Produk Jutawan Yoli dot Com - Alkalete Tanpa Risiko

Discussion in 'Lain-Lain' started by tazamfn, Oct 5, 2011.

Share This Page

  1. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam Hebat Warga WC :)

    Saya ingin memperkenalkan satu produk supplement dari USA untuk tubuh badan yang berasid/toksin di neutralkan.

    Memperkenalkan Alkalete Tanpa Risiko

    [​IMG]

    Antara kelebihan Alkalete :
    • Membuang sisa asid.
    • Mengurangkan gejala badan keseluruhan yang disebabkan oleh keradangan.
    • Mengekalkan tahap PH badan yang seimbang.
    • Meningkatkan ketahanan dan mengurangkan kesakitan otot yang dikaitkan dengan gaya hidup aktif dan sukan.
    • Mengurangkan ketegangan otot,
    • Meningkatkan kekuatan otot.
    • Dibuktikan secara saintifik untuk mengurangkan asid badan.
    • Mengurangkan pelbagai isu-isu pencernaan yang disebabkan oleh sisa asid dan makanan asid.
    Meningkatkan sistem imun kepada tahap optimum.​
    • Boleh digukanan dengan selamat (GRAS) by FDA.
    • Membaiki dan melancarkan penghadaman.
    • Meningkatkan kadar serapan nutrisi sebanyak 25%


    [​IMG]


    HARGA : RM180 sebotol (60 capsul)

    RM280 sahaja jika anda ambil 2 botol (120 capsul) Jimat RM100




    Berminat boleh PM atau contact/sms saya 019 3649613(Taza), BBM 2182F26D, WhatsApp.


    [​IMG]
     
    #1 tazamfn, Oct 5, 2011
    Last edited: Sep 5, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    [​IMG]

    Mempertahan Keluarga Anda dengan antioksidan untuk Kesihatan yang lebih baik & Daya ketahanan

    Dikuasakan oleh SUPERFRUITS ini merupakan evolusi dalam minuman kesihatan yang kaya dengan antioksida. TRUTH adalah 1 superfruits semulajadi, vitamin, mineral, enzim / probiotik dan fitonutrien formula yang mengandungi LIVE, RAMUAN AKTIF.

    Setiap hidangan TRUTH memberikan keluarga anda kuasa super antioksidan yang terdapat dalam Delima, Acai & Goji, tiga superfruits hari ini yang paling dikaji.

    Tambahan pula, TRUTH mengandungi 200% daripada RDA vitamin C untuk meningkatkan system immune, Resveratrol, OxyPhyte Ekstrak Teh Putih dan campuran penyerapan proprietari dengan enzim, probiotik serta ramuan eksklusif dan dipatenkan kami Alkalete. Alkalete terbukti meningkatkan keupayaan badan untuk menyerap antioksida, mineral dan mineral penting sehingga 25%.

    Perbezaan yang akan dapat anda rasakan:

    * Tenaga badan semakin meningkat.

    * Kurangkan gula, kurangkan berat badan, sentiasa cergas.

    * Daya Ketahanan meningkat.

    * Sistem imun yang kuat.

    * Kesihatan keseluruhan bertambah baik.

    Isi Kandungan Truth.

    1) Buah delima – Melindungi jantung dan memperbaiki fungsi kardiovaskular.

    2) Acai – Peningkatan tenaga dan “powerful anthocyanin antioxida”.

    3) Goji – Vitamin C, Beta-carotene, zeaxanthin and beto-sitosterol(anti-radang).

    4) Oxyphyte™ Extract Teh Putih – ORAC yang tinggi and anti-viral*.

    5) Resveratrol – Melambatkan Penuaan (Baik untuk kesihatan jantung)

    6) Proprietary Enzyme & Probiotic Blend untuk pencernaan*

    7) Alkalete™ – Penyerapan Nutrient dan alkalization*

    8) 200% RDI Vitamin C*

    Badan anda berhak mendapat yang terbaik . Lihat, rasa dan lakukan yang terbaik untuk badan anda, dapatkan antioksida dan nutrien penting yang diperlukan untuk melawan penuaan sambil membina sistem imun yang kukuh. Ia bukan Jus ajaib, ia adalah semata-mata TRUTH.

    HARGA : RM180.00


    P/S : 1 Packet Truth mempunyai 35 sachet dan boleh digunakan bila-bila masa tanpa memudaratkan. Dibancuh bersama air kosong, panas atau sejuk. Kesan awal penggunaan bergantung pada badan pengguna itu sendiri, kemungkinan pening kepala, cirit-birit, ia hanya bersifat sementara pada awal penggunaan.
     
    #2 tazamfn, Oct 5, 2011
    Last edited: Oct 19, 2011
  5. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    coming soon

    [​IMG]
     
  6. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Thanks admin for approved...
     
  7. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam Hebat warga WC....Info produk updated...
     
  8. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam Hebat,

    Kata orang Prevention is Better than Cure....

