1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

SERVIS | Article Submission + Social Bookmarking | Review Available

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by mrmj.v2world, May 29, 2011.

Share This Page

  1. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Submit Artikel Anda ke Hampir 100 Directory

    Salam,

    Menarik Bulan Ini...

    Perkhidmatan artikel submission ke hampir 100 direktori.

    Kenapa artikel submission? Artikel submission ialah dimana tempat kita berkongsi dengan orang lain tentang website atau blog post kita. Selalunya ia juga digunakan untuk mendaptkan targeted traffic ke website kita. Pemain adsense selalunya menggunakan artikel submission untuk menarik traffic ke website mereka.

    Pakej yang disediakan :

    HARGA RUNTUH!!!

    PAKEJ A :
    50 Article Submission + Social Bookmarking
    RM21
    $7


    PAKEJ B :
    100 Article Submission + Social Bookmarking
    RM30
    $10


    PAKEJ C
    50++ Wiki Site + Social Bookmarking
    RM10
    $3


    NOTE : Tambahan akan dikenakan untuk artikel yg kami tulis & spin.
    $3/ RM10 untuk 1 artikel
    ---------------------------------------------------------------------------------

    Apa yg saya perlukan dari anda?

    - URL website
    - Title Artikel
    - Description
    - keyword
    - email untuk saya hantar report

    *turn around time : 3-5 hari

    ---------------------------------------------------------------------------------

    Review Habis

    Sila Hantar order & pertanyaan melalui email ke mrmj.v2world[@]gmail.com
    Elakkkan melalui PM.

    PAYMENT DETAIL :

    MayBank : 155126976412
    Nama : Muhammad Redzuan Mat Jan
    Email : mrmj.v2world[@]gmail.com

    CIMB : 05060183873520
    Nama : Muhammad Redzuan Mat Jan
    Email : mrmj.v2world[@]gmail.com

    Paypal : mrmj.v2world[@]gmail.com


    REVIEW
     
    #1 mrmj.v2world, May 29, 2011
    Last edited: Jun 24, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. serdangonline

    Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    nak try boleh x review tuh?
     
  5. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Cepat tol live...

    thanks mod...
     
  6. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Okay bro...
    send detail kat email yek...
     
  7. Saiful_Azwan

    Newbie

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    992
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya pun nak cop review 1.. :)
     
  8. RomeoRavent (RR)

    Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    2 jer ker?
    xper ler...
    tggu review sat..
     
  9. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam...
    anta detail kat email yek : mrmj.v2world[@]gmail.com
    trimas
     
  10. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    review da abis la...
    tapi
    harge pon masih rendah tuh bro...
     
  11. serdangonline

    Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Review saya;

    X sampai 24 jam da anta repot...
    Artikel berkualiti, lengkap dengan semua data yg ada. PR pon atas pada 2+.
    Yang best tuh, lepas submit artikel... Siap dengan bookmark lagik...
    tunggu artikel ade yang 5-6 je lom approve lagik...
    memamg power...
    rekomen, A++...
    Ingat lepas nih nak buat yg pakej B atau C...
    SUPERBS...
     
  12. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    TRIMAS untuk bagi komen review...
    boley la oder ag nih... :D
     
  13. Saiful_Azwan

    Newbie

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    992
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Review Saya:
    * Servis daripada TT memang sangat berbaloi dgn wang yg anda laburkan..
    * Turn around servis cuma dalam masa 1 hari je.
    * Yang paling penting, korang akan dapat Extra Article Submission + Social Bookmarking. Mmg Banyak EXTRA Dia! :D
    * Article yang submit juga sudah dispin dengan perkataan yg lain tetapi still boleh dibaca.

    Saya bagi markah: 4.8/5 .. Highly recomended!
     
  14. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    thanks bro bagi komen yg bernas...
    HARGA dah RUNTUH tuh!!!
     
  15. popo

    Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Website BM boleh tak bro? high PR ke bro?

    banyak url & keyword tak kesah ker bro?

    aku nak 1 url, 1 article...bole ker?

    charge 3 dolar tu cam mana?
     
  16. slimdiet2

    Newbie

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    servis pe tu bro?bleh tolong explain?
     
  17. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    BM x penah buat la bro, sebab diorang nih nak BI jek...
    tapi kalau submit pakai artikel BI xpe gak...

    yup, sumbit 1-3 keywords, 1 url...
    jadi ade 2 link la kat biobox kite tuh...

    $3 tuh untuk artikel yg saye akan tulis & spin...BI
    kalau ade artikel sendiri yg da siap spin, xde la kene bayar...

    nie lepas siap submit, saya akan bookmark plak...

    sebarang masalah emelkan ke mrmj.v2world[@]gmail.com
    trimas...
     
  18. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    servis untuk submit artikel anda ke artikel direktori...
    lepas submit, saya akan bookmark ke social site lain...
    harga dah RUNTUH tuh...
    anda dapat link dari artikel direktori dan social site...

    trimas...
     
  19. wirashoppe

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku nak servis ni tt. nanti aku pm ko. tq
     
  20. popo

    Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tak kesah artikel tu BI..tapi yg penting anchor text tu BM la...sebab website dlm BM...

    so maksudnya 3 keyword & 2 url boleh sumbat dalam 1 artikel tu ker?...

    so klu sy amik pakej B, RM 30 + 3usd untuk semua artikel ker?

    sy malas nak spin...
     
  21. mrmj.v2world

    Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    email lagik cepat respon bro...
    mrmj.v2world[@]gmail.com

    ermmm, anchor text dalam BM bley, tapi keyword dalam biobox cume ade 2 jek...

    yup, $3 tuh untuk sume artikel yg akan di submit.

    untuk respon pantas, emel je la ke mrmj.v2world[@]gmail.com
     
  22. popo

    Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe...ok bro sy book pakej B..termasuk free wiki kan?so total dalam rm brapa?mlm sy byr...
     

ibeli4u

Share This Page