salam semua..ape contoh2 pengiklanan online and offline???

Discussion in 'Tips & Panduan' started by alongkhairul, Jun 9, 2012.

By alongkhairul on Jun 9, 2012 at 1:24 AM
  1. alongkhairul

    Newbie

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apa contoh2 nye ye pengiklanan online and offline??? saya budak baru belajo...jangan mare...:)
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Tips & Panduan' started by alongkhairul, Jun 9, 2012.

    1. alongkhairul
      alongkhairul
      yeke..terima kasih tuan atas maklum balas...selalu nye,kita selalu terlepas pandang bahagian promosi ni,dan bagi saya promosila antara faktor penting dalam perniagaan internet ini..hehe..kalo salah tolong betolkan..saya budak baru belajar..
    2. alongkhairul
      alongkhairul
      betol tu tuan...hehe..kena ada ilmu le tentang bahagian promosi ni..hehe...apa2 pon...terima kasih atas maklum balas...sama2 la kita belajar tentang ilmu di internet ni..insyaallah...:)
    3. khaie
      khaie
      promosi..tapi jangan spam
      promosi secara melulu jugak sama macam spam
    4. alongkhairul
      alongkhairul
      yeke tuan...spam tu hantar emel tanpa kebenaran ka?? hehe..contohnye guna robot spider collect emel?? cmtu?? maklumla,saya x tahu sangat...saya budak baru belajo...
    5. khaie
      khaie
      Hantar email tanpa kebenaran,salah satu spam.

      kalau promosi kat facebook,tiba-tiba je hantar post/pm kat wall,kat inbox,
      tu pun kira spam jugak.buat orang menyampah je

      konsep sama macam offline,kita x kenal orang ni,tapi tiba-tiba je promote barang dia.
      tentu kita rimas & menyampah kan?

      P/s saya pun newbie jugak.sama2 kongsi ilmu :)
    6. alongkhairul
      alongkhairul
      ada x ape teknik kat facebook untuk mempromosikan produk kita tuan?? selain dari tagged produk dan post status update??/ sekadar ingin bertanya...hehe..tq..

    Share This Page

Share This Page