Software-Software Impian yang diperlukan Untuk Buat IM

Discussion in 'Teknik Pemasaran Internet' started by KMZack, Dec 1, 2010.

By KMZack on Dec 1, 2010 at 10:40 PM
  1. KMZack

    Veteran

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,898
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Salam/hi

    Untuk Membantu proses kita buat "internet marketing" kita perlukan software betul tak?

    So apakah software-software yang anda impikan....

    Contoh software yang saya impikan:

    anda pulak bagaimana?

    Apakah jenis software atau fungsi software impian anda :)
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Teknik Pemasaran Internet' started by KMZack, Dec 1, 2010.

    1. zakeri
      zakeri
      software yg boleh mengomen secara automatic....... ehhhhhhh, macam pernah baca, tapi dimana yaaaaaa....
    2. Imabiz
      Imabiz
      imabiz perlukan satu software translator yang macam google... tapi google masih bertabur lagi ayat die... kalau boleh nak yang translator istilah IM dan tersusun rapi... senang nak convert ebook plr dan jual.. hehe... lepas tue senang nak paham ebook tue punyer kandungan... imabiz dahla fail BI...
    3. wangonline
      wangonline
      Aku pulak nak software yang boleh jadikan web/blog kita berada pada top rangking google tanpa buat SEO mcm backlink, komen, signature dsb. Ni kira mcm main magic. Contohnya doorway page software ke...hehehe... Dah ada yg mudah nak dipermudahkan lagi...
      Nak jugak software yg mcm bro katakan..keyword research mcm Market Samurai. Boleh guna utk cr niche dgn HPK.
      Last edited: Dec 1, 2010
    4. paklong
      paklong
      Guna SEOpressor ............ tapi kena pilih keyword yang low compete
    5. 7FiguresGuy
      7FiguresGuy
      SEO software.................
    6. faezil
      faezil
      software impian utk IM ?

      dah tentulah software yang mempunyai satu button, di mana hanya klik sekali sahaja... duit masuk setiap hari dalam akaun bank.

      Mesti ramai cari software macam ni kan... cuma malu2 nak mengaku je...

      jika tidak, masakan ada yang taknak pandang affiliate, ebook, ebay,clickbank... tapi boleh pulak terliur dengan mende2 pelik pendapatan panas la... pendapatan 2 kali la... RM10 saje la... RM20 saje la...

      oklah..... software yang aku impikan adalah software yang boleh manage jualan.

      • one-click-system apabila ada jualan
      • boleh semak jumlah keuntungan
      • boleh kira harga jual sesuatu produk
      Last edited: Dec 3, 2010
    7. amir azros
      amir azros
      1. Software Jana Trafik Secara Automatik
      2. Software Jana Mailing List Cara Termudah Dan Terpantas

      Hahahah :D
    8. miekof
      miekof
      Aku mengimpikan tools yg boleh buat semuanya auto, samada dari segi website, autobacklink, autosubmit.. kira semuanya autolaa.. Sampai kereta aku pun enjine auto..huhu:D
    9. farhanfirdaus89
      farhanfirdaus89
      seperti yg dikatakan oleh faezil , software auto jana pendapatan. haha

      @ nak software yg memudahkan kerja tinggalkan komen. Bukan lah auto , tapi dgn software tu , xperlu nak pergi ke blog tu , just tinggalkan komen guna software , jimat masa loading blog.

      Contoh macam , guna Google Reader , then leh terus tinggalkan komen. Mesti bez.
    10. tenteraangin
      tenteraangin
      scrape box kan da ada untuk massive komen
      X rummer pulak untuk profile backlinking
      Bookmark Daemon untuk social bookmarking
      WP Robot Untuk Autoblog
    11. wangonline
      wangonline
      TT tak de komen apa2 pun??
    12. laser
      laser
      apa la korang ni..mintak benda yang tak bagus..

      kalau aku, aku nak software yang kalau aku ON je komputer, duit USD1 million masuk dalam akaun bank..pastu lagi 5 taun baru ON balik komputer..5 taun berikutnya ulang benda sama..ulang lagi setiap 5 taun sampai akhir hayat..ada ke??

      macam takbest je layan fantasi ni..
    13. PinguSpy
      PinguSpy
      software.. yg aku isi nama.. alamat... lepastu click "PUSH" ... = setel..
      lepastu pepandai lah software tu pegi daftar adsense.. clikbank...
      dia pegi create blog... web... backlink SEO... forum post.. video.. bla2.. FB...

      cukup bulan berdasarkan nama dan alamat yg aku isi = cek duit sampai :D


      p/s gile pemalas punye "tuan" empunya software ni kalau ade
    14. KMZack
      KMZack
      nothing to arguing with .....

      your dream is your dream

      mines is mines

      haha

      free your mind and tell me

      what is your dream?

      will checked it soon

      enjoy :))
    15. faiz_sufi
      faiz_sufi
      saya nak satu jer...software mempercepatkan kelajuan INTERNET..
      yang lain2 tu,saya buat pun tak per...

      tak silap saya..pecahan Internet adalah seperti ini

      100% tu dipecahkan linenya kepada :

      75% untuk institusi perbankan,security,syarikat multinasional dan lain2 struktur korporat..

      20% lagi untuk keperluan goverment sector,syarikat second level,dan lain2 struktur perbadanan awam mahupun swasta..

      5% tu dipecah2kan lagi dan akhirnya sampai la ke berukband saya ni...ciput jer..

      Saya nak SOFTWARE sedut line INTERNET kaw2 punya..tapi bayar package standard aje la..
      untuk kperluan IM saya ni..(^_^)
    16. imosnet
      imosnet
      saya mao itu software 1x tekan bleh tarik trafik ribu2 ke blog/produk. Yg ada skrg kt CB tu smua auta je...
    17. iezat
      iezat
      saya pun cm tu gak..1 kali tekan,berbilion2 traffik datang!
    18. Faiz Shafie
      Faiz Shafie
      gunakan imaginasi liar anda..hehe..saya mau software yang membantu saya hack akaun bank di dunia..whooaa!!..dan terus $$$ ke bank saya..:D
    19. laser
      laser
      duit banyak pastu masuk dalam jail buat apa..haha

    Share This Page

Share This Page