1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Sesiapa Ada Nak Jual Laptop Saya Nak Beli Ni.

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by moonwalker, Jul 10, 2009.

Share This Page

  1. moonwalker

    Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum..
    ada tk sesaper nk offer laptop kt saya,dia pnyer spec tk kisah janji ada wifi,webcam,processor pentium4 ke atas saya spend dlm kurang dari Rm1400.sebab order laptop dri member smpai skang tk dpt2 lg tension btui..tp saya tggai kwsan utara kalu area Penang saya bleh gi amik lgla..tk kisah walaupn 2nd hand..janji good cond..
     
  2. Loading...


  3. HamidSalim

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    644
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    beli baru la bro dell studio 14 2k lebih ke..
    tambah lg skt dah dapat baru dan power :D

    profesor intel core 2 duo
    dan lain2 semua standar yg bro nak
     
  4. moonwalker

    Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    budget terhad ler desprate nk pakai hehe...sajer tnyer geng forum kot2 diorang bleh offer murah kalau tkder kena cari option lainla..
     
  5. ryan

    Newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nak cari 2nd hand ke bro..
    kalo spec pentium 4 tu, aku rasa boleh dapat dengan budget ko. kalo pandai nego, boleh dapat core 2. Cuba check dalam lowyat.net , dalam thread garage sale.tapi kebanyakkan seller yg aku tahu, around KL. Kalo ada member area sini, suruh dia yg pegi COD.
     
  6. moonwalker

    Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    erm ok gak tue nanti aku try dulu..
     
  7. adlin_sofea

    freshman

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum..
    Saje nak post kat sini ada sesiapa ke nak beli laptop 2nd....the reason nak beli brand new apple laptop la..laptop aku nak jual ni da setahun pakai..hp tx2000 12.1" touchscreen display.processor AMD Athlonx2...webcam..wifi certified...Aku nak jual dalam range price RM1800 dak ke bawah..harga boleh runding lagi la..nak jual especially kat area penang..
    sape bmnat email ak la...adlin_sofea@yahoo.com
     
    #6 adlin_sofea, Feb 12, 2010
    Last edited: Feb 12, 2010
  8. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    uiks, dah jadi thread jual beli lak...
    try mudah.my atau lelong.com.my,
    lagi byk pilihan kat situ...
     
  9. axrhuls

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    thread lama ni..7 bulan lepas..jgn digali :) entah2 TS dah bli 8 biji laptop dah pun..
     
  10. perindu

    Newbie

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    880
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    hahaha. entah2 TT dah tukar laptop smpai 3 kali pun.
    si adlin_sofea ni masuk2 post satu je untuk promote dia nye laptop.
    jangan scammer sudah lah. :)
     
  11. DilaWriter

    DilaWriter Guest

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    982
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam bro,

    kat penang tu bukan ade factory Dell ke? ape kate bro g sana je survey. kot2 ade yg berkenan, beli je la.. kalau spec tak kesah, mini laptop dell pun bley dapat below RM1.4k..
     
  12. ashrul

    freshman

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya laptop nak dijual...encik nak segera ke....harga sama mcm yang encik mntak...lau nak.kol saya.019-4111974....
     
  13. smartbiz30

    Newbie

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    budget berapa bro?
     
  14. ceghap

    Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro beli netbook x sampai seribu.. laptop 1500 dah dapat.. area mana?
     
  15. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    aiyark korang semua,
    ni thread tahun 2009 la..
    tgk tarikh first post..
    dah 3 tahun lepas dah..
     
  16. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    itulahh pasall..
    rajinn saper2 yg pegi korek thread nie..

    hak hak hak..
     
  17. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    adoi laa... macam2
     

ibeli4u

Share This Page