RAHSIA BERJIMAT NO.1 ~ Rahsia Hebat Membuat Wang Simpanan Meningkat [Dengan RR & MRR]

Discussion in 'Produk Digital' started by matieu, Jun 10, 2011.

Share This Page

  1. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ~ RAHSIA BERJIMAT NO.1 ~


    kulit rahsia berjimat no1 bestest.jpg



    Buat julung kalinya saya Matieu Magic akan menjual ebook dilengkapi RR dan MRR.


    =========
    = Sinopsis =
    =========


    Ebook ini mendedahkan rahsia berjimat yang tidak ramai terfikir. Dengan mengetahui rahsia ini, anda akan dapat meningkatkan wang simpanan anda setiap bulan.

    Ramai yang menjimatkan duit dengan cara mengurangkan perbelanjaan dari segi makan dan minum. Ada juga yang melakukan penjimatan dengan mengurangkan hiburan. Tetapi, 97% daripada mereka yang bijak berjimat telah mengabaikan RAHSIA NO.1 BERJIMAT iaitu...

    *JAWAPAN RAHSIA* = _ _ a _ _ e _ _ _ _ ( jawapan lengkap terdapat di m/s 7 ebook )

    *Update: Kepada yang dah beli, sila baca bahagian PRAKATA ebook ini untuk kesan maksimum.


    +++++++++++
    + Testimonial +
    +++++++++++




    =======
    = Harga =
    =======


    Harga biasa(untuk End User): RM10

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Cadangan: Kepada yang berminat mendapatkan RR atau MRR, sila beli pada harga biasa tanpa RR atau MRR terlebih dahulu, kemudian buatlah keputusan selepas anda telah memahami kandungan ebook ni terlebih dahulu. PSSSST ada duit besar yang boleh anda buat jika memiliki RR dan MRR ebook ini. Kita akan sama2 tackle "market" ni. ;)

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Harga RR: RM50
    (terhad kepada 100 orang)

    Harga MRR: RM100
    (terhad kepada 10 orang)


    nota: sila PM untuk ketahui syarat RR dan MRR


    =================
    = Kaedah Pembayaran =
    =================


    Sila Bank In ke...

    CIMB:
    04030063794525
    Nama: Matieu Bin Ah Kim

    atau

    Maybank2u:
    510013053099
    Nama: Matieu Bin Ah Kim

    atau

    Paypal
    : formulakejayaanonline@gmail.com


    Selepas bayar, sila copy paste bukti pembayaran dan hantarkan ke PM saya atau emailkan ke formulakejayaanonline@gmail.com

    TQ.

    - Matieu Magic
     
    #1 matieu, Jun 10, 2011
    Last edited: Jun 13, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aik jual berapa ni satu
     
  5. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    harga biasa tanpa RR atau MRR = RM10

    dengan RR = RM50

    dengan MRR = RM100


    disebabkan saya baru first time jual ebook yang ade MRR, so pls pls pls ambil yg harga biasa tanpa RR atau MRR dahulu iaitu RM10

    lepas tgk kandungan ebook, baru decide nak beli RR atau MRR.

    sesiapa yang beli RR dan MRR, saya akan kongsikan POTENSI untuk penetrate "MARKET" yang agak lumayan dengan menggunakan ebook ini. ;)
     
  6. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya baru dalam bidang ni..apa itu rr n mrr..

    sori soalan dak2 tanya ni..
     
  7. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    meh pakcik jawab .... :)
     
    • Like Like x 1
  8. Kasyidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tuan..ambo berminat utk membeli sekali dgn lesen RR atau MRR... utk pembeli yg lepas tader diskaun ke...? :)
     
    • Like Like x 1
  9. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    untuk memudahkan pemahaman, kene citer dari End User.


    End User = Untuk guna sendiri sahaja(tiada hak jual semula aka tiada Resale Right). dalam kes ebook saya, End User boleh beli ebook ni pada harga RM10.

    RR =Resale Rights, atau dengan nama lain, hak menjual semula ebook ini kepada End User. End user cuma boleh guna sendiri sahaja. Untuk mendapatkan RR atau hak menjual semula ebook saya ni cuma RM50. Bila dah ada RR, boleh la jual ebook saya kepada End User.

    Tips untuk bakal pemegang lesen RR: Siapakah End User sasaran?
    Jawapan: mereka yang nak berjimat sambil meningkatkan wang simpanan setiap bulan!

    MRR = Master Resale Rights
    , atau hak untuk menjual semula hak jual semula :p. Baca betul2. HAK UNTUK JUAL SEMULA hak jual semula. atau nak lagi paham? hak untuk jual RR. Jika anda nak ada HAK untuk jual semula RR bagi ebook ini, bolehlah dapatkan pada harga RM100.

