1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Printing T-shirt, Mug, Plaque dll.Harga kilang.. siap cepat, kualiti tinggi!!

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by ikhwan647, May 8, 2012.

Share This Page

  1. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam dan selamat sejahtera warga wangcyber

    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

    • Kami menawarkan sevice printing T-shirt, Mug, Plague dll
    • Harga pasti terbaik dengan kualiti tip top
    • Kami juga merupakan supplier t-shirt 100% cotton direct dari Bangladesh
    • Ada produk yang reject? Kami ganti dengan yang baru.
    • Mampu mengeluarkan sehingga 30000 unit setiap bulan, jadi masa bukan masalah jika anda mahu order yang cepat
    • Jaminan layanan mesra dari pihak kami.
    • Email atau mms gambar design/jenis baju dan harga kami akan diemailkan kepada anda dalam 10minit sahaja
    • Menyediakan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negeri
      dengan cas yg berpatutan.

    Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi:
    Tel/sms: 0126875033(Asyraf) / 019-4579341(Wan)
    Email : ohmygiftstore@gmail.com/tshirtprintmurah@gmail.com

    Boleh datang ke pejabat kami untuk melihat sample di
    29-A- JALAN KELULI AM7/AM,
    SEKSYEN 7, 40000, SHAH ALAM
    SELANGOR (Bersebelahan dengan mahamewah restoran)

    Terima Kasih
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. ezord

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro..ada open untuk jadi agent?
     
  5. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada tuan,
    harga agen special punyaaaa ;)
     
  6. azaz

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau tempah sehelai jer t-shirt boleh ker? :D
     
  7. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sehelai tu boleh, tapi harganya mungkin agak mahal. selalunya ambil minimum order 15pcs.
    Maaf ya tuan
     
  8. FriedaTakaha

    freshman

    Joined:
    May 8, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada open untuk jadi agent
     
  9. ceghap

    Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya ada msg Wan tak ada reply lg. huhu design size A3, design 4 warna, base tshirt oren, nak pakai 18hb ni. boleh buat tak? cas berapa? hantarpercuma ke tak? order dalam 25 helai. dan sy nak jadi agent terus la, akan buat tshirt lain lagi.
     
  10. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada tuan,
    harga agen special punyaaaa
     
  11. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yeke, dia tak perasan kot. saya pm harga tuan
     
  12. ezord

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cara-cara nak jadi agent :)
     
  13. Budakboy

    Newbie

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam tuan boleh PM info tempahan untuk MUG. Berapa minimum quantity dan RM? =)

    Terima kasih.
     
  14. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam tuan,
    bagi email tuan.
    Terima kasih
     
  15. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah pm tuan

    Terima Kasih
     
  16. ezord

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya dah pm tuan :0 terima aksih
     
  17. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Selamat pagi tuan, sy dahs ent email tuan
     
  18. nimosy87

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    871
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik.. harga macam mana bro?..
     
  19. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Harga untuk apa ya tuan? pm saya detail, nanti saya bg quotation tuan,

    Terima kasih
     
  20. ABO

    ABO
    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    292
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    emailkan detail untuk jadi agen bro... abubakaromar88[at]gmail.com
     
  21. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam dan selamat pagi tuan,
    saya dah emailkan. terima kasih tuan
     
  22. ikhwan647

    Newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bump sekali seblm t-hari ni
     

ibeli4u

Share This Page