1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Servis Pereka Laman Web : Website, eCommerce dan Blog - 50% Diskaun

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by ar4style, May 3, 2012.

Share This Page

  1. ar4style

    Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [​IMG]

    Salam 1 Malaysia warga WC.

    Sempena pembukaan Ar4style Studio, kami ingin memberi 50 peratus diskaun kepada 15 orang yang membuat tempahan terawal.

    Hal ini bertujuan untuk membina portfolio dan membina kepercayaan pelanggan terhadap servis yang kami tawarkan ini. Untuk itu, jangan lepaskan peluang ini.

    Servis yang kami tawarkan :
    1. Website eCommerce
    2. Website Korporat
    3. Blog

    Untuk melihat portfolio dan harga yang ditawarkan boleh lah ke sini : Ar4style Studio
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Cari Ilmu

    Newbie

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mana Pereka Blog Untuk Junior...
     
  5. ar4style

    Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah update untuk profesional :) Sebab kalau blog ramai yang dah tau buat. so update untuk laman web eCommerce dan company profile. Selesai 15 portfolio ni, saya up lagi untuk portal dan forum.. Buat satu² dulu supaya tak jadi masalah.
     
  6. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Internal Server Error
     
  7. gongbatu

    Newbie

    Joined:
    Oct 30, 2011
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Contoh web ada x tuan
     
  8. ar4style

    Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada. Tapi tak banyak sebab saya pun masih baru. boleh tengok di website ar4style studio bahagian portfolio..
     
  9. ar4style

    Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    paklong, tadi saya tersalah tulis code dekat file .htaccess.. tak perasan pulak.. sekarang website dah up balek :)
     

ibeli4u

Share This Page