Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by naqiu002, Nov 19, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    821
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Salam sejahtera semua warga WC yang dihormati sekalian

    [​IMG]
    Memperkenalkan​


    Servis Manual 10 High Domain Page Rank EDU Profile Backlinks

    Seperti yang anda tahu, .edu links adalah SANGAT BERGUNA untuk proses backlink dan pada masa yang sama SANGAT SUKAR UNTUK DICARI. Saya akan membantu anda untuk menghasilkan 9 profile backlink beserta anchor text dari 10 laman .edu yg mempunyai Page Rank (PR) yang tinggi secara manual.

    Apa yang SPEACIAL sangatnya servis ni???

    • Saya x guna sofware ke, robot ke atau apa2 yg sewaktu dengannya, 100% manual
    • Semuanya adalah .edu domains, TIDAK ADA edu.cc, .edu.ph, .edu.ch dan lain2.
    • Semuanya adalah DOFOLLOW link, yup DOFOLLOW.
    • 10 profile boleh disertakan link dengan anchor text
    • 10 .edu site


    Range untuk PR .edu site
    PR untuk .edu site dari PR3-PR7

    PENJELASAN MENGENAI .EDU BACKLINKS


    Edu backlinks adalah satu backlinks yang istimewa dan boleh dikatakan sebagai RAJA bagi semua jenis backlink yang akan membantu anda meningkatkan rank website anda. Kenapa? .Edu backlink adalah domain yang kita tahu hanya digunakan oleh laman-laman pendidikan. Kita, orang biasa tidak dapat membeli domain jenis ini, kecuali anda mempunya kolej sendiri.

    Apabila anda mempunya .edu backlink ke site anda, Search Engine seperti Google akan melihat site anda sebagai authority site.[/B][/CENTER]

    Dengan hanya beberapa .edu backlinks anda boleh meningkatkan rank site anda.

    Syarikat yang menyediakan servis SEO mengenakan bayaran yg cukup mahal bagi servis backlink .edu. Seperti contoh anda boleh lihat syarikat2 seperti http://www.backlinkbuild.com/edulinks/ dan http://www.edulinkbuilder.com/linkpackage.html. Sekurang-kurangnya anda perlu membelanjakan $100 untuk pakej ini.

    Backlink yang mereka lakukan adalah SAMA dengan yang saya lakukan. Backlink pada kebiasaannya datang dari blogs dan forum. Mungkin sesetengah daripada kita akan katakan backlink dari blog LEBIH BAIK dari backlink dari forum profile. Betul ke??? Sebenarnya SAMA SAHAJA. Google x pernah kata " ni backlink dari blog, I like it! Kena kiranya ni, jap2 ni backlink dari forum, eeee malas la nak kira, semua ni spam'". Yang pentingnya backlink tu kena DOFOLLOW : D


    Testimoni


    Detail yg saya nak:
    Title website:
    URL website:
    Anchor text: 2

    Ok berapa harga untuk servis ni?

    Cuma RM20 jer. Yup, rugi sape yg lepaskan peluang ni.

    MAYBANK
    MOHAMAD NAQIUDDIN B. CHE NUDIN
    102055371778


    Jangan tunggu lama2, grab je skrg.

    Ada apa2 persoalan / berminat, reply je kat thread ni atau PM saya.

    Terima kasih.
     
    • Like Like x 3
    #1 naqiu002, Nov 19, 2010
    Last edited: May 16, 2011
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.