Public bank debit card monthly statement..macam mana nak dapat?

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by hafiz, Aug 2, 2007.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. hafiz

    hafiz
    uix_expand uix_collapse
    Senior

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    432
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Assalamualaikum...

    Ni aku nak mintak tolong korang ni. Aku ada problem nak nak verify paypal. masa aku nak verify tu dia mintak kat aku Expanded Use Enrollment number. Aku tanya dia kat mana aku nak dapat nombor tu. Dia cakap boleh dapat kat debit card monthly statement. Aku call public bank pulak untuk tanya kat mana aku boleh dapat debit card monthly statment ni ni. Dia bagitau aku yang statement tu akan dihantar kerumah. Ni dah masuk dua bualan dah aku tunggu ni. Takde lagi aku dapat apa-apa surat pun dari public bank ni. Boleh tak sesiapa yang berpengalaman dan tahu tentang hal ni kongsi skit macam mana nak dapatkan Expanded Use Enrollment number tu? Tolong........
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. cara nak dapat statement card public bank