WangCyber
ibeli4u
  1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Servis Penghantaran Targeted Web Traffic Pelbagai Niche Termurah - Adsense Safe!!

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by AKUNO1, Jan 25, 2012.

Share This Page

  1. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Salam warga WC,

    Seperti yang anda tahu, trafik adalah sangat penting bagi mana-mana perniagaan internet, NO TRAFFIC = NO SALES. Begitu juga bagi pemain² Adsense dan seumpamanya..

    Para pencari trafik sekalian!, di sini kami memperkenalkan kepada anda semua ▼

    [​IMG]
    SERVIS PENGHANTARAN TRAFIK KE BLOG/WEBSITE ANDA!

    CIRI-CIRI TARGETED TRAFFIC KAMI:
    • 100% Adsense Safe
    • 100% Real Human Traffic & 24Hours Unique
    • 100+ pilihan niche
    • 30+ pilihan negara termasuk dari US, UK, Canada dan Australia
    • Boleh memilih tempoh penghantaran
    • Boleh lihat statistik di Member Area
    • Menaikkan ranking Alexa blog/website
    • Pop up, Sound & Video dibenarkan

    KAMI TIDAK MENERIMA:
    • Adwares, Trojans, malicious codes, phishing URLS.
    • Iframes redirecting to malicious sites

    TAWARAN KAMI:
    • 1,000 Targeted Unique Visitors = USD3 / RM9.30
    • 2,500 Targeted Unique Visitors = USD5 / RM15.50
    • 5,000 Targeted Unique Visitors = USD7 / RM21.60
    • 10,000 Targeted Unique Visitors = USD11 / RM34.00
    • 25,000 Targeted Unique Visitors = USD28 / RM86.50
    • 50,000 Targeted Unique Visitors = USD53 / RM163.80
    • 100,000 Targeted Unique Visitors = USD95 / RM293.60

    CARA PEMBAYARAN:
    • Paypal (Boleh order terus melalui website kami)
    • CIMB (1418-0000-7681-07)(Mohd Khairol Amin Ramli)
    • RHB (1-18080-0002722-2) (Mohd Khairol Amin Ramli)

    WEBSITE RASMI KAMI:

    Layari #1 Website For TrafficSeekers! Sekarang!

    HUBUNGI KAMI SAMA ADA:

    PERHATIAN :


    1. Tahukah anda targeted traffic sangat berbeza dengan trafik biasa yang ada di pasaran! Ianya lebih berkualiti dan peluang untuk convert dengan servis/jualan anda lebih tinggi! Kami tidak menjanjikan 100%'confirm' trafik tersebut akan berbuat demikian kerana mereka semua adalah manusia seperti kita bergantung kepada minat dan perhatian mereka terhadap blog/website anda. Nasihat saya sila pastikan blog/website anda menarik dan tertarik!! Walau bagaimanapun yang pastinya ranking alexa anda pasti akan meningkat!! :)

    2. Pengaktifan url untuk penghantaran trafik akan dilakukan dalam tempoh 24-48jam setelah bayaran diterima dari anda.

    3. SILA BACA TERM OF SERVICE, FAQ DAN SEGALA ISI KANDUNGAN SITE SEBELUM MEMBUAT TEMPAHAN

    4. Kami juga menawarkan pelbagai pakej lain seperti Daily Untargeted Traffic (Lebih murah berbanding pakej di atas), Alexa Traffic (Lebih mahal dari pakej di atas kerana lebih ekslusif). Maklumat lanjut layari website kami di http://the-cheapest-traffic.com[/COLOR][/B]


    PENERANGAN BERGAMBAR
    TESTIMONAL

    ►► THE-CHEAPEST-TRAFFIC.COM ◄◄
     
    #1 AKUNO1, Jan 25, 2012
    Last edited: Mar 6, 2012
  2. Loading...


  3. gabot

    Newbie

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    1,156
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    harga tu rm ke usd?
     
  4. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Harga dalam USD tuan..ok nnt sy update :)
     
  5. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    pergh... bia betul tu bro??
    100% human?? sure human?

    bukan apa, sebab skg ni ada 1 jenis robot yg boleh masuk ke semua jenis log trafik,. nampak mcm human, tapi sebenarnya robot..

    jika 100% human, sy pon berminat... hehe..
     
  6. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ya tuan human traffic..boleh refer http://the-cheapest-traffic.com/about-our-traffic. Hehe xkan robot boleh beli produk yang ditawarkan dalam web/blog client kami tu.. :)
     
  7. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    hehe, jgn marah ya... just bertanya...
    kita xtahu, lebih baik bertanya.. kan?
    akan datang harganya akan meningkat ke? hehe...



     
  8. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Hehe xmarah bro..bro tanya saya jawab :)
    So far xde perancangan utk tingkatkan harga...sbb nak maintain dgn title "The Cheapest"...kalau kat luar berkali ganda dari offer ni :)
     
  9. Mysterio Agogo

    Newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tawaran menarik ni..sy bookmark dulu Thread ni..nnti biler blog dh siap..boleh order traffic.. :)
     
  10. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ok terima kasih tuan..boleh anytime :)
     
  11. Azwan

    Newbie

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 1 / -0
    saya booking 1 slot 10,000 Targeted Unique Visitors.
     
  12. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Boleh tuan..nnt dah ready just order je melalui website..nnt saya akan dapat lihat melalui database :)
     
  13. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dh try trafik utk 2500 dulu..
    nk nngok dulu camner pegi dier..

    he he he..

    kalau okayy..
    bolehh subscribe lagikk..
     
  14. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ok terima kasih tuan..order telah diproses :)
     
  15. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    updated : Pause/run campaign available now.

    Semua pelanggan boleh pause/run kemasukan visitor ke website/blog melalui admin area masing²..
     
  16. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro nak tanya.....
    1. kalo nak trafik Malaysia sahaja boleh ?
    2. jika saya nak 1000 visitor.... 1000 tu , sehari ke ? sebulan ?
     
  17. F@hmI

    Newbie

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya bookmark dulu thread ni... nak follow latest info dulu.
     
  18. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Haah, sy pon ada soalan yg lebih kurang paklong.
    jika beli 1000 trafik, boleh set nak dari negara mana-mana sahaja kan?
    boleh set sendiri ke sehari nak berapa je yg masuk?

    sblm ni bro update kata user(pembeli) boleh pause/run ikut sesuka hati? ada setting dalam admin area?

    Bro bg penerangan sikit, bg contoh sekali lg bagus. nanti senan faham, xda la keliru.

     
  19. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Ya kita boleh set negara dan set hari (7-30hari)..
    bila akaun dah aktif kita boleh pause/run melalui admin area..
     
  20. AKUNO1

    junior

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sila lihat post #1 saya telah update penerangan bergambar. Semoga lebih jelas. Walau bagaimanapun sekiranya ada sebarang pertanyaan lagi, just drop your questions ok! :)
     
    #19 AKUNO1, Jan 28, 2012
    Last edited: Jan 28, 2012
  21. rouke

    Newbie

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    693
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    as salam,

    nak tanye, visitor yg datang ni akan klik iklan kite ke tak? kalau just visit je (tak byk klik) sy nak sb dlu sy penah order servis cmni..last2 adsense sy kena ban..huhu
     

ibeli4u

Share This Page