Produk Resdung yang best???

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by king_diamond, Sep 16, 2008.

By king_diamond on Sep 16, 2008 at 12:33 AM
  1. king_diamond

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya tertanya-tanya kat mana boleh beli produk ubat anti resdung yang best dan murah.

    Dah try berubat cara homeopathy tapi mahal ler.

    Dah try ubat-ubat pasar malam tapi tak berkesan.

    Dah try pegi hospital tapi doktor kasi ubat tak baik baik jugak...
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by king_diamond, Sep 16, 2008.

    1. rajaads
      rajaads
      kat uptown kota damansara, ada satu gerai yang jual benda resdung ni..termasuk buang lendir mcm tu... tak pernah try lagi, ingat nak try jugak kalo ke sana lagi nanti..
    2. hmjebat
      hmjebat
      kalau yang buang lendir tu dipanggil guroh. Saya dah cuba sejak 1997 lagi. Masa tu cukup popular. Dulu Kat pertama complex ada bukak satu purat rawatan resdung kaedah guroh. Pehhh..terpaksa menunggu untuk dapat rawatan. Saya try tapi hampeh. Sekali servis caj RM50. Tak pernah jumpa testimoni org yang sembuh resdung dengan kaedah tu.

      Saya syorkan dapatkan rawatan pakar ENT(Ear Nose Throat) kat mana2 hospital. Kawan sekerja saya dah bagi testimonial positif. Resdungnya sembuh hanya dengan satu pembedahan kecil iaitu buang polip. Saya pernah buat rawatan. Bila di periksa, rupanya septum hidung saya bengkok yang menjadi punca resdung. Doktor nak buat operation utk bagi lurus. Tapi saya tak berani. Kalau masalah polip saya tak kisah sebab operationnya simple. Tapi ini melibatkan masalah fizikal pada hidung. So, sampai sekarang saya masih ada resdung.

      Rujukan lanjut untuk resdung...klik link dibawah

      Welcome to SinusInfoCenter.com
    3. Syed_Ikhwan
      Syed_Ikhwan
      mak mertua saya buat rawatan di selangor medical center. kos dalam RM7K. buat pembedahan kecil utk rawat sinus. tapi tgk dia dah ok sket. :)
    4. AmirulFaisyal
      AmirulFaisyal
      Saya pakai Sendayu Tinggi (pil). Harga dalam RM 60 kalau tak silap. Alhamdulillah lepas pakai tu makin kurang resdung dan pulih beransur-ansur.
    5. usahawanebay
      usahawanebay
      Terus terang aku cakap...

      Nak berubat resdung ni kena amalkan hari2..ubt doktor rasanya tak baik kot..boleh tahan saja.

      Dulu aku ada amalkan produk dari masarif trading...tak pernah miss 3 bulan..

      Memang berkesan...hidung ok..tak der selesam...muka tak der byk biji2 jerawat rendung..

      1 Bulan 3 kali aku facial muka..

      Muka pun bersih tak dak jerawat, jelawat..

      Petua dia..JANGAN MINUM air ais / gas
    6. acis32
      acis32
      sham tu buah beruk namanya tu..memang power betul buah tu..saya ada tengok diorang buat demo dan saya sendiri mencuba nya..furghhh..kuar semua lendir kat hidung dan telinga..mata pun asyik kuar air mata...bolehlah kalau korang nak beli tiap2 hari ada promosi kat downtown cheras!.
    7. syuxx
      syuxx
      aku sekrang guna BudeCort Nasal Spray keluaran HOE Pharmaceuticals Sdn Bhd atas suggestion doctor.

      Dah sebulan pakai, kira berkurang sikit alahan resdung ni. Cuma muka masi banyak jerawat. huhu
    8. neubee
      neubee
      Saya punya resdung pun makin menjadi-jadi sekang nie..
      dulu takde.. skang nie je asyik bersin dan keluar hingus tiap2 pagi..
      tengah usha2 ubat resdung yang berkesan..

      Ada jumpa beberapa ubat resung seperti.. keluaran HPA dan Permata Hijrah..
      ada sesiapa pernah cuba tak?
    9. kanak-kanak
      kanak-kanak
      Pernah buat kat uptown kota damansara. Tak ingat nama pakcik tu. Kos dalam RM 35 ringgit. Dia buat guna kain lilin..Suruh dia buat demo kat saya..Memang keluar segala jenis hama..Pastu dia bakar hama tu memang keluar darah..Adik saya yang buat rawatan sekali dengan saya memang terkejut bila tengok hama-hama tu keluar. Sampai sekarang ni ok. X der resdung. Hidung pon tak gatal. Lagi satu dia bagi percuma produk cuci muka macam bedak sejuk. Selepas pakcik tu pakaikan, memang licin muka, x der minyak. wajah pun nampak suci jer..hehehhe..dah lama x pergi..tak tahu ada lagi ke tak..The best pakcik resdung!!!:D
    10. safwanseth
      safwanseth
      mcm best je,,,,trus jadi muka suci,,,,hehe
    11. Kayrol Anwar
    12. musab.arh
      musab.arh
      Saya juga nak tanya, saya ni ada jerawat dekat muka dan belakang badan, tah bila nak pernah henti keluar jerawat , hilang tumbuh balik. adakah ianya tanda-tanda resdung?!
    13. Kayrol Anwar
      Kayrol Anwar

      semua orang ada resdung cuma yg membezakan samada resdung itu teruk atau pun tak je. Kalau sampai jerawat tumbuh dibadan , insyaallah resdung tu agak serius la hehe..

      Cuba produk ni insyaallah sembuh :) > http://bellaformula.blogspot.com/

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. rawatan resdung buah beruk ok ke