Pra-Pelancaran Ebook JutawanDomain (DISKAUN 18%!!) TERHAD UNTUK 2 HARI SAHAJA!!

Discussion in 'Produk Digital' started by PinguSpy, Aug 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    =JUALAN KINI DITUTUP=

    !!~KINI TEPAT PUKUL 12:00A.M (2/9/2010)~!!
    !!~SECARA RASMI EBOOK JUTAWAN DOMAIN DILANCARKAN~!!​



    // Pra-Pelancaran Ebook Jutawan Domain \\

    [​IMG]
    !!! - POTONGAN HARGA SEHINGGA 18% - !!!

    !!TERHAD UNTUK 2 HARI (48jam) SAHAJA!!​

    Dibuka(2/9/2010)
    Ditutup(4/9/2010)

    Ebook paling PANAS UNTUK TAHUN 2010!!
    Tak percaya? Boleh baca review dengan click LINK dibawah
    :

    http://www.wangcyber.com/forum/produk-review-and-rating/33380-review-jutawan-domain-by-pinguyen.html

    Masih blur2 apakah fungsi ebook GEMPAK INI?
    Boleh baca review dan penerangan di thread ini:​

    JANGAN TUNGGU LAGI! SIAP SEDIA DIHADAPAN LAPTOP/PC ANDA..!! KERANA TEPAT JAM 12 A.M(2/9/2009) EBOOK GEMPAK INI AKAN DILANCARKAN!!


    PALING PENTING LIMITED KHAS PRA-PELANCARAN UNTUK:


    [​IMG]
    "Ebook yang akan membantu anda membuat $$$ dengan mudah! Hanya dengan menjual nama domain name." - PinguSpy


    Tempah sekarang (RM50) PADA:
    ---------------------------------------------------------
    =JUALAN DITUTUP=
    ---------------------------------------------------------




    “Domains have and will continue to go up in value faster than any other commodity ever known to man.” - Bill Gates, Microsoft founder
    :-bd :-bd​
     
    #1 PinguSpy, Aug 31, 2010
    Last edited: Sep 4, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. fathaz

    Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    919
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wow..!! besh2!! dah nak kuo.. book dlu bro hee 2/9 aku grab =)
     
  5. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    orait boss :)
     
  6. Hakim Najili

    Senior

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    weeyt hang nie berapa kali dah buat gempak nak keluar, tak keluar2 pun, boleh caya ker 2/9/2010 nie? hihihih peace bro :)
     
  7. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    laaa ingat dah boleh beli tadi huhuhuhu gempak bro musti berbaloi-baloi ni hehehehe :)
     
  8. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    jgn risau boss.. esok tepat kol 12.00 malam terus launch..
    tp pra-pelancaran jelah.. 2 hari je.. pastu stop balik..
    sebab aku nk setel minisite... :D :D

    paling penting untuk pra-pelancaran ni harga aku kasi diskaun hhe
     
  9. anip.excel

    Newbie

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    huhu...dah nak keluar dah..
    konfem busy pingu malam esok melayan order :)
     
  10. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    yah dah nk kuar akhirnya hehe... :))
    busy melayan order? aku rasa x kowt...
    sape lh nk beli product aku ni sob2.. :( :(
     
  11. SuperSonic

    Newbie

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Firstly... Tahniah lah....
    Secondly, Relax lah... ade banyak email yang tunggu tu...:p
    Abang tak jawab lagi pun email saya.. :D

    @mutt
    mane daa ko pegi.... x nampak pun... =))
     
  12. nadieyaa05

    Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalu ade aff nk offer bonus hebat2 cepat2 la gtau... bleh hold dulu pembeliannyer....:"> :"> :D
     
  13. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    affiliate x open lg..
    sebab kne setel minisite dulu...

    pre-launch ni sebab kesian dekat abg2.. yg selalu PM.. ebook bile nk kuar....ebook bilr nk kuar... :D hehe

    so pre-launch ni kasi setel masalah ini selain tuk dpt more testi, dan kasi diskaun!! 18%!!
     
  14. mutt

    Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    1,901
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    affiliate oh affiliate

    mari ku ngetest taring ko menjadi affiliate utk kali yg pertama

    wahahaha >:)
     
  15. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    hehehe ada offer hebat ke bro tak sabar nak jadi sudagar domain nih heheheheheeh :D
     
  16. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    ala bro kn pro.. komform senapas je bole buat sale gle2 :"> :">
    bukan senang nk dpt(tarik) org professional mcm bro.. dan sorang lg bro professional supersonic .. jd agen KHAS affiliate hehe ;;)
     
  17. SuperSonic

    Newbie

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    awak boleh run team seramai yang mungkin.
    but, 1 team mesti 7 orang.
    takut betul lah lihat mind set people dekat sini.....
    kalau awak betul-betul 'nampak' ngeri woooooooo =))
    income 50/50 :D

    @pingu
    relex beb.. gelojoh lah awak ni ;)
     
  18. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    jutawan dengan domain. waa.. nak try nih. :) bro pinggu, xsabar nak launch.
     
  19. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    sabar boss esok launch ler tu hehe ..

    pada affiliate aku kasi keuntungan 50% tu beb bukan 40%...
    so secara x lansung affiliate ni dah mcm JV je..

    memula aku nk bukak thread JV.. keuntungan 50/50 ...
    tp kansel... aku jd kan affiliate as JV aku huhuhu...

    beli ebook JD = boleh buat duit dgn dia
    jd affiliate JD = pun bole buat duit dgn dia..

    apa lagi mau??????!!!! :D
     
  20. spycat

    Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    908
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    walawei..mau launch sudah...
    ramei2 kasi tunggu depan pc pukul 11.59 mlm ini...
    psstttt...agak2 korang tak sabar tuh..korang bank-in je duit dekat pingu... >:)
     
  21. Hakim Najili

    Senior

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    pinguyen,
    lancar laar siang pukul 8pagi, pukul 12 malam mana ada internet banking, tutup sejam sampai pukul 1am. Lagi satu, mana hang boleh check detail transaction dari pukul 12am sampai 6am. Nanti taktau sapa yang dah bayar.

    nie nak kasik tau sikit lar pantang larang m2u since hang baru buka akaun kan. Nak tutup jualan pukul 12 am takpa, tp usually 11.45pm internet banking dah off.
     
  22. halimijuliana

    Newbie

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    958
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada juga bro Pingu nie jd cam Tuan Rahman Basri sbb banyak sangat transaksi kat M2U ... :D:D
     

ibeli4u

Share This Page

Thread Status:
Not open for further replies.