** PRODUK MESTI MILIK ** Template Surat Jualan di Forum WangCyber, Harga Bermula RM3

Discussion in 'Produk Digital' started by farhansyah, May 22, 2012.

Share This Page

  1. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

     
    #1 farhansyah, May 22, 2012
    Last edited: May 23, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Frequently Asked Question

    1. Macam mana nak order?

    Boleh guna order button di atas atau klik link ini

    2. Macam mana nak jadi affiliate?
    Anda boleh register di sini. Anda perlukan akaun JVZoo untuk menjadi affliate. Sekirany belum lagi mempunyai akaun, anda boleh daftar di sini

    3. Bagaimana saya menerima produk?
    Di dalam akaun JVZoo anda, anda boleh access ke bahagian purchased, dan pilih produk Template Surat Jualan, dan file untuk download akan tersedia.

    4. Adakah saya layak menerima update kepada pakej ini?
    Ya. Sekiranya ada minor update seperti tambahan modul atau video tutorial, anda akan dimaklumkan serta merta.

    5. Bagaimana saya boleh menerima komisen?
    Anda akan menerima komisen serta merta ke akaun Paypal anda apablia orang yang anda refer membeli melalui link anda. Tiada minimum payment, dan tidak perlu risau akan kes "vendor x bayar affiliate"
     
    #2 farhansyah, May 22, 2012
    Last edited: May 23, 2012
  5. Mohamad Alkarim

    Newbie

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah cepat,dh boleh register ke untuk affiliate?
     
  6. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sabar2... tengah finalize sistem.. :)
     
  7. Mohamad Alkarim

    Newbie

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dah grab satu awal2 pagi ni.hehe :)
     
  8. Wan Firdaus

    freshman

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tumpang lalu :D
     
  9. miecyber

    Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bagus nie....:D
     
  10. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam.. x sempat nak announce.. ada blackout kat UIA...

    OK.. bismillahirrahmanirrahim.. dgn ini sy launch produk ni :)

    Harga Dimesale, bermula dengan 1USD (ada orang dah grab awl2 lg sebelum launch :D ), sehingga 19.90 USD. Siapa cepat, dia dapat less price :)

    Affiliate.. dah boleh register :)
     
  11. Mohamad Alkarim

    Newbie

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    :D hehe..cepat2! memg xrugi woo grab awal2..senang kerja lepas ni nk post thread..nmpk pun lg pro,just edit2 jer..xreti photoshop? xd mslh..bro farhan dah awal2 lg siapkan video tutorial mcm mne nk edit.. Produk kali ni memg terbaik habis..pasti buka mata ramai WC's lps ni. Time to change!
     
  12. bluedianthus

    Senior

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Baru nak beli tadi..tapi :"The product you are trying to purchase currently cannot be sold."
    Dah sold out kot.. :)
     
  13. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Maaf, td download link broken bila nak update video tutorial. Skrg dah blackout balik, xley nak sambung upload. JvZoo memang mcm tu, utk protect customer, siapa yg x setup download file @ download page dia akan stop sale kejap. Nanti dah siap upload saya announce balik. Tgh tgu pulih dr blackout ni -.-
     
  14. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ok.. dah fix download link... produk up again..

    Order button berfungsi balik...
     
  15. sueella

    Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    la,, baru dlm perancangan nak keluarkan produk lebih kurang mcm ni.. dah keluar dah.. haha, nice produk, tahniah tt
     
  16. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    haha... terima kasih :)
     
  17. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    harga dah 6 usd :)

    Cepat2, sebelum ia naik lg :)
     
  18. farhansyah

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [UPDATE]

    Saya tambah List Of Font Used dalam file download... Check balik download link..
     
  19. dzuo

    freshman

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    orang ke 7 usd :D
     
  20. Mohamad Alkarim

    Newbie

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik.. spe yg dok tgu tu memg rugila. :D
     

ibeli4u

Share This Page