Perniagaan yang Paling Untung pada Bulan Ranadhan?

Discussion in 'Sembang Umum' started by JenamaOnline, Aug 2, 2010.

By JenamaOnline on Aug 2, 2010 at 7:39 AM
  1. JenamaOnline

    Mentor

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,549
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam Sejahtera,

    Kepada warga WC hari ni saya nak berkongsi berita bisnes di bulan ramadhan yang paling menguntungkan tapi terhad jeee cuba baca laporan di bawah....

    satu tapak boleh jual RM400-RM500 kalau dapat jual 10 tapak dah berapa yerrr tapi yang pelik tak kaya-kaya juga mereka2 niii agaknya duit tak berkat hehehehehehehehe :D

    Yang ni nak di labelkan sebagai apa yaaaa penipuan terpilih heheheheehe

    [​IMG]
     
    #1 JenamaOnline, Aug 2, 2010
    Last edited: Aug 3, 2010
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by JenamaOnline, Aug 2, 2010.

    1. Rushaidin
      Rushaidin
      Perniagaan jual tapak ke yg TT maksudkan?
    2. emf
      emf
      Banyak tu....untung atas angin aje.....itu la kaya kejap aje...lps tu kayap...
    3. JenamaOnline
      JenamaOnline
      hahaaha apa lagi kes dah berkurun aysik dengan ayat DBKL nafi peniaga merungut, wartawan menyamar dan jumpa ulat, ulang ayat yang sama sampai kiamat hahahahahahahaha
    4. Hakim Najili
      Hakim Najili
      alah sama macam black hat jugak nie, cuma ini blakchat offline
    5. JenamaOnline
      JenamaOnline
      he he he he he offline pun ada black hat juga ya bro hahahahahahha semuanya mahu cepat mudah senaang....
    6. PinguSpy
      PinguSpy
      inilah dinamakan "amik kesempatan" ...
      kalau lh aku owner tapak2 tu dan aku juga kaya.. aku kasi FREE je..
      asalkan best tgk org melayu berniaga.. + maju..
      sebab bukan senang nk tgk melayu berniaga..
    7. armangs
      armangs
      kat KL ni yg ambik untung atas angin ni besepah.. pihak berkuasa pun ada jugak sikit2 ambik untung atas angin.. jadi tak heran la kalo staement yang sama keluar setiap tahun.. terutama dekat puasa n raya
    8. codak
      codak
      makanan la pe lagi hehe
    9. johnjimat
      johnjimat
      thn lps bapak sy susah payah nk apply tapak tuk mat indon sorng ni,siap mak sy tlg niaga skali.. tapi die xdpt upah, dpt la air 2 plastik... (jual air) .. last2 ble da abis niaga tuk bln pose tu, die byr sekian2 je. byr lps duit tapak je, xlaku katenyer.. bapak sy bersusah2 pi apply, dgn sakitnyer,minyak keta lagi.. xde pon mereka nk bg.. tgk2 bg had tu je.. mmg thn ni xkasi peluang kt mereka.. kedekut, duit dpt da antr blk kg la tu
    10. yushjas
      yushjas
      haa.. makanan kann..
      kuih raya pun makanan jugak

      dulu-dulu orang jual kad raya. memang buat duit jual kad raya masa tu...

      agaknya apa yang mendapat sambutan hangat untuk dijual secara online di musim hari raya yerr?
      kalau di negara barat, orang jual gift dan permainan kanak-kanak di musim krismas.
    11. laser
      laser
      memang la tak kaya..jual tapak untung sekali je..

      cuba guna tapak tu untuk jual kuih..konfem untuk hari² RM500..

      kalau sebulan dah RM15k
    12. DwenRasid
      DwenRasid
      Ni hanya nak amik kesempatan sahaja...bulan puasa pun nak cekik darah sampai beribu ribu mintak....sedangkan bulan puasa adalah bulan amal
    13. JenamaOnline
      JenamaOnline
      bro cantik siggy heheheheeh kesempatan apa tuu kemusnahan hahahhaha
    14. JenamaOnline
      JenamaOnline
      Kita jual kuih raya pun boleh online, banyak lagi kopiah kee cari yang tren terkini atau apa2 je laaa hiasan raya niii hehehehe banyak tuu bagi idea heheheeheh..

      masalahnya tak berfikir macam tuu orang kita niii kata dapat kawasan balak tak pernah dengar aku orang kita di panggil tokey balak hahhahahahaha pasai apa jual kawasan huhuhuhuhuhu
    15. JenamaOnline
      JenamaOnline
      orang kita memang terkenal dengan sikap pemurah heheheheh dah laa tu lain kali tolong bangsa sendiri dulu jangan dok ajak masuk skim cepat kayap jeee heheheeheh
    16. halifsaat
      halifsaat
      kat KL ni yg ambik untung atas angin ni besepah.. pihak berkuasa pun ada jugak sikit2 ambik untung atas angin.. jadi tak heran la kalo staement yang sama keluar setiap tahun.. terutama dekat puasa n raya ....

      Armangs u are right!
    17. halmy
      halmy
      pendapat aku la kan, bulan puasa ni klu nak ambik kesempatan meniaga, boleh cuba jual baju perempuan ready made. sbb biasanya bulan puasa tukang2 jahit dah tak ambik tempahan utk baju raya.
    18. JenamaOnline
      JenamaOnline
      yaaa betul tuu pernah tanya kedai jahit ambik tempahan lagi tak..? dengan bangganya dia jawab bulan 5 dah tutup hahahahahahahaaha
    19. yushjas
      yushjas
      Kopiah........? ermmnn.. ok. good
      sat nanti akan wujud kopiah.com hehe...

      thanks

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. perniagaan yang menguntungkan di bulan puasa

    ,
  2. makanan paling untung dan senang di bazar ramadhan

    ,
  3. panduan niaga air di bulan puasa

    ,
  4. perniagaan di bulan ramadhan yang menguntungkan,
  5. www.meniaga apa yang menguntungkan di bulan puasa,
  6. perniagaan yang menguntungkan di bulan puasa dropship,
  7. berniaga apa di bulan ramadhan,
  8. bisnes ramadhan