi survey...

    HARGA KAMI: RM 290 sahaja

    Shipping:
    Semenanjung Malaysia: RM10
    Sabah & Sarawak: RM 15

    Shipping adalah pos laju


    HUBUNGI SAYA: 0193694616
    email: goggles_asd87@yahoo.co.uk
    atau PM sahaja.
     
    • Like Like x 1
  2. Loading...


  3. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau under RM100, mmg ramai yg beli, termasuk saya :)
     
  4. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    alamak tuan. mmg tak dapat. market price pun 400++ . Kalo tgk kat lelong pun RM 360++. Ni dah cukup murah ni. best price dah nih. :)
     
    • Agree Agree x 1
  5. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kalau beli buat hadiah untuk cabaran affiliate pn cun. Ready stok ka?
     
  6. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tade hal la bos. aah. yup ready stock. bayar hari ini, pos esok, insyaAllah lusa sampai. stok sekarang ada 15 warna hitam, 2 warna putih. :) :)
     
  7. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    harga jaunlebih rendah dari market price di malaysia.
     
  8. 1stStep

    Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    klu beli lebih dr 1 der harga diskaun x bro
     
  9. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Diskaun? alamak. harga sudah cantek ma. diskaun RM 10 je boleh la kot. :) :)
     
  10. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    dis d best bro.....
     
  11. Mujahid Al-Akhund

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    syabbas, bro..........
    usaha2 dakwah gak ni...... :)
    moga2 bro bertambah2 saham/bekalan akhirat nanti.... amin...... :)

    nak tanya.....
    bro, wat dropship tak? hehe :D
     
  12. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    terima kasih!.. dropship? boleh je kot... tapi price still 290. memang taleh nak diskaun. :)
     
  13. Mujahid Al-Akhund

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    same2.. hehe :D

    okeh2...... thanks :)
    aku try bincang2 ngan partner aku dulu, kay :)
     
  14. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Beres. :).............
     
  15. Mujahid Al-Akhund

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dalam diskas2 roughly tadi....
    kitorang setuju untuk wat dropshipping produk bro ni... :)

    insyaALLAH kitorang akan contact later, ya :)

    thanks, coz buka peluang ni... :)
     
  16. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    sama2.... :)
     
  17. Zairi Zaidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Boleh tunjuk video demo cara nak cari kiblat?
     
  18. edifier83

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    430
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bro.. PM sy detail payment..
     
  19. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam. Bro. tak perlu rasanya nak upload video sebab cara die senang sangat. tekan button je pastu nanti kompas kat jam tu tunjukkan.
    yg penting jam tu mesti posisi die strait dan stabil. tak condong ke ke kiri atau ke kanan.
     
  20. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ok, dah PM. terima kasih! :)
     
  21. DR_BISNES

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bring up my post! :)
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. jam casio kiblat

    ,
  2. casio waktu solat