    Yoli Alkalete ialah sejenis suplement untuk mencegah berbagai sakit kronik seperti Jantung, darah tinggi, darah pekat, penyakit kulit, gout, migrain, asma resdung, sakit puan lemah tenaga batin, batu karang, mata kelabu, urat saraf dan lan lain...

    Juga kalo ada yang berminat nak turun berat badan...boleh cuba


    Harga sebotol RM180.00 kalo beli 2 bayar saya RM275.00 sahaja

    p/s : tidak sesuai untuk ibu yang mengandung
     
  9. abelljefrry

    Senior

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Salam, nak tumpang tanya. Alkalete tu, ada side effect tak kalau saya ambil dengan susu protein?
     
  10. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam

    Tak ada...ramai gak body builder ambil alkalete ni...
     
  11. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    [​IMG]

    [​IMG]


    CONTACT SAYA 019 3649613 (taza)

     
  12. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Asid/Toksin Pembunuh Senyap????


    Jangkitan Kulit
    Bagi mengelakkan lebihan toksin di dalam darah,biasanya toksin akan cuba keluar melalui kulit. Akibatnya toksin akan berkumpul di bahagian ini dan punca terjadinya masalah-masalah kulit seperti jerawat,jeragat,gatal, kering dan lain-lain.

    Asma
    Apabila tubuh anda cuba mengeluarkan toksik,tanda-tanda seperti asma dan hidung berair akan berlaku.Gejala ini memburukkan keadaan kerana boleh mengakibatkan asma menjadi lebih teruk.

    Resdung
    Sekiranya anda mengalami hidung berair ketika bangun tidur dan mengalami kegatalan dimuka dan hidung,bererti anda menghidapi resdung. Ini terjadi kerana pengumpulan toksin di kawasan berkenaan sehingga menyebabkan masalah pernafasan dan nafas berbau.

    Penyakit Kronik
    Pelbagai penyakit kronik berpunca daripada toksin yang berlebihan seperti sakit jantung dan kencing manis.

    Gemuk
    Akibat perubahan bentuk badan, anda semakin sukar untuk mengawal berat badan kerana kandungan toksin yang banyak dalam badan.

    Masalah Penghadaman
    Oleh kerana usus bekerja keras untuk membuang toksin,kadang kala masalah seperti sembelit dan kencing tak lawas akan berlaku.

    Badan Panas
    Ini menandakan badan mengandungi asid yang berlebihan. Jadi tubuh memerlukan air yang banyak untuk menjalankan proses pembuangan toksin dengan sempurna.

    Banyak lagi masalah yang akan berlaku kepada kita jika paras toksin tidak dikawal dalam tubuh seperti kurang darah, cirit birit dan lain-lain lagi.
     
  13. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam petang Jumaat,

    Antara tanda tanda asid banyak didalam badan :

    1) Tidak bermaya selepas bangun dari tidur pagi
    2) Imsomnia/ sukar tidur
    3) Rasa letih sepanjang hari
    ... 4) Kurang sabar, tergesa-gesa
    5) Emosi tidak stabil/ mudah marah
    6) Mudah mendapat penyakit kulit
    7) Mudah demam/ selesema
    8) Tekanan darah tinggi/ rendah
    9) Penyakit hati
    10) Diabetes, buah pinggang, gout
    11) Gemuk, gastrik, alahan, sembelit
    12) Asma
    13) Kurang selera makan
    14) Usi mudah berdarah
    15) Luka mudah bernanah

    Ketahui cara untuk meneutral asid didalam badan dengan Produk Alkalete layari www.kedaialkalete.blogspot.com atau www.facebook.com/kedaialkalete
     
    #11 tazamfn, Oct 28, 2011
    Last edited: Oct 31, 2011
  14. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    asid info updated :)
     
  15. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    [​IMG]
     
    #13 tazamfn, Feb 14, 2012
    Last edited: Feb 14, 2012
  16. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    fuiyo .......... harga nya sedap mata memandang
     
  17. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ha ha Pak Long cam minat jer :)
     
  18. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bagi yang selalu ambil pain killer...atau yg selalu kena heart burn...produk ni mmg best....ambil sebelum anda makan pain killer...insyallah x der heart burn...

    Beli 2 botol automatik jadik member...so senang boleh beli online jek lepas tu....boleh gak kalo nak pre register kat www.murtaza.goyoli.com
     
    #16 tazamfn, Mar 2, 2012
    Last edited: Mar 2, 2012
  19. Alan Chan

    freshman

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ni kira fatburn la kan? dah berapa lama di malaysia?
     
  20. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Start bulan 8 tahun lepas dah masuk Malaysia :)
     
  21. jebon

    Newbie

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bagus juga produk nie
     
  22. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    631
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0

    Yup dari segi produk memang bagus saya dah cuba sebab selalu pedih ulu hati (heart burn)....saya makan 2 biji pagi as supplement....bebarapa testimoni dari mereka yang mengidap kencing manis pun positif kadar bacaan gula kot turun ;)...
     

ibeli4u

Share This Page