salam semua..ape contoh2 pengiklanan online and offline???

Discussion in 'Tips & Panduan' started by alongkhairul, Jun 9, 2012.

Share This Page

  1. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apa contoh2 nye ye pengiklanan online and offline??? saya budak baru belajo...jangan mare...:)
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yeke..terima kasih tuan atas maklum balas...selalu nye,kita selalu terlepas pandang bahagian promosi ni,dan bagi saya promosila antara faktor penting dalam perniagaan internet ini..hehe..kalo salah tolong betolkan..saya budak baru belajar..
     
  5. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    betol tu tuan...hehe..kena ada ilmu le tentang bahagian promosi ni..hehe...apa2 pon...terima kasih atas maklum balas...sama2 la kita belajar tentang ilmu di internet ni..insyaallah...:)
     
  6. khaie

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    604
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    promosi..tapi jangan spam
    promosi secara melulu jugak sama macam spam
     
  7. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yeke tuan...spam tu hantar emel tanpa kebenaran ka?? hehe..contohnye guna robot spider collect emel?? cmtu?? maklumla,saya x tahu sangat...saya budak baru belajo...
     
  8. khaie

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    604
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Hantar email tanpa kebenaran,salah satu spam.

    kalau promosi kat facebook,tiba-tiba je hantar post/pm kat wall,kat inbox,
    tu pun kira spam jugak.buat orang menyampah je

    konsep sama macam offline,kita x kenal orang ni,tapi tiba-tiba je promote barang dia.
    tentu kita rimas & menyampah kan?

    P/s saya pun newbie jugak.sama2 kongsi ilmu :)
     
  9. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada x ape teknik kat facebook untuk mempromosikan produk kita tuan?? selain dari tagged produk dan post status update??/ sekadar ingin bertanya...hehe..tq..
     

ibeli4u

Share This Page