1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Solo Ad : Iklan ke 33 ribu mailing list saya !

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by RajaKamil, Feb 20, 2011.

Share This Page

  1. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Bismillah :

    [SIZE=+2]Jika anda ingin trafik pantas untuk website baru anda atau sebarang link yang ingin anda promosikan,
    teruskan membaca !
    [/SIZE]

    [SIZE=+3]Leverage kuasa bina mailing list dan membuat jualan melalui 21k Potential Buyer ![/SIZE]

    Lihat apa kata mereka yang telah mendapat hasil daripada
    servis ini !


    [video=youtube;jGlFrndOgZU]http://www.youtube.com/watch?v=jGlFrndOgZU[/video]​



    [​IMG]

    Lagi feedback positive daripada mereka yang telah dapatkan service ini :

    http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-12.html#post849372

    http://www.wangcyber.com/forum/serv...-mailing-list-saya-post851859.html#post851859

    http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-13.html#post853409

    http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-13.html#post854418

    http://www.wangcyber.com/forum/serv...-21-ribu-mailing-list-saya-14.html#post865238

    Ada siapa-siapa yang berminat hendak beriklan ke 21k+ mailing list saya?

    Berikut adalah skrinshot autoresponder saya.

    [​IMG]

    [​IMG]



    Sila hubungi saya jika berminat.

    TESTIMONI :

    UPDATE :
    1.Jumlah mailing list telah meningkat ke :
    33k....

    2.
    -Harga : RM2588 sekali blast atau dapatkan
    -harga diskaun dengan DAFTAR di sini..... http://bit.ly/mTXbQ5

    Jika berminat dengan harga ini, sila email saya di rajakamil(at)rajakamil.biz

    3. Dalam seminggu, saya blast tak lebih 2 kali sahaja untuk Solo Ad ini, harap maklum.

    4. Hasil terbaru yang saya perolehi daripada blast tadi.
    Ada dua kali blast sebab ada dua produk.
    Blast pertama kepada 97 mailing list.
    Blast kedua kepada 700 lebih mailing list.

    Kalau nak tahu rahsia mengungguli kebanyakan cabaran affiliate,
    ialah, saya blast ke SEMUA mailing list saya.

    [​IMG]
    ==
    UPDATE : jumlah subscriber sekarang 33 ribu
     
    • Like Like x 5
    #1 RajaKamil, Feb 20, 2011
    Last edited: May 19, 2015
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. fathaz

    Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    919
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik bro... Good luck =) up thread..
     
  5. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Berapa bayaran yang dikenakan RK :D
     
  6. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    huyyooo... byknye list rk nie...
     
  7. Dr. Peace

    Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,732
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sampai bila available ni?
     
  8. SyntaxERROR

    Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    395
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tuhla.. nk tau jgk price ni.. niche ape bro RK?
     
  9. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Cek PM :)

    Buat masa ni, sampai pertengahan Mac.


    Niche IM bro.
    Cek PM :)
     
  10. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Kepada yang PM saya, saya minta maaf.
    Tadi tahun saya tertulis 2010, sepatutnya 2011.

    Maaf ye.
     
  11. faiz_sufi

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nak tau gak nih....minat lama dah.
     
  12. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Faiz. Cek mesej :)
     
  13. szahiran

    Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pun nak berminat nak tahu jugak. berapa kosnya
     
  14. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Orait. Cek PM ya
     
  15. Faiz Shafie

    Senior

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    4,318
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    nak tahu juga regenya berapa..ada bajet boleh la..:)
     
  16. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    Cek pm otai :)
     
  17. rexoxo

    Newbie

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    brapa harganya?
     
  18. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0

    Salam, cek PM :)
     
  19. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    PM saya jugak bro RK.. Sy pun ade list lebih kurang bro RK nih..

    Nak tahu gak harga yg bro tawarkan.. :) :)
     
  20. amrilmuidz

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    459
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salam RK,

    Jika sudi, quote harga ke saya..ada peluang ini..hehee..
     
  21. jad

    jad
    Newbie

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam bro
    Saya berminat,tolong bagi harga dan syarat2 iklan sekali.
     
  22. thoha

    Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya pon berminat nak tahu juga RK.. :)
     

ibeli4u

Share This Page