1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Skandal Photo Bogel Linda Rafar! TERDEDAH kat Sini!!!

Discussion in 'Sembang Umum' started by alan, May 1, 2009.

Share This Page

  1. alan

    Senior

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    7,492
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -1
    Guru didakwa simpan disket foto bogel Linda Rafar

    Seorang guru sekolah rendah mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Kuantan hari ini atas tuduhan memiliki gambar bogel pelakon terkenal Linda Rafar, kira-kira lima tahun lepas.

    Foo Tip Hin, 56, didakwa memiliki dua disket bertajuk 'BW 1' dan 'Skandal Melayu LR' yang mengandungi gambar berunsur lucah pelakon itu di rumah No 16, Lorong Selamat 31, Jalan Telok Sisek, dekat Kuantan pada 5 petang, 26 Nov 2006.

    Beliau didakwa mengikut Seksyen 5 (1) Akta Penapisan Filem 2002 dan boleh dihukum mengikut Seksyen 5 (2) akta yang sama yang membawa denda maksimum RM50,000 atau penjara maksimum lima tahun atau kedua-dua sekali, jika sabit kesalahan.

    Menurut Bernama, selepas pertuduhan dibacakan oleh juru bahasa mahkamah, Foo mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan.

    Pegawai Pendakwa Cif Insp Mohamed Zakaria memohon mahkamah mengenakan ikat jamin berjumlah RM4,000 tetapi Foo, yang tidak diwakili peguam, merayu supaya jumlah itu dikurangkan atas alasan tidak mempunyai niat untuk melarikan diri dan perlu menanggung ibunya.

    Majistret Nordiana Abd Aziz kemudian membenarkan ikat jamin sebanyak RM3,500 dengan dua penjamin dan menetapkan 14 Mei ini untuk sebutan semula kes. http://www.malaysiakini.com/news/103421
     
  2. Loading...


  3. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sapa le yang pedaje orang tua tu.............. mana polis tau benda dalam disket.
     
  4. MrEmas

    Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    3,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dah lama
    baru didakwa
     
  5. abg_x

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    1,987
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Hmm.. agak - agak ramai tak ada pics lucah dalam pc ? Abg_x rasa kalau gi serbu setiap pc di rumah, 90% ada kot.
     
  6. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hmm..jgn lor simpan..malaikat x masuk rumah tau..
     
  7. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    alamak ai..
    biar betik..
    simpan dalam disket pon kena camni
     
  8. alan

    Senior

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    7,492
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -1
    ni belum lagi kira kat CD ada ribuan photo "terlarang"
     
  9. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tu la aku kata , sapa le yang pedajey orang tua tu.
     
  10. theSTRANGER

    freshman

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hihi..

    btui.. btui.. btui..

    sedangkan pc kt ofis pun ada 'segelintir' yg duk simpan menda2 tuh..

    inikan pulak pc sendirik!! :rolleyes:
     
  11. mohdkamarul

    Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    609
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ade lg org pki disket ek.kui kui
     
  12. ns2network

    Newbie

    Joined:
    Mar 25, 2006
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    geng2 artis mmg mereka nak jaga ..ada report terus jalan..."KITA MESTI JAGA ARTIS KITA YANG BERBUDI BAHASA"...
     
  13. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    itu zaman2 silam dulu..time pakai disket keras tuh..huhu, tapi aku rasa mmg btol la tu linda rafar...ngan edry kan? kalo super impose agak mustahil sbb ada byk shot..bukan hanya satu gambar jer, byk..

    so aku rasa btol la...harharhar, tak ku sangka
     
  14. species1980

    Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tu kes koleksi klasik tu.....
     
  15. fdelixx

    Newbie

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    684
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    banyak g gmbr bogel yg len..bkn linda rafar je..orang awam berlambak brlmbak2..aduh..pning aku...he3
     
  16. zzydin

    Newbie

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sudah2 la tu ..dalam disket pun nak jadikan isu ker.yang berlambak kat dalam hp masing2 nak blutooth lagi kat tempat kerja tak kira la laki atau pompuan...takder la plak masuk paper..
     
  17. zzydin

    Newbie

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    lagi2 yang bujang..kihkih
     
  18. alan

    Senior

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    7,492
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -1
    ni mesti ada orang yg dengki, baru kena report
     
  19. ijamidayu

    Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ada la.. Jika koleksi tidak dikongsi.. Ati panas.. Apa lagi.> report la.. Lain kali nak makan ramai2.. HAahahahaha..

    Same kes for Rasuah.. Huhuhuhuhuh
     
  20. doku

    Newbie

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kesian cikgu tu..kalo betul2 bersalah xpe la..hehe
     
  21. ZaRul

    Senior

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    1,765
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    tragis betul kesian cikgu tu
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. linda rafar bogel

    ,
  2. gambar bogel linda rafar

    ,
  3. foto linda rafar bogel

    ,
  4. skandal linda rafar,
  5. Gambar bogel diana rafar,
  6. gambar bogel artis melayu,
  7. koleksi2 foto bogel linda rafar,
  8. artis malaysia bogel linda rafar,
  9. FOO BOGEL,
  10. gambar diana rafa bogel