1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Shared Button untuk Thread

Discussion in 'Pengumuman' started by shuth, May 11, 2012.

Share This Page

  1. shuth

    Senior

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Salam...

    Makluman ringkas..
    Satu butang "Sahed Button" telah diletakkan pada setiap tajuk thread.
    Ianya untuk memudahkan ahli share sesuatu thread kepada rakan-rakan sama ada di facebook, twitter, email dan sebagainya.

    Kalau tak nampak kat mana butang tu..
    boleh tengok kedudukan butang tu di gambar dibawah.

    sharebutton.jpg
     
    • Like Like x 1
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. eifa shahbudin

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ok..terbaikk lah bro..will use it :)
     
  5. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Memang terbaik.. :D
    Lepas ni boleh la share a.k.a promote thread sendiri di media sosial..
     
  6. eifa shahbudin

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tau takpe bro.. :)
     
  7. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Nak try la..Tak pernah guna pun button ni... :)
     
  8. usri

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    1,760
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    1 klik sahaja utk share
     
  9. Dato' Bandar

    freshman

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bagus22...
     

ibeli4u

Share This Page