    Tips untuk bakal pemegang lesen MRR: Siapakah "target market" anda di mana anda boleh jual RR kepada mereka?
    Jawapan: [akan dijawap jika anda membeli pada RM10 sebagai End User terlebih dahulu... "target market" ni adalah pada kajian dan pemerhatian saya, sangat LUMAYAN untuk diterokai. anda boleh kaji sendiri nanti.]


    erm... bila baca balik apa yang saya tulis ni... rasa nak naikkan harga untuk MRR pulak... hmmm. Siapa yang nak, cepat2 la bertindak sebelum saya berubah fikiran.


    tuan, sila check pm. :)
     
    #7 matieu, Jun 11, 2011
    Last edited: Jun 11, 2011
  10. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Wahh! Tajuknyer menarik sy ke sini.. :) :)
     
  11. zolham

    Newbie

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro, kalau beli lesen RR dapat produk sahaja atau sekali dengan laman web?
     
  12. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tq sbb berminat.

    saya anggap bro berminat sebab bertanya soalan yang agak penting.


    untuk RR dan MRR, cuma dapat produk saja sebab saya anggap pembeli yang sanggup beli RR pada harga RM50 (atau MRR pada harga RM100)
    merupakan seorang ahli bisnes yang serius berbisnes dan dah ada website/blog sendiri. Sebab tu saya tidak menyediakan laman webnya sekali.

    harap maklum.
     
  13. zolham

    Newbie

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    oo ok :).

    papehal kena baca dulu ebook ni sebelum grab lesen RR/MRR nye. bro, check email ye. saya ada buat pembayaran.
     
  14. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    ok download detail baru sahaja dihantar ke email tuan. sila baca bahagian PRAKATA untuk kesan maksimum.
     
  15. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Terima kasih kepada para pembeli.

    Harap anda dapat membaca ebook ini dan seterusnya memberi sepatah dua kata review/testimonial. TQ.


    Kepada yang masih berkira-kira untuk mendapatkan ebook ini(tanpa RR atau MRR cuma RM10 sahaja) bolehlah berbuat demikian sekarang tq.


    Jangan biarkan diri anda terus tertanya2. Bayangkan dengan hanya melaburkan RM10, anda dapat tidur lena malam ini kerana berjaya bongkarkan apakah rahsia berjimat no1 yang Matieu Magic maksudkan ini???

    Kalau berbelanja beli KFC RM15 boleh puaskan selera makan anda yang bijak dalam memilih makanan sedap, apalah sangat RM10 untuk mencungkil ILMU yang kemungkinan besar memberikan anda keuntungan yang tidak pernah anda terfikir :)

    Ini sekadar cadangan... terpulang sama ada anda nak beli sekarang serta-merta, atau selepas sehari semalam tak dapat tidur. Terpulang anda.

    Kalau tak beli pun tak pe... tapi kalau nak beli, better sekarang... hehe.


    Apa-apa pun terima kasih kerana membaca celoteh ini sampai habis :)

    Anggaplah ia sebagai sedikit hiburan kepada anda daripada saya yang bukanlah siapa2 ini.


    Sehingga itu salam mesra dan selamat maju jaya daripada saya,


    Matieu magic.
     
  16. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Satu pendedahan yang ringkas dan amat menarik. Memang betul...
    dengan cara yang diajar dalam panduan ini 100% terbukti dapat
    berjimat lebih banyak wang. Panduan ini juga menunjukkan cara
    untuk berjimat sambil mendapat keuntungan.

    Ramai yang terlepas pandang tentang bajet yang diperturunkan
    dalam panduan Rahsia No 1 Untuk Berjimat. Memang kena lah
    dengan namanya.

    Ebook ini menyedarkan saya untuk berjimat dengan cara rahsia
    no 1.

    Ikhlas dari,
    Aminbeb
     
  17. Nikman

    Newbie

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    berminat jugak...sebab nak covering duit rokok
    yang tidak "menahan" lagi ni... DUNHILL = Rm 10.
     
  18. azaz

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nasib baik tak hisap rokok hehehe

    TT, ebook ni xde surat jualan ker? :think:
     
  19. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bukan stakat duit rokok boleh cover, malah lain2 lagi.

    tapi ebook ni dedahkan mcm mana nak buat wang simpanan meningkat secara berjimat.

    so bila nak beli? sekarang ke, esok?

    RM10 je untuk yang xde RR atau MRR :)



    TQ sbb menunjukkan minat dengan bertanya. Saya jawap soalan bro dengan ini.


    Harap maklum.
     
    #17 matieu, Jun 13, 2011
    Last edited: Jun 13, 2011
  20. matieu

    Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    427
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Kepada semua pembeli, terima kasih sekali lagi. Dah baca? sila baca bahagian prakata untuk kesan maksimum. TQ.

    Kepada yang dah baca, terima kasih diucapkan. harap dah ada yang amalkan rahsia berjimat no.1.

    Sebarang soalan boleh hubungi saya. TQ. :)
     

ibeli4u

Share This Page