1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Servis Apply Adsense- * Murah * Selamat * Cepat *

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by Blackmedal, Aug 1, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Assalamualaikum rakan-rakan semua dan salam 1 Malaysia :)

    Saya menyediakan servis perkihdmatan apply adsense account.Setelah mencuba,bagi saya sendiri..hanya ambil kurang dari 6 jam sahaja!

    Jadi saya akan menawarkan servis ini..kepada rakan-rakan sekalian,dengan murah,pantas dan terjamin.Dan anda semua tahu bahawa Adsense adalah program PPC yang paling menguntungkan di mana satu klik pun boleh mencapai sehingga $20=RM58.72.

    Harga hanya RM20..

    dan tunggu!

    Anda akan dapat kembali duit anda 100% jika dalam 7 hari,adsense account anda di ban.Tak kira apa sebab..* tiada syarat dikenakan.

    [​IMG]


    Untuk bayaran,sila bank in ke

    Maybank
    164418060595
    Mohamad Azimin bin Mohd Azizi

    dan PM saya atau post di sini untuk menerima instructions.

    NOTE:

    Harga promosi bulan ramadhan sudah berakhir,kini harga servis ini adalah

    RM27
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Note:

    Anda juga boleh menghubungi saya dengan handphone,untuk mendapat reply yang lebih pantas

    [​IMG]

    No. handphone saya- 014 9041250 (Blackmedal)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    • Like Like x 3
    #1 Blackmedal, Aug 1, 2011
    Last edited: Sep 5, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. mustaqim

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bayar lepas approve ke bayar dulu baru buat? :D
     
  5. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    pm me detail bro :D
     
  6. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bayar dulu :D apa2 hal mesti dapat punya.

    Ok bro :)
     
  7. azaz

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bro, nak kena ada blog dlm BI ke sebelum buat payment utk apply adsense?
    Berminat ni...:D
     
  8. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tak perlu pun,just bagi maklumat je :) Check pm
     
    #6 Blackmedal, Aug 2, 2011
    Last edited: Aug 2, 2011
  9. mustaqim

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    maklumat ape nak kena bagi bro? pm saya...
     
  10. Iceberg

    Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam bro..

    tlg pm saya detail..saya nak apply satu acc
     
  11. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    dah send pm..:)
     
  12. Dai Kuya

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku pon nak apply satu.. tp memandangkan 2 kali dah kena banned ngan adsense nie.. takot diorg dh banned nama & alamat yg aku guna je la.. ada apa2 suggestion kalau mau guna nama aku jugak ??
     
  13. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Suggestion ada dalam instruction yang saya akan bg ,check PM ea.Servis ni memang diutamakan kepada player-player adsense yang selalu kena ban dan susah nak approve adsense.hehe..sebab tu juga ada money back guarantee..
     
  14. man24

    Newbie

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam bro..

    tlg pm saya detail..saya nak apply satu acc
     
  15. NasirBP

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah ..cayok la bro .. dh buat service a/c adsense lak ..:-bd
     
  16. AZROL

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pm detail bro.. nk tmpah jgak ni..
     
  17. man24

    Newbie

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bro tak boleh byr guna paypal ke?
     
  18. Muhamad Ikhtiaruddin

    Senior

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    350
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Salam Tuan tanah. Boleh PM aku detailnye. Thanks... :D
     
  19. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    TT, nak apply satu jugak lar. leh PM saya?
     
  20. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam,ok.Dah PM :)

    Thanks bro..hehe

    Dah PM

    Boleh,ada kat instructions yang saya pm td

    Salam,boleh tapi inbox bro sudah full.Tolong clearkan dulu.Thanks
     
  21. BudakBaru

    Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam...saya satu bleh?
     
  22. Blackmedal

    Newbie

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam.boleh,check pm :)
     

ibeli4u

Share This Page

Thread Status:
Not open for further replies.