Rex**net.com utk Dijual, PR5

Discussion in 'Free Report & Domain & Website' started by InternetMillionaire, Jul 6, 2012.

Share This Page

  1. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salaam..kepada semua domainer..

    Ramai orang tau kelebihan PR5 domains.

    Boleh buat website and jual balik di Flippa for $500-$3k range..

    Boleh jual text link and earn hundreds of dollars per month.

    Dan ada beberapa cara lain utk buat duit dgn High PR domains...

    For sale dari ladang.................................

    Rex**net.com
    with PR5 (Internet marketing niche including affiliate marketing, home business, web design, social media, etc)

    (Developed site, Alexa ranking of 7Million++, 80+ unique articles, 300+ indexed pages in Google)

    If dijual di Flippa without website, rasanya US$150 ke atas boleh dapat..kalau buat quick website, rasanya boleh cecah US$500 ke atas..

    Sesiapa yang berminat nak beli, boleh PM your offer and price...start price with RM500...highest offer will get my attention ;)

    BIN at RM1200.
     
    #1 InternetMillionaire, Jul 6, 2012
    Last edited: Aug 27, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thanks admin/moderator..dah approved...

    Reserved this spot for FAQ...
     
  5. Rash

    Super Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,226
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    Bro nama domain penuh?
     
  6. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Takleh bgtau di public kalau nak jual domain yg ber PR..
    Google tak suka...hehe
    Will PM you..
     
  7. Rash

    Super Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,226
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16 / 0 / -0
    Betul tu, domain cantilk bro :)

    Nanti saya "check" sikit dan inform balik ya. Goodluck!
     
  8. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    pm saya domain bro...
     
  9. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah PM tuan...
     
  10. MrDisc

    Veteran

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +57 / 1 / -0
    PM saya juga tuan domain nie..:)
     
  11. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ok dah PM..:)
     
  12. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Biasanya saya survey2 PR5 ni kalau dijual, mostly harga most of the time atas US$300.

    Semalam punya sale in USD (utk PR5):

    educalum.org US$305
    huntingtonredcross.org US$335
    icpp2011.org US$351
    hemophiliaillinois.org US$391
    yaleacs.org US$630
    kidsforfuture.net US$847
    usabletype.com US$1,005 (ops tapi yg ni fake PR..tapi still sold for over US$1k ehheehe)

    Sesiapa yg berminat utk Rex**net dot com..boleh offer RM300 dan ke atas..
    yg mana offer paling tinggi sebelum 1 Ramadhan..akan di consider..

    Or Buy Now terus at RM550.
     
    #10 InternetMillionaire, Jul 7, 2012
    Last edited: Jul 12, 2012
  13. Oracle

    Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pm sy gak nma domain bro..
     
  14. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya dah reply PM mereka yg berminat..sila cek..
    Terima kasih :)
     
  15. bluedianthus

    Senior

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Sila PM saya jugak ye TT. Thanks :)
     
  16. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sila cek PM kpd mereka yg dah PM..:)
     
  17. azrijohan

    Newbie

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya sudah PM tuan, hope dapat buka secepat mungkin :)
     
  18. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah reply mereka yg PM. Sila cek..thanks.
     
  19. simonreyes

    Newbie

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pm saya bro..brape offer tertinggi takat ni?
     
  20. vyner

    Senior

    Joined:
    Apr 17, 2012
    Messages:
    2,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    mcamana nak tau high pr utk domain ? sy ada 2 domain kosong .. tak guna lagi..
     
  21. HeshRoon

    Newbie

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Pm juga jika masih ade....
     
  22. InternetMillionaire

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kepada mereka yg berminat, dah PM dah..
     

ibeli4u

Share This Page