PS3 VS XBox 360

Discussion in 'Teknologi & Gajet' started by Dihaz84, Nov 8, 2010.

By Dihaz84 on Nov 8, 2010 at 5:14 PM
  1. Dihaz84

    Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salamsejahtera..
    Saya nak tanya mana yang lebih baik?
    Dari segi kasarnya dan banyak tanya pendapat orang PS3 adalah winner nya..manakala kawan aku banyak beli Xbox 360 (game nya lebih ok lagi berbanding PS3) . Maka aku pegi kedai sony dan nak test demo ps3 plak...PS3 aku main game FPS. Memang ok, graphic memang puas hati. dengan features lain dan aku pun trus interested nak beli. Harganya aku tak kesah sangat, apa yang aku nak yang paling best.

    Xbox plak aku tengok dari gamenya dia lebih byk daripada PS3 dan PS3 game lebih mahal dari Xbox. DAri segi game..memang Xbox win, tapi yang tak bestnya Xbox ni takder plak features lain cam wifi,play dvd macam ps3. wifi ada tapi kena beli lain. dua dua console pulak boleh main live..aku ada dengar PS3 bila main live laggy sikit..dan Xbox ok lagi..

    so mana pendapat korang?
     
  2. Loading...


Comments

Discussion in 'Teknologi & Gajet' started by Dihaz84, Nov 8, 2010.

Share This Page