1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

~~Saya Membeli Tokek Gecko Pada Harga Yang Sangat Tinggi~~

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by amykools, Sep 1, 2010.

Share This Page

  1. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tutulksndklasndlkasndmlas,dsadsad
     
    #1 amykools, Sep 1, 2010
    Last edited: Nov 27, 2014
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    reserved for testi, and information
     
  5. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    harga price mmg besh bro..
    tp membe aku nk tangkap yg atas 300 gram setengah nk mati x jumpe2...
    yg dpt pun berat below 150gram je..

    kalau dpt atas 300gram = pakcik kayo!!
     
  6. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    hehehehe..tau2..tapi kalau dapat 400gram ke atas...

    audi r8 leh pakai.... :D

    kalau ada kasi tau yer :)
    pasang kaki banyak2.
     
  7. spycat

    Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tokek tuh ape?
     
  8. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0


    hehehe...nnti website eden siap..all info ade..kalau x ..google je..bersepah info
     
  9. jerryl ke

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    membe ak gila tinggal kuliah semata2 kejar benda nie je..kekeke
     
  10. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    sejenis biawak haha...
    xde lah gurau2..
    tokek adalah sejenis cicak.. dia suka berbunyi seperti ini.. "tok..tok..tok!! kek!! kek!!"
     
  11. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehehe..betul 2..sebab harga juta..kalau ada kasi tau okeh
     
  12. amykools

    Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dan sekarang susah nak dengar bunyi tokek sebab kaw2 kena kejar..hehehehhe
     
  13. spycat

    Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hah..dah taw dah...baru tadi duk tengok menatang nih...cicak biasa kalau aku tangkap lepas tuh cat badan die jadi macam tokek orang nak beli x?

    kite berenti flippa la..kite cari benda ni plak nak tak?
    agak2 ko..kat restoran syawal setiawangsa tuh ade x menatang nih?
    hahaha..
     
  14. halimijuliana

    Newbie

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    958
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nie betul ker sampai juta2 nie ... ?? Mudah2an bulan mulia nie, Allah kurniakan tokek nie barang 500gm kat aku ... Confirm aku terus resign kerja ... :):D
     
  15. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bila dah susah payah tangkap..sekali dapat cicak kobeng laaaa..apa perasaan anda? hahaha

    aku rasa kat belakang umah aku penah jumpa 2-3 ekor..walaupun tau harga mahal tapi malas tangkap sebab tak tau nak jual kat sapa..

    aku tengok tv national geographic cicak ni banyak kat gurun..saiz besar plak tu..tapi mati b0d0h² je kene makan ngan rubah..haha
     
  16. jusjambu

    Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apsal menatang ni bernilai sangat..ada emas ke kat badan dia..
     
  17. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya kan roger saudara bila ada nanti. berapa ekor pun xpa kan?
     
  18. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bukan ada emas... tetapi ada kaler laaa... hehhee
     
  19. fiziebiz

    Senior

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    826
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    mak aih... kali ni iklan kat WC dh main juta2 dah... huhu...

    skrg ni dh ramai org gila tokek.. smpai kat sabah ada yg sangup bunuh kawan pun ada.

    betul ke mujarab utk ubat HIV? TT tlong bgtau... hehe..
     
  20. napieda

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    betol ke harga tuh... mahal betol derang nk beli.. ape yg istimewa kat kale tuh??
    natang ni legal ke untuk dijual?? bkn haiwan yg terlindung??
     
  21. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh tengok sini...ada apa dengan tokek --->> AADT
     
  22. imosnet

    Senior

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    3,332
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    lepas ni WC mungkin akan sunyi sbb smua dah tinggalkan IM & kejar cicak besau utk dptkan al-fulus fiddunnia, wal mampows fil akhirah
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. harga cicak tokek 2016

    ,
  2. pembeli cicak tokek 2016

    ,
  3. pembeli tokek 2016 malaysia

    ,
  4. harga tokek 2016,
  5. harga tokek di malaysia,
  6. pembeli tokek 2016,
  7. membeli tokek sabah 2016,
  8. pembeli tokek di sabah,
  9. jual beli tokek 2016 malaysia,
  10. mencari pembeli tokek 2016 malaysia