Perlu senarai movie kelakar yang best

Discussion in 'Sembang Umum' started by kaiba910, Jan 21, 2010.

Share This Page

  1. kaiba910

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Boleh tolong bagi list-list movie kelakar yang best x? Aku nk dload buat tatapan masa balik UTP :D
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. delb

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  5. Nastrade

    Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    List movie kelakar yang masih ingat dalam kepala (yang terbaik sahaja)

    1. Forgetting Sarah Marshall

    2. Get Smart

    3. Going By The Book (cerita korea)

    4. Hangover

    Kalau nak layan series, aku suka The IT Crowd. Ada 3 season. Lawak yang berkaitan IT. Best.

    p.s: Maybe sesetengah kata tak lawak, tapi biasa la..ada yang suka lawak senario, tapi aku lebih suka lawak stail afdlin shauki
     
  6. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    adnan la kelakar...
     
  7. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    kelakar?
    aku cadangkan Senario - Beach Boys..
    kahkahkah, x klako pun....
    sesapa ada citer2 senario yg kat tv3 tu erk?
    kalo ada pm aku...
    ngah mencari nih
     
  8. oakenfold

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro pun layan hangover ek...hehe...gua suka dkt mike tyson ketuk drum smbil nyanyi...lawak arrr...

    Ps try layan dave chappale dri season 1 smpai 3..konpom pecAh perut..hehe
     
  9. painhacker

    Senior

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    221
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    bg saya :

    1: scary movie 4
    2:scary movie 3
    3: scary movie 2
    4 : superheroes movie
    5 : ... lupa plak namanya , tapi dia genre dance+comedy .
     
  10. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bagus gak ni.. Survey jap movie2 ni.. Bleh lyan gak.. Hu9
     
  11. kaiba910

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ohh.....tu sume cite xleh blah tu....:p
     
  12. Apeh

    Newbie

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    1,248
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Drama That Fool (Korea) ... Ketawa sambil senyum.Cam mane tu? Citer ni buat ko happy jer sebab main lead tu mcm sengal cket.hahaha.

    Movies byk korean la lawak.Bawah nie jer igt dlm kepala.yg lain dlm external.Mlas nak bukak.

    1. Speedy Scandal
    2. My Girlfriend is an Agent
    3. Beauty and the beast
     
  13. damai_dirimu

    freshman

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bese klu aku layan cite klakar ni aku tgk cite korea je. gengster + klakar + gdh + sedey cket
    1.My Boss My Hero
    2.My boss My Teacher
    3.See You After School
    4.Sex is Zero 1 & 2 (seriusly ni bkn film yg bkn2)
    5.Jungle Juice
     
  14. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    bong dal ho - korea
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. movie paling kelakar

    ,
  2. list movie korean kelakar

    ,
  3. list movie korea kelakar 2016

    ,
  4. movie korea lawak ,
  5. senarai telemovie lawak