1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

PRU 13 - Tarikh PRU 13? Ramalan PRU 13??

Discussion in 'Isu Semasa' started by Tengku Faris, Dec 19, 2011.

Share This Page

  1. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam semua! Bila korang rasa ramalan tarikh PRU 13 yea? :-O


    Saya excited sangat nak mengundi sebab ni first time saya
    boleh memangkah secara rasmi ni. (baru masuk 21 tahun)


    Haha.. :) So, alang-alang sy dah buka thread ni, sy nak gtaw,
    mak ayah sy turut jadi salah seorang pembantu masa PRU 13
    nanti. Hari ni dyeorang dah mula pergi taklimat utk PRU 13 tuu..


    Dia ada cakap, insyaallah akhir Januari 2012 ni atau Februari 2012.
    Ramalan anda pula, bila PRU 13? Jom updates bila PRU 13 di sini..


    Kena pangkah betul2.. Masa depan negara di tangan kita!
    Good luck all WCian.. :) Pilihanraya Umum... Gegarkan!! :D
     
    #1 Tengku Faris, Dec 19, 2011
    Last edited: Dec 24, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Cikgu Loh

    Senior

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Ye jugak.. Aku ada terima maklumat dalam area tarikh ini jugak. Yang penting yang mana boleh jaga Islam kita dgn terbaik, aku sokong!
     
  5. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    pakatan rakyat dapat kembali negeri tambah 1 negeri lagi...hahahahha
     
  6. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Haha.. Ayat kontroversi pilihanraya tu bro.. Hak3.. :D :D
     
    #4 Tengku Faris, Dec 20, 2011
    Last edited: Dec 24, 2011
  7. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Macam dah tahu je bro ni sebelah mane.. :D :D
     
  8. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Dengar khabar angin PRU 13 diadakan pada bulan MARCH 2012... :)
     
  9. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yeke bro? Sumber dari mane tuu?

    Maybe bro.. Baik juga tuu.. :) :)
     
  10. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sumber dari mulut ke mulut... :)
     
  11. maizul.com

    Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nak dekat lah tu.
     
  12. Noraini

    Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tp mmg rmi ckp bulan mac, apa pula akan jd pd PRU 13 ni kan.. apapun tunggu je...
     
  13. zerel86

    freshman

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yes..tungguuuu..zaasssss
     
  14. Cikgu Loh

    Senior

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    boomm..hehe
     
  15. mohd_robi89

    Newbie

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aq pun sokong pihak yg nak tegakkan Islam...:D
     
  16. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    PRU 13 makin menjelma... Anda rasa bila??
     
  17. hanif75

    Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mungkin masa cuti sekolah bulan mac...
     
  18. Cikgu Yas

    Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yup setuju antara 9-17 MAC nie ...... kalau tak jadi Hujung Mei atau Awal Jun ..... yg pasti time cuti sekolah.

    Ramai yg kata lepas selesai bagi BR1M ..... time semua org seronok dapat duit hehehe

    Lagi satu petanda ialah lepas selesai Skim SBPA ..... lepas semua cikgu2 dpt naik gaji ......
     
  19. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Bila-bila pun boleh :D
     
  20. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dengar citer... 6 JUN 2012 ni dah PRU 13! Same2 kte nantikannya.. :D
     
  21. MrEmas

    Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    3,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    14 mei bubar.. hehe
     
  22. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    bring it on bebeh
     

ibeli4u

Share This Page