Perniagaan Bundle

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by dzakir, Nov 30, 2007.

By dzakir on Nov 30, 2007 at 11:14 AM
  1. dzakir

    Newbie

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum

    Den ader terpikir nak berniaga bundle secara kecil2an..
    ado x sesiapo kek sini yang boleh Guide den nak mulakan perniagaan nie..

    bundle yang den minat and buat kajian:
    Seluar Jeans -levi's
    T-shirt
    T-shirt koler
    Kemeja
    Kasut

    - so otai2 kat sini pls tolong den...
    TqVm

    P/s nak tau pembekal kat KL
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by dzakir, Nov 30, 2007.

    1. retroartkids
      retroartkids
      merupakan pembekal bekalan pakaian bundle kepada sesiapa sahaja yang ingin mula belajar berniaga @ pembekal kepada peniaga-peniaga dengan kadar harga yang rendah dan berpatutan.hanya menjual pakaian berjenama gred A Original JAPAN & USA sahaja.

      PRICE LIST 2009

      * NO 1 SELUAR JEANS MISAI KUCING - USA-100KG-RM4700
      * SELUAR JEANS LELAKI BIRU - JAPAN - 100KG - RM4300
      * SELUAR JEANS BELL BOTTOM - USA - 100KG - RM6300
      * NO 1 SELUAR JEANS LEVIS 501 - USA - 100KG - RM3000
      * SELUAR JEANS PEREMPUAN SPECAIL - JAPAN + USA- 100KG - RM1700
      * SELUAR JEANS LEVIS PEREMPUAN - JAPAN + USA - 100KG - RM2500
      * SELUAR JEANS SAIZ BESAR - USA - 100KG - RM1300
      * SELUAR JEANS POKET BANYAK - JAPAN + USA - 100KG - RM3000
      * SELUAR PENDEK POKET BANYAK - JAPAN - 100KG - RM1900
      * SELUAR PANJANG POKET BANYAK - JAPAN - 100KG - RM1700
      * SELUAR SLACK DOCKERS - USA - 100KG - RM1700
      * SELUAR COTTON - JAPAN + USA - 100KG - RM1200
      * SELUAR PENDEK BOXER - JAPAN - 100KG - RM1400
      * SELUAR JEANS PENDEK - USA - 300HELAI - RM850
      * SELUAR JEANS PENDEK KEPALA KAIN - USA - 150HELAI - RM2300
      * JEANS SKIRT DEWASA - JAPAN + USA - 120HELAI - RM1000

      PRICE LIST 2009

      * T-SHIRT TEBAL LENGAN PANJANG BEJENAMA - USA - 50KG - RM600
      * T-SHIRT SUKAN SPECIAL - JAPAN + USA - 100KG - RM2300
      * T-SHIRT LENGAN PENDEK - JAPAN + USA - 100KG - RM2300
      * KEMEJA JEANS BIRU GELAP - JAPAN + USA - 100KG - RM3300
      * NO 1 KEMEJA - JAPAN + USA - 100KG - RM1700
      * NO 1 JACKET DEWASA - JAPAN + USA - 100KG - RM1700
      * NO 1 JACKET SALJI TEBAL - JAPAN + USA - 100KG - RM1400
      * JACKET JEANS BERJENAMA - JAPAN + USA - RM1500
      * JEANS OVERALL - JAPAN + USA - 100KG - RM1300
      * JEANS COVERALL - JAPAN + USA - 100KG - RM1400
      * SAPU TANGAN - USA - 45KG - RM2000

      *T-SHIRT 100KG = 500 HELAI

      *SELUAR JEANS 100KG = 150/170 HELAI

      *Kadar keuntungan BERSIH bagi 1 bales diantara RM3000 - RM6000

      *Kos penghantaran bundle besar RM50 dan RM35 bagi bundle kecil.

      *Bekalan pakaian bundle hanya dijual kepada peniaga semenanjung malaysia sahaja.


      Thanks and regard
      Last edited: Jul 9, 2009
    2. Dino
      Dino
      kalau jersi EPL buatan thailand ada tak? nak tau la siapa suppliernya, i cdg nak jual kat pasar malam.
    3. krolbiz
      krolbiz
      Ada org kat kampung saya berniaga bundle bersama dgn family dia, berjaya dapat jualan sampai berbelas ribu dlm masa seminggu..! Dasat gak tuh..
    4. kurtkooi
      kurtkooi
      sye nk cari supplyer utk jaket ngn sweater..murah2 ar skit dud..
    5. baloot
      baloot
      jersi epl thailand, lebih baik cari supplier kat kotabharu.
      mmg murah je harga kos, lbh kurang rm30 utk 1helai long sleeve.

      tapi, supplier je susah nk cari sbb diorang ni jarang advertise. hanya drp kenalan2 shj.
    6. ray07
      ray07
      kalo nk beli 3-4 helai jer bleh x (utk sendiri nyer ar)?

      :)
    7. fir_durst
      fir_durst
      retroartkids mmg suppply brg2 bundle ke?mcm mane nak dpt?
    8. sanrazak
      sanrazak
      bro boleh try PM die.

      kasi tanye soalan macam2 sikit..tny pasal company die da brp tahun established? brp no pendaftaran company? review dari pembeli.. n many more..

      harap dapat membantu bro..:)
    9. putra_ariel
      putra_ariel
      mcm mne nk contact u?
    10. pinkjambu
      pinkjambu
      saya adalah pembekal baju bundle jepun dan australia.Pm saya untuk quatation harga..
      kain puas hati mmg cantik terutamanya bundle australia..
    11. BuahDurian
      BuahDurian
      klu nk COD kat mane boleh?
    12. molque
      molque
      sy pembekal baju bundle kanak2 10kg,45kg dan 100kg japan gred a. jika berminat boleh sms atau call saya di 0173774561.

      kami juga ada membekal kan baju bundle dewasa 45kg dan 100kg.

    Share This Page

Share This Page