1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by naqiu002, Nov 19, 2010.

Share This Page

  1. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Salam sejahtera semua warga WC yang dihormati sekalian

    [​IMG]
    Memperkenalkan​


    Servis Manual 10 High Domain Page Rank EDU Profile Backlinks

    Seperti yang anda tahu, .edu links adalah SANGAT BERGUNA untuk proses backlink dan pada masa yang sama SANGAT SUKAR UNTUK DICARI. Saya akan membantu anda untuk menghasilkan 9 profile backlink beserta anchor text dari 10 laman .edu yg mempunyai Page Rank (PR) yang tinggi secara manual.

    Apa yang SPEACIAL sangatnya servis ni???

    • Saya x guna sofware ke, robot ke atau apa2 yg sewaktu dengannya, 100% manual
    • Semuanya adalah .edu domains, TIDAK ADA edu.cc, .edu.ph, .edu.ch dan lain2.
    • Semuanya adalah DOFOLLOW link, yup DOFOLLOW.
    • 10 profile boleh disertakan link dengan anchor text
    • 10 .edu site


    Range untuk PR .edu site
    PR untuk .edu site dari PR3-PR7

    PENJELASAN MENGENAI .EDU BACKLINKS


    Edu backlinks adalah satu backlinks yang istimewa dan boleh dikatakan sebagai RAJA bagi semua jenis backlink yang akan membantu anda meningkatkan rank website anda. Kenapa? .Edu backlink adalah domain yang kita tahu hanya digunakan oleh laman-laman pendidikan. Kita, orang biasa tidak dapat membeli domain jenis ini, kecuali anda mempunya kolej sendiri.

    Apabila anda mempunya .edu backlink ke site anda, Search Engine seperti Google akan melihat site anda sebagai authority site.[/B][/CENTER]

    Dengan hanya beberapa .edu backlinks anda boleh meningkatkan rank site anda.

    Syarikat yang menyediakan servis SEO mengenakan bayaran yg cukup mahal bagi servis backlink .edu. Seperti contoh anda boleh lihat syarikat2 seperti http://www.backlinkbuild.com/edulinks/ dan http://www.edulinkbuilder.com/linkpackage.html. Sekurang-kurangnya anda perlu membelanjakan $100 untuk pakej ini.

    Backlink yang mereka lakukan adalah SAMA dengan yang saya lakukan. Backlink pada kebiasaannya datang dari blogs dan forum. Mungkin sesetengah daripada kita akan katakan backlink dari blog LEBIH BAIK dari backlink dari forum profile. Betul ke??? Sebenarnya SAMA SAHAJA. Google x pernah kata " ni backlink dari blog, I like it! Kena kiranya ni, jap2 ni backlink dari forum, eeee malas la nak kira, semua ni spam'". Yang pentingnya backlink tu kena DOFOLLOW : D


    Testimoni


    Detail yg saya nak:
    Title website:
    URL website:
    Anchor text: 2

    Ok berapa harga untuk servis ni?

    Cuma RM20 jer. Yup, rugi sape yg lepaskan peluang ni.

    MAYBANK
    MOHAMAD NAQIUDDIN B. CHE NUDIN
    102055371778


    Jangan tunggu lama2, grab je skrg.

    Ada apa2 persoalan / berminat, reply je kat thread ni atau PM saya.

    Terima kasih.
     
    • Like Like x 3
    #1 naqiu002, Nov 19, 2010
    Last edited: May 16, 2011
  2. Loading...


  3. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    okay saya nak review
     
  4. NasirBP

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mcm masih sempat lagi nk chop tempat review nih ..:D
     
  5. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya dah PM
    dah lama saya tunggu servis backlink kat dot edu ni !
     
  6. farhanfirdaus89

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya nak jugak . :)
     
  7. NasirBP

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    paklong dh x sabar2 ..hehehe ..
     
  8. hairy8684

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sempat lg ker utk review copy
     
  9. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    memang pon........... ;)
    nak buat tak reti ....ada peluang camni rembat je la ............. :)) :))
     
  10. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Check lah sapa yg dapat kat atas tu, n yg dapat tu tlg send detail2 yg ada kat situ :D
     
  11. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Servis dibuka kembali, sedia menerima tempahan!
     
    #10 naqiu002, Nov 19, 2010
    Last edited: Nov 19, 2010
  12. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yes ................. sudah dapat report.

    Testimoni saya :
    servisnya pantas , 12.44 am saya hantar detail blog ..... jam 8.00 am dapat report , backlink dah siap.
    kemudian saya check pr link yang diberi kat http://www.prcheck.net. (saja nakal, udah le free, banyak songeng plak)
    ternyata benar, link tersebut mempunyai rank PR3 hingga PR8 .... nampak le link tu lebih natural.

    Good service , teruskan nanti saya order lagi ..... terima kasih !
     
  13. hairy8684

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam....

    saye pun dah dapat report...hehehe....ingatkan dah terlepas review copy....TQ to TT yg baik hati :)....

    testimoni saye:

    Service memang pantas....x sampai 24 jam pun dah settle...PR setiap site yg disubmit arrange PR3-PR8....saye bg 5 star utk servis TT...lg pun harganye memang berpatutan...TQ
     
  14. NasirBP

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    #-oTerlambat lak nk bagi testimoni ..sori yek TT ..

    Testimoni aku :

    Report dh dpt.
    Service pantas.
    PR setiap site PR3 ~ PR8 .. spt kata Paklong .. ianya nampak natural. (aku check guna http://www.prcheck.net. ...terima kasih paklong ku ..hehehe)
    Recommended service.
    Harga service yg murah / berpatutan.
    Harap TT teruskan service ini.

    Terima kasih TT .. nnti sy akan gunakan lagi service ni..:-bd
     
  15. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    meh kita guna servis ni , murah je ni.............................
     
  16. Safuan_Sipenglipurlara

    Senior

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Boleh pm saya harga servis? Adakah masih RM15?
     
  17. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mahu bertanya soalan yg sama juga..
     
  18. farhanfirdaus89

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Testimoni dari saya :

    memang terbaik la servis bro . semua site yang bro guna PR bagus , + dibuat secara manual tanpa guna sebarang tool . So , semua backlink akan nampak lebih natural .. Thanks sbb bagi saya free review .:)

    Memang saya puas hati .
     
  19. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Yup harga masih sama :)
     
  20. gabot

    Newbie

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    1,156
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    report memang lah cepat dapat tapi hasil eh tu? semua web boleh buat ke? nak tempah gak lah..
     
  21. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Ok pasal hasil tu, mungkin bro kena tgk dalam masa jangka panjang. Ni bukan magic SEO, sehari dua dah nampak hasilnya. Insyaallah bila profile page dah diindex, jadi masa tu, baru ada perubahan untuk postion site bro kat search engine.

    Semua site boleh buat ke?
    Yup, semua site saya terima :)

    nak tempah gak lah..
    Boleh saje. Semua details ada kat page pertama :)

    Harap menjawab persoalan saudara :)
     

ibeli4u

Share This